Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomozite ljudi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomozite ljudi

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomozite ljudi
    Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2006 u 00:09
jako bi vam bio zahvala ako netko ima film:I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER!!Ako netko ima nek mi javi..pozz...
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2006 u 00:22
jack da li se mozemo kako dogovoriti,dam za taj film 50 kn ak treba
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2006 u 00:26
imam ja taj film,ali verujem da ima neko i iz hr,da ti ne šaljem samo taj film i inače ne šaljem baš preko grane u zadnje vreme(zajebava pošta,a i skupo mi je)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2006 u 00:59
Pa ako nitko nece imati onda se cujemo jos..
Na vrh
jack View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jack Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2006 u 01:15
eto poslao sam ti poruku
JACK
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 11:47
Zašto tolika strka oko tog filma? Pa to ima svaki drugi član ovog foruma!

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 13:23
bikoz dečec nudi fifti kuna za njega
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 13:32
fora je u tome...da teaj film trazim 5 godina...i nikako da ga nabavim...a to da ga ima svaki drugi clan...nebih rekao..bilo bi malo vise poruka onda
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 13:35
Mozda nece da se jave samo zbog 1 filma

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 14:10
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

Mozda nece da se jave samo zbog 1 filma
e u tome je fazon,neće da se jave,ne zbog jednog filma ,nego čisto da se ne jave.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 19:06
svaki drugi... ja sam treći...  

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 20:31
Ma imam ga i ja, ali ne dolazi u obzir da prodajem, a razmjena za jedan cd je i više nego smješna, a niti me zanima!!1
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2006 u 23:11
ok ak ti tako kazes....
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 11:07
Uostalom, sječam se da sam i ja tako tražio par filmova i ekipa s foruma mi je besplatno poslala filmove, zašto ne vratiti istom mjerom..
Ajd se ti meni javi na pm s adresom, ako već nisi nabavio pa ti ja to pošaljem, pa to je jedan cd!
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 15:07

ja sam nekim ljudima slao besplatno po 1 CD

međutim ne sjete se ni zahvaliti kada dođe CD pa sam prestao

ali činjenica je...

kad god sam poslao nekome CD dobio sam 2 isto tako besplatno kako sam i slao drugima

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 20:01
Originalno postovano od strane Dngy Dngy piše:

Uostalom, sječam se da sam i ja tako tražio par filmova i ekipa s foruma mi je besplatno poslala filmove, zašto ne vratiti istom mjerom..

Ajd se ti meni javi na pm s adresom, ako već nisi nabavio pa ti ja to pošaljem, pa to je jedan cd!

Bravo Dngy
Eto dokaza da jos ima dobrih ljudi na forumu

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 21:08
stvarno to treba cijeniti...hvala jos jednom...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 23:09
Da, da, nisu usamljeni takvi primeri... Meni je DoDo pre par dana poslala Cd sa filmom koji već dugo tražim.... 
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 23:18
ma to su pravi ljudi...treba to cijeniti...svaka vam cast decki..
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2006 u 23:22

ajd ljudi ko ima taj film pa pošaljite momku...ja sam ih neznam ni ja koliko poslao gratis...

lega ja da ga imam ja bih ti ga poslao

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.