Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Graficka
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Graficka

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Rodman View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Graficka
    Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2006 u 22:23
AsusTek GeForce 6600 LE, 128MB, DVI, TV out, Agp   647kn

AsusTek GeForce 6600, 128MB, DVI, TV out, Agp     740kn

AsusTek Radeon 9600 PRO, 128MB, TV out, Agp         694kn

Gigabyte GeForce 6600, 128MB, DVI, TV out, Agp     813kn

Ati Radeon 9600 PRO, 256MB, Agp                 584kn

Gainward GeForce 6600, 256MB, DVI, TV out, Agp      741kn

Gecube Radeon 9600 PRO, 256MB, Agp                  454

Sapphire Radeon 9600, 256MB, Agp                569kn

Ajmo experti za graficke, koja je od ovih best buy, ja sam u posljedenje dvije godine potpuno pukao sto se tice grafickih, prije sam znao svaku koja izadje, no vise ne pratim to pa eto, treba mi pomoc.

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 00:34
Probaj si naći radeon 9600XT sa 256 rama...mislim da bi ti se ona još najbolje isplatila!
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 01:43
mislim da bi mu od tih nabrojanih najbolji izbor bio

Gainward GeForce 6600, 256MB, DVI, TV out, Agp      741kn

al ja sam fan ati grafickih pa od tih ponudjenih u tom razmjeru cjena na njihovom katalogu meni se ova cini sasvim ok

Gecube Radeon X800 GT, 128MB, DVI, TV out, Agp  703kn

Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 08:20
radije daj 900kn za gigabyte gf7600GS kaje bolje od svih ovih, naravno ak imaš 200kn više u džepu...
Na vrh
deathangel View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj deathangel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 11:00
Daj bre,stavite nam odonos:1 evro = ???? kuna???
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 11:02
1 euro = 7.2 kuna
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 13:15
Pa dao bi i vise ako treba, bolje to nego da se opet zaje... za pola godine sa grafickom, 
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 23:00
Originalno postovano od strane Marjan Marjan piše:

radije daj 900kn za gigabyte gf7600GS kaje bolje od svih ovih, naravno ak imaš 200kn više u džepu...

VGA 256 MB DDR2 RAM nVidia 7600GS 777.74 Kn

Jeli to moguce da je ova?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2006 u 23:19
Da, tako ti je i napisao Marjan, ako na to misliš...
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2006 u 00:48
pa na njegovoj pise 900kn a ova je 777, pa pitam dal je moguce da je ta i tako jeftina.
Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2006 u 18:13
Najbolje je da sad kupis neki polovni 9600 XT ili 6600 GT, zavisno od potreba, jer uskoro stize Direct X 10, i onda ce ti sve ove kartice biti sh*t.
Ignorance is bless.
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2006 u 15:57
Originalno postovano od strane Hawkmoon Hawkmoon piše:

Najbolje je da sad kupis neki polovni 9600 XT ili 6600 GT, zavisno od potreba, jer uskoro stize Direct X 10, i onda ce ti sve ove kartice biti sh*t.

Bi ja samo sto niko ne prodaje te polovne.
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2006 u 21:24
ja se krpam sa ati radeon 9600 pro 128MB
To sam ja...
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2006 u 22:06
Ja sam se do sad krpao sa Ati Radeon 9250 128mb, evo kupio juce GeForce 7600gs agp 256mb ddr2, i prezadovoljan sam s njom za sada...
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2006 u 23:45
Originalno postovano od strane Rodman Rodman piše:

Pa dao bi i vise ako treba, bolje to nego da se opet zaje... za pola godine sa grafickom,

Šta god da kupiš od tih grafičkih što si predložio i što su drugi predložili za godinu dana okači o klin.Zato što su to AGP grafičke,a ne PCI - EX.Da ti sad ne objašnjavam šta je prednost,jednostavnu ću ti reći da ja nisam hteo da kupim agp grafičku koja vredi 220 eura,zato što bi bio promašaj za godinu dana.Znači promeni ploču sa pci ex slotom i rešeno i kupi neku grafičku od oko 100 E koja će biti mnogo bolja od tih svih što si predložio.Ja ću to uskoro da uradim da pređem sa agp na pci ex,ali onda moram da menjam i hard jer je na ploči sata 2 i memoriju jer uzimam ddr2 i procesor ....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2006 u 00:34
U svoj toj trci sa vremenom i napretkom tehnologije - GUBIŠ SIGURNO!
Nisi milioner, da možeš sve to pratiti... U pravu je AcaN za AGP, biće one još malo prošlost, ali za sada još uvek nisu, dok su nove PCI Express, još uvek preskupe, bar još neko vreme.... Nemoj da se trkaš sa vremenom, nemaš dovoljno novca, ali ne samo ti nego većina nas, jer su cifre i dodatni izdaci OGROMNI!
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2006 u 00:48
normalno da je acan u pravu, al covjek je trazio AGP pa su mu takve svi i predlagali, a pci-e nisu vise preskupe. kada sam ja uzimao prije vise od godinu dana onda su bile jer su se tek pojavile, dok sad za relativno malo para se moze naci stvarno dobra graficka
Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2006 u 01:07
Sve ti je to znam, ali ja imam plocu koja podrzava AGP, tako da nisam mogao kupiti PCI-E, jer kad bi ja sad morao mijenjati na to, morao bi kupovati i plocu i procesor i graficku, ovako, kupim ovo, inace da kazem da sada s ovom radi sta god oces na maximum detaljima, prodam za godinu dana i preselim se na PCI-E. Kad cijene padnu naravno. Jer kao sto vidis sada mi nije bilo potrebno jer i na ovoj AGP grafickoj moze bez problema sve raditi kako spada bar godinu dana.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2006 u 09:45
Evo da vam kažem da za dobre pare možete kupiti odličnu grafičku u PCI Ex slotu

ASUS EN7600GS TOP S/HTD/512M

Specifikacija

Grafički Procesor
     GeForce 7600GS
Video memorija      512 M DDR2
Radni takt      550MHz
Takt memorije      475MHz (950 MHz)
RAMDAC      400MHz
Standard magistrale      PCI-Express
Memorijski interfejs      128bit
Maksimalna rezolucija      2048x1536
VGA izlaz      Standardni 15-pinski D-sub
DVI izlaz      DVI-I
TV izlaz      HDTV- izlaz
Drugi VGA izlaz      Postoji
Adapter i kablovi      HDTV adapter
DVI na VGA adapter
Paket programa      Asus Game Pack
Asus alati i drajveri
Napomena      *Specifikacije su podložne promeni bez predhodne najave
*Boja štampane ploce i priloženi softver su podložni izmeni bez predhodne najave
Garancija      36 meseci
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Rodman View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rodman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2006 u 10:53
JEst ali za takve pare mozes kupiti grafu sa ddr3 memorijom, a ovih 512mb je cisto sminka jer graficka ne koristi ni blizu od 512mb.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.