Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - prženje filmova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

prženje filmova

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: prženje filmova
    Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 21:21

ovako imam jedan problem oko prženj cd-a

recimo cd filma ima 701mb a medij na koji trebam spržiti ima 700mb

a tip koji mi je poslao cd film od 701mb je spržio na medij od 700mb nije mi jasno kako?znate li vi? samo izbjegavam ono da ga pretvaram u svcd ili vcd jer to je druga priča....

unaprijed hvala!!!!

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 21:26
Mislim da ima veze (u Neri) sa write-method i buffer underrun! Ali navodno da je rizično igrati se time!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 21:27
Još nešto. Meni sa, nekom ne pretjerano skupom pržilicom, bez problema prži 703 Mb na obične cde (od 700)
Na vrh
Diablo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diablo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 21:29

Podesi neru

imas opciju ower burn i on ce sve napraviti

Na vrh
mp3divxigre View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mp3divxigre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 21:37
također nisu svi cdei istog kapaciteta.....na neke stane malkice više
saki
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2003 u 21:37

imam nero 6 i možete mi detaljnije objasniti kako podesiti ower burn na neru.......

Na vrh
mp3divxigre View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mp3divxigre Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2003 u 10:49
pogladaj preferences....expert features
saki
Na vrh
KaMIkaZza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KaMIkaZza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 01:03

Hmmm

Sada neznam tacno dali vrijedi za CDs od 700MB isto tako, ali evo kako ja przim filmove na CDs od 800MB. Naime, sve i jedna przac je "toliko glup" da ne moze automatski da prepozna kapacitet CDova od 800MB. Cak i kada odes pod WinExplorer on ti pokazuje da ima 700MB na disku. Ali nij to vazno. Vazno je samo da se moze "preprziti".

SLjedeca upustva za Nero program:

odes na File -> Preferences... otvorice ti se jedan prozor sa opcijama

Kliknes gore na "Expert Features" i pod njim uradis sledece:

*ukljuci "Enable Overburn DIsc-at-Once burning"

*Postavi "Maximum CD length" na "99min / 59sec/ 0frm"

Onda preuzmi to podesavanje sa OK/Save settings/Übernehmen ili kako se vec zove na tom prozoru.

Kada budes przio CD, nikad nemoj daprzis sa Wizardom (pomocnikom). Njega moras da iskljucis jer ti onda nece to preuzeti (makar je tako kod stariji verzija). Osim toga prije przenja, tamo gdje te bude pitao program sa kojom brzinom zelis da przis, stoji tu pored negdje "scroll poll"(Skrollbalken) gdje mozes da izaberes opciju "Disk-at-Once" (veoma vazno!!!) i onda tek przis.

"...just DO IT!!!"
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 10:32
Kapacitet je svakog cd-a oko 730mb i ovo je u redu s nerom.No ako i opet imaš problema koristi clone cd.On klonira - bolje reći doslovno prekopira tvoj cd.Primjer imam star wars 6 na 713 to jest 714mb s titlom.Na već opisani način presnimka ne radi dobro ili radi jedino na All Playeru no moraš čekat da je on popravi.Spržena na clonu -cd radi savršeno.
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 10:37

Još nešto.Preporučljivo je prvo izvršiti čitanje cd-a prva slika na clonu - ona s naočalama,pa tek onda snimanje - druga slika ona s olovkom.Toliko od neznalice. 

Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 10:44
Uzgred ja sam pobrisao NERO 6 ne ide skupa s NERO-m 5,5 jer dok na NERU 5 PUSTIŠ OŠTEĆENU SNIMKU PREKO NOĆI ONA-ON-ONO PRŽI DOK NE SPRŽI a kad je verificiraš znaš da će sve biti u redu(smetnje su u trajanju od samo par sekundi osim ako s cd-om nisi usput pržio jaja)do kod 6-ice jednostavno prekine prženje(ili ja neznam pravo podesiti program)
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2003 u 15:49
<hvala>
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2003 u 22:11

JA sam bio ripo star trek 1 s DVD i slučajno mi je ispala 714 mb.I Kaj stavil sam Over Burn samo kaj postoji jedan problem.Svaki Cd je drugačiji npr. na traxdata 7oo mb stane 720 mb a na neke pak manje a isto su 80 min.jebiga to je sve urota

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 10:25
Evo skini si upute samo klikni na ovaj link
ftp://ftp6.nero.com/Support_doc/PDFData/Overburn.ZIP i tamo ti je sve objašnjeno kako češ napravitit  Overburn!
Ovo su upute za Nero 5 ali nema veze jer ubiti između  % i & nema neke razlike osm u dizajnu!

Pozdrav!
Na vrh
Diablo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diablo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 12:02

Originalno postovano od strane vjeverica vjeverica piše:

Kapacitet je svakog cd-a oko 730mb i ovo je u redu s nerom.No ako i opet imaš problema koristi clone cd.On klonira - bolje reći doslovno prekopira tvoj cd.Primjer imam star wars 6 na 713 to jest 714mb s titlom.Na već opisani način presnimka ne radi dobro ili radi jedino na All Playeru no moraš čekat da je on popravi.Spržena na clonu -cd radi savršeno.

Inace ima caka da na cd od 700mb sprzis do 830mb

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 12:15

E znam ja caku kak da na disketu normalnu stavis kolko god hoces gb.... Bas je jednostavno.... Snimis prvih 1,44 mb i onda snimis kud hoces to pa na disketu snimis drugih 1,44 mb pa snimis na destinaciju pa na disketu trecih 1,44 mb ..............

Pa daj ako vec znas nesto pametno podijeli s nama a ne samo kazes da znas nesto....

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 12:31
nema to nikakve veze de u neri kliknite na cd info dok je prazan cd ima 703 mb a ne 700
Fission Maild
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 12:46

Nema CD 730MB to je (oprosti na izrazu) glupost, ima oko 710 do 713 ovisi od medija do medija. i ako ukljucis overburn onda možeš snimit film na taj dio a ako ne onda ce ti sprzit do 700Mb, tj. neće ti htjet spržit veci fajl.

p.s. Bikonja na kog se odnosi tvoj post??

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 13:40
Hey ljudi onaj link izgleda da ne radi! Ako netko treba nek se javi ne PM i ostavi mail pa cu mu ga poslati!
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 14:32
Evo ja sam sad nešt skinuo ali još nisam pogledao ali uglavnom čini se da valja link!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.