Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LCD monitori
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

LCD monitori

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: LCD monitori
    Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 19:31
namjeravam kupiti LCD monitor,pa koji bi mi preporucili,a da je dobar,19'' i da mu cijena ne prelazi vise od 1700-2000 kn...i gdje to ima za kupit?ve-mil,hg-spot...?gdje se najvise isplati

naravno moze i jeftinije,ako netko zna gdje ima nesto na akcijiWinkWink
naravno novo

tnx
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2007 u 19:43
www.nabava.net

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2007 u 19:17
gledala sam tamo vec,nista mi ne pomaze,jer vecine ducana koji su ponudjeni nema kod mene,tak da...
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
Ricky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ricky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 13:46
Upravo ti je akcija LCD-a 19" Samsung 940 DW u Metro-u. Mislim da je negdje cca. 1700 kn. Idi provjeri.
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2007 u 13:50
eh, ali tu imaš sve trgovine... alternativa je definitivno Ve-Mil

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2007 u 00:21
Monitor LG LCD L1919S 19", sivi, 1400:1        1.632,36kn    jamstvo 3 god
Monitor Samsung SM 920N LCD, 8 ms, srebrno-crni        1.649,00kn      jamstvo 3 god

neznam kakvi su al to je jedan dio iz ve-mila
To sam ja...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 21:26
kupila sam samsung SM 920N 19'' za 1600 kn na akciji u zit-u.3 g garancije

prezadovoljnaSmile
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2007 u 19:29
Planiram da kupim novi monitor. Bacila sam oko na Asus MW221U cena je oko 21 000 din ili 270 eura ili 1900kn (ako je odnos 1:11 )
Interesuje mi misljenje vas koji se bolje razumete

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2007 u 19:39
Mali mu je kontrast,sve ispod 1000 ne daje kvalitetnu sliku,a odziv mu je dobar.Takve 22,treba da imaju bar 1000:1 kontrast.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2007 u 19:46
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2007 u 20:33
taj samsung mi je skup
Posto mi prvenstveno treba za gledanja filmove/serija, kasnije i za AutoCad i slicne programe dal je taj kontrast toliko bitan tj koliko utice na sliku?

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2007 u 20:52
Monitor koji ima manji kontrast ima losiji opseg boja,sto mu dodje da kvalitet slike nije prirodan.Odziv nije toliko ni bitan,jer u igrama ghost efekat ne vidis ni na monitorima od 8ms,a ne od 2,nego kad radis u 3d modeliranju i grafici,onda se primeti.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2007 u 12:44
Originalno postovano od strane dr koks dr koks piše:

Evo ti moja preporuka ,,,

http://www.samsung.com/se/products/monitors/tft21_40/226bw.asp

E upravo taj monitor ja imam i vrijedi svake kune, dinara ili centa koji daš za njega...No, pošto kažeš da ti je to puno para za njega, baci oko na 206bw, to ti je 20" ali se vrte na istoj rezoluciji, znači 1680×1050, tako da ti je to isplativa kupnja za nešto malo više od 2k kuna...
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2007 u 14:11
http://www.pakom.com/KatalogProizvoda/OpisProizvoda.aspx?sifra=9007528

Jedino nema DVI

Ja bih ga kupio, ali mi smrdi to sto je malo jeftin.

Zasto je tako jeftin?

Prelep je i vec dva dana se predomisljam da li da ga kupim.
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2007 u 14:32
Nije puno jeftiniji nego na zapadu ,,, pogledaj sledece:

https://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Product=ASVW222S

I ta firma PAKOM je meni ostavila odlicne utiske sa svojom uslugom i profesionalnoscu.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2007 u 17:51
pejafor taj sam i ja prvo videla pa posto nema DVI odustala. Mozda je kod njih na nekoj akciji, svugde drugde je skuplji za 2000din pa navise

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2007 u 20:41
nikako ne kupuj lcd monitor pogotovo te veličine bez DVI-a. Ja sam probao svoj spojiti preko VGA pa onda nazad na DVI, razlika je drastična i to vidljiva golim okom, tako da ja nikako ne bi pomišljao na kupnju takvog monitora bez DVI-a
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 04:46
ja koristim Samsung 20" 203B i sam prezadovoljan, slika je odlicna, ima 1 DVI i jedan VGA. samo mi jedan mrtav pixel ide na zivce . inace kupio sam ga 300eura u aprilu. 
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 10:59
a sta kazete na OVAJ

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 12:50
Ma super monitor za tu cijenu (ne znam kolika je kod vas ali kod nas je 2030 kuna tj oko 270eura) što je prihvatljivo.
Mislim, s obzirom (pretpostavljam) da se nećeš baviti nikakvom profesionalnijom obradom slika ili nečim što ti zahtjeva kvalitetan prikaz boja svi ovi monitori će ti biti dobri, jer neki ekstra sliku ni ne možeš očekivati s obzirom da se ti radi o TN matrici, tako da za bilokakvu profesionalniju upotrebu monitora ne razmišljaj o ničemu ispod S-IPS matrice, što većini nas ovdje nije potrebno...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,329 sekundi.