Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sa DivX na DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sa DivX na DVD

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sa DivX na DVD
    Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2006 u 22:29

Moze li neko da mi kaze kako da sa DivX-a vratim film na DVD...

Jos jedno pitanje: kako da, kada izripujem film, zalepim titl na DivX, posto imam gomilu filmova za koje nisam uspeo ni na jednom sajtu da nadjem titlove....

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2006 u 22:40

za titlove ti ne mogu pomoc jer se ne bavim takvom vrstom poslova pa ne znam.

sto se tice divx u dvd ja koristim najnoviji ULEAD VIDEO STUDIO kori radi cuda. no mislim da novi NERO 7 moze pretvarat divx u dvd, al nisam siguran, ja imam staru 6-icu.

ili odi na www.google.com i upisi DIVX TO DVD CONVERT i dobit ces sigurno hrpu rezultata i stranica gdje mozes skinut programe u tu svrhu.

pretvaranje divx u dvd je vremenski proces pa ovisi kakav stroj imas. prvo divx treba pretvorit u kompatibilni MPEG, zatim se ti MPEG multipleksiraju i finaliziraju se VOB. fajlovi. najdulje vremena treba za pretvorbu u MPEG. racunaj si u prosjeku film od sat i pol jednako sat vremena do dva sata pretvaranja (ili tak nest, ovisno o jacini cpu)

Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2006 u 22:43
Hvala, stari... Ja sam relativno nov u ovome, imam tek oko 800 filmova, a imam jednog pajtosa koji nece uopste da gleda DivX-e, pa treba da mu prebacujem u DVD. Rodicu mecku, koliko vidim to je posao od cca 10-tak godina. U svakom slucaju, hvala...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2006 u 22:48
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Moze li neko da mi kaze kako da sa DivX-a vratim film na DVD...

Nero Vision Express 2 i FFDShow ( mogu ti poslati uputstvo ako ostaviš e-mail)

Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Jos jedno pitanje: kako da, kada izripujem film, zalepim titl na DivX, posto imam gomilu filmova za koje nisam uspeo ni na jednom sajtu da nadjem titlove....

Trebaće ti par programčića ( mogu ti poslati uputstvo ako ostaviš e-mail)
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2006 u 22:58

jodorovic@yahoo.com

ili jodorovic@hotmail.com

POsalji mi uputstvo... Hvala.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2006 u 23:07
Poslata oba!!! 
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2006 u 23:18
Dobio, hvala... I ja se nadam da cu se snaci... Bok.
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2006 u 13:56

zasad naj bolji program za divx u dvd je VSO ConvertXToDVD vrlo jednostavan i brz za korištenje i slaže brutalnu sliku i kaj je najbitnije možeš s njim ubaciti i titl u film i to neće zalijepiti nego će ga složiti ko na oriđiđiju da je selektabilan (možeš ga prikazat i nemoraš).

ono kaj je još bitno možeš pretvarati u dvd iz raznih formata avi, mpg, trp itd.

npr. film od 700MB na celeronu 2.0GHz i 512 DDR prebaci za 45 minuta u savršenu dvd kopiju, pa ako ko zna za neki brži i bolji program nek veli.

Ažurirao pittbull
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2006 u 01:34

Imas kakvo uputstvo za njega?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2006 u 15:43
evo nisam stigel prije jer sam u velikoj gužvi. napravil bum tutorial i uploadal ga negdi i isto tak bum napravil i s programom. vjerujte mi svi s ovim programom posao je tek prava sitnica, nema živciranja, potpuno smireno za 45 min kak sam i opisal na onoj konfiguraciji dobiš perfect dvd sa selektabilnim titlovima. sutra bum sve uploadal
Na vrh
Dr. Jackil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Jackil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2006 u 16:09
je sa kojom vrstom titlova radi
Ja nisam luzer, o, naprotiv
Meni je osmeh leit-motiv
Ja nisam luzer, ja imam nas
A za svet ko te pita

forum o crtićima -->
www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2006 u 17:12

I da li je problem spojiti dva diska (divx) u jedan dvd disk?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 07:58

nije ništ problem samo vam još nemogu stavit tutorial, radim ga. možeš stavljat kolko hoćeš dijelova i složit će ih u jedan tj. bit će ih 2 ali će se bez zastoja nastavljati jedan za drugim i sve će izgledati ko jedan film (ko kad u shrinku na nekoj seriji koje recimo imaš par epizoda na disku zripaš sve epizode bez menija). kaj se titlova tiče radi sa srt, txt i sub samo je bitno da je ovakav zapis u titlu:

1
00:01:34,284 --> 00:01:39,260
Lutko, dva mohita.
- Sa limunom ili limetom?

2
00:01:39,783 --> 00:01:44,878
Sa limetom. Odakle si?
- Richpor.

3
00:01:46,243 --> 00:01:47,486
Pocrnila si u Miamiu?

4
00:01:57,784 --> 00:02:01,380
Kako ti je ime? -Lisa.
- Sani.

5
00:02:06,874 --> 00:02:07,646
Vidimo se kasnije.

ljudi nemojte biti nestrpljivi najkasnije do 15 sati imat ćete i tutorial i link za dovnload.

Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 12:45

gotovo linkovi više ne rade

Ažurirao pittbull
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2006 u 20:19
@beli
@dr.jackil

i dečki kaj velite ste zadovoljni s odgovorenim, s programom i tutorialima.
niste nikaj odgovorili tak da moram postaviti ovo pitanje.
unatoč tome kaj sam totalno zauzet i prebukiran poslom dal sam si truda napravit vam tutorial pa sam valjda zaslužil pošten odgovor tak da znam da nije sve bilo uzalud.

pozdrav

Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2006 u 07:58
očito da je bilo uzalud vam trud svirači jer nitko nije uputil/ostavli nikakav komentar na program i tutorial. dosta truda ni za kaj
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2006 u 11:05
Nemoj da si na kraj srca... Nijedan trud ovakve vrste nije uzalud. Veruj mi, tvoje uputstvo je itekako poslužili nekim ljudima na forumu, ali i van njega. Hvala kolega.

Takođe , mogli bi ga staviti sa onim drugim uputstvom u "DVD Software", pa da ljudi mogu izabrati koju kombinaciju programa za pravljenje DVD-ja će koristiti...
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2006 u 15:34
evo prvi pošten odgovor. znači nije ipak bilo uzalud. ma gle nije bed to kaj sam ja to napravil nego očekuješ bar neki odgovor, da ti neko veli jel sve ok dal se sve da skužiti dali im program dobro radi.....znaš ono povratna informacija........pročital sam tvoju poruku na pm imaš odgovor.....inače ja sam ti več nekak dugo upoznat sa svim tim i mogu ti reći da ako imaš neka pitanja o virtual dubu slobodno pitaj na njemu sam ''diplomiral''. nakon 10 godina od osnovne verzije mogu reći da smo si na ti. pošto si ti bil jedini koji je pohvalil moj trud odgovorit ću ti u svakom trenutku i na svako pitanje, a ako neću sam znat odgovor potrudit ću se saznati ili te uputit na pravo mjesto. pozdrav
Na vrh
ClarkKent View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ClarkKent Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2006 u 13:30
E pitbull,evo nije da te hvalim bezveze al moram ti rec da sam tek jucer cital ovaj post i skinuo sam vso convertx to dvd i mogu ti reci da je to meni fakat najbolji i najjednostavniji program za konverziju i za ubacivanje titla.Hvala ti puno jer si mi stvarno pomogao puno.Jebote program rastura, brz je, a dobijes super dvd kvalitetu.Hvala jos jednom majstore i svaka ti (dala)cast!!
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2006 u 21:02
Originalno postovano od strane ClarkKent ClarkKent piše:

E pitbull,evo nije da te hvalim bezveze al moram ti rec da sam tek jucer cital ovaj post i skinuo sam vso convertx to dvd i mogu ti reci da je to meni fakat najbolji i najjednostavniji program za konverziju i za ubacivanje titla.Hvala ti puno jer si mi stvarno pomogao puno.Jebote program rastura, brz je, a dobijes super dvd kvalitetu.Hvala jos jednom majstore i svaka ti (dala)cast!!

e pa sad si me i preveč nahvalil, ali neka drago mi je da sam ti uspio pomoći..........stvar je u tome kaj je program ljudima relativno nepoznat, a kad ga jednom probaju i skuže vide da je brutalac i ne traže više nikaj drugo. prije da bi postigel takav efekt trebal si puno programa nero vision za pretvorit avi u dvd, pa da bi napravil odgovarajuće title srt to sup, pa vob edit i na kraju ifo edit za isti efekt........s ovim je puno muke isati truda zamjenjeno za brz i lak posel.......pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,296 sekundi.