Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Priča 2: POTPUNO LOST
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Priča 2: POTPUNO LOST

Odgovori Odgovori Stranica  123 12>
Korisnik
Poruka
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Priča 2: POTPUNO LOST
    Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 20:08
Predgovor by Chu-Duck:

Posle velikog uspeha naše prve zajedničke priče "Boj na planeti žena", koja je odjeknula i na drugim forumima, pozivamo vas da nam se pridružite u novoj sado-mazo-horor-psiho besmislici.

Pa da počnemo...

POTPUNO    L O S T

Dr Luka je naglo otvorio oči. Umesto slika golih estradnih pevačica, jaka svetlost zaparala mu je oči. Oko njega je bila gusta šuma, iz daljine su dopirali jezivi vrisci. Polako se podigao na noge, i krenuo u pravcu zvukova koje je čuo. Nakon kraćeg hoda, na izlasku iz šume zatekao je jeziv prizor. Mafija je u polusnu češkao jaja. Iza njega bio je manje jeziv prizor: stotine mrtvih na obali pustog ostrva, u olupini aviona kojim je prethodne noći pošao na samit propalih lekara Evrope (PLE).
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 20:25
au cudo pa nije valjda da nema nikog!
Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 20:29
Dr Luka je naglo otvorio oči. Umesto slika golih estradnih pevačica, jaka svetlost zaparala mu je oči. Oko njega je bila gusta šuma, iz daljine su dopirali jezivi vrisci. Polako se podigao na noge, i krenuo u pravcu zvukova koje je čuo. Nakon kraćeg hoda, na izlasku iz šume zatekao je jeziv prizor. Mafija je u polusnu češkao jaja. Iza njega bio je manje jeziv prizor: stotine mrtvih na obali pustog ostrva, u olupini aviona kojim je prethodne noći pošao na samit propalih lekara Evrope (PLE).Isprva nije bio svestan onoga sto mu se desilo. Na trenutak je verovao da je sve samo jedna izopacena nocna mora, polsedica preterivanja sa gej serijama na Pink televiziji. Ali , bol u donjem delu ledja le bio isuvise realan da bi pobegao od stvarnosti. Nesto je virilo iz cmarnog kolutica. Panika ga uhvati za ruku i dobro prodrma...levo-desno-levo. Pokusao je da misli  pozitivno: "Dobro je bar sto sam ziv", a onda mu je pogled ponovo presao preko Mafijine ruke koja je obradjivala mosnice... "A mozda i ne". 
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 20:30
Samo opušteno. Uskoro će ovde biti veća gužva nego na sajmu erotike.
Na vrh
manjeZlo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
evil

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manjeZlo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 20:32
i sta sad
dala bih ti zivot, samo da ne umrem :D
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 20:33
haj dalje!
Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 20:34
Pa pisite i vi malo.Smile
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 20:36
Da, umesto što spamujete mogli bi malo da učestvujete u kreaciji.
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 20:43
pa mi nismo toliko perverzne za takve pisanije koje samo vi mozete da smislite!
Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 20:50
Postoji lii pravilnik o stepenu perverznosti pisanija?
Pisi sta ti padne napamet, onako kako ti je volja (samo da bude povezano sa pricom).
Na vrh
manjeZlo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
evil

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manjeZlo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 20:53
Mafija je u polusnu češkao jaja jer je seo na mravinjak
dala bih ti zivot, samo da ne umrem :D
Na vrh
jecaDJ View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Dj Sexyglasić

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jecaDJ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 20:53
Pa cim je povezano sa ovom pricom,onda je perverzno.Barem je tako najava glasila!Mozda i gresim!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 20:55
Dovoljno ste perverzne, ja ne mogu sad ništa dodat, idem van, do sutra pozdrav
Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 21:00
Pametno zbori covek:
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Dovoljno ste perverzne

A vi ako mislite da niste, usmerite pricu ka neperverznosti...moze vam se.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 21:06
Dr Luka je naglo otvorio oči. Umesto slika golih estradnih pevačica, jaka svetlost zaparala mu je oči. Oko njega je bila gusta šuma, iz daljine su dopirali jezivi vrisci. Polako se podigao na noge, i krenuo u pravcu zvukova koje je čuo. Nakon kraćeg hoda, na izlasku iz šume zatekao je jeziv prizor. Mafija je u polusnu češkao jaja. Iza njega bio je manje jeziv prizor: stotine mrtvih na obali pustog ostrva, u olupini aviona kojim je prethodne noći pošao na samit propalih lekara Evrope (PLE).Isprva nije bio svestan onoga sto mu se desilo. Na trenutak je verovao da je sve samo jedna izopacena nocna mora, polsedica preterivanja sa gej serijama na Pink televiziji. Ali , bol u donjem delu ledja le bio isuvise realan da bi pobegao od stvarnosti. Nesto je virilo iz cmarnog kolutica. Panika ga uhvati za ruku i dobro prodrma...levo-desno-levo. Pokusao je da misli pozitivno: "Dobro je bar sto sam ziv", a onda mu je pogled ponovo presao preko Mafijine ruke koja je obradjivala mosnice... "A mozda i ne". Ono što Luka nije znao je da je Mafija u polusnu češkao jaja jer je ležao na mravinjaku. U to se Mafija potpuno probudi:"Uuuuhhh...što me boli glavudža...a tek jajca! Mora da sam opet nešto pijan jeb..." Otvaranje očiju mu prekide izlaganje:"Gde smo mi ovo, je**m ti.." Luka, gledajući ga i dalje razrogačenim očima mu dubokim glasom odgovori:"Na nekom ostrvu. Izgleda da smo se srušili." Mafija se zbunjeno počeša po glavi. Pogled prema olupini aviona bio je jeziv. Desetine povređenih pokušavali su da se sklone dalje ka unutrašnjosti ostrva, dok su delovi aviona otpadali i ubijali ih, jednog po jednog. "Možda bi trebalo da odemo i da im pomognemo...ljudski je", reče Dr. Luka. "A možda bude i nekih pi*aka", mudro dodade Mafija.
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 21:10
Auuuuu ala se ovde spamuje u odsustvu ideja  c c c c

Dr Luka je naglo otvorio oči. Umesto slika golih estradnih pevačica, jaka svetlost zaparala mu je oči. Oko njega je bila gusta šuma, iz daljine su dopirali jezivi vrisci. Polako se podigao na noge, i krenuo u pravcu zvukova koje je čuo. Nakon kraćeg hoda, na izlasku iz šume zatekao je jeziv prizor. Mafija je u polusnu češkao jaja. Iza njega bio je manje jeziv prizor: stotine mrtvih na obali pustog ostrva, u olupini aviona kojim je prethodne noći pošao na samit propalih lekara Evrope (PLE).Isprva nije bio svestan onoga sto mu se desilo. Na trenutak je verovao da je sve samo jedna izopacena nocna mora, polsedica preterivanja sa gej serijama na Pink televiziji. Ali , bol u donjem delu ledja le bio isuvise realan da bi pobegao od stvarnosti. Nesto je virilo iz cmarnog kolutica. Panika ga uhvati za ruku i dobro prodrma...levo-desno-levo. Pokusao je da misli  pozitivno: "Dobro je bar sto sam ziv", a onda mu je pogled ponovo presao preko Mafijine ruke koja je obradjivala mosnice... "A mozda i ne". Dr Luka naglo poskoci i svi njegovi delovi poskocise u ritmu. Ispred njega se pruzao put od zutih, tacnije zuto - okrvavljenih cigala, te on lupi cipelicama
Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 21:12
Opet kasnim. Ni upola brza na forumu, kao sto sam u prici c c c
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 21:14
Dr Luka je naglo otvorio oči. Umesto slika golih estradnih pevačica, jaka svetlost zaparala mu je oči. Oko njega je bila gusta šuma, iz daljine su dopirali jezivi vrisci. Polako se podigao na noge, i krenuo u pravcu zvukova koje je čuo. Nakon kraćeg hoda, na izlasku iz šume zatekao je jeziv prizor. Mafija je u polusnu češkao jaja. Iza njega bio je manje jeziv prizor: stotine mrtvih na obali pustog ostrva, u olupini aviona kojim je prethodne noći pošao na samit propalih lekara Evrope (PLE).Isprva nije bio svestan onoga sto mu se desilo. Na trenutak je verovao da je sve samo jedna izopacena nocna mora, polsedica preterivanja sa gej serijama na Pink televiziji. Ali , bol u donjem delu ledja le bio isuvise realan da bi pobegao od stvarnosti. Nesto je virilo iz cmarnog kolutica. Panika ga uhvati za ruku i dobro prodrma...levo-desno-levo. Pokusao je da misli  pozitivno: "Dobro je bar sto sam ziv", a onda mu je pogled ponovo presao preko Mafijine ruke koja je obradjivala mosnice... "A mozda i ne".
Cijela obala bila je prekrivena komadima srušenoga zrakoplova, ljudi su tumarali uokolo tražeći svoje najmilije, djeca su vrištala od plača... Nekoliko ljudi se organiziralo i spašavalo ostale iz ostatka aviona koji je virio iz šume koju je pokosio pri padu. "Hej, ti!"- dovikne doktor Luka. "Ti što mrsiš jaja." "Ja?"- zbunjeno će Mafia. "Ne mrsim jaja nego me uhvatio grč. Jesi li ti doktor?" "Jesam" "Onda dođi i pomozi mi" Doktor Luka je znalački povukao Mafiu za preponu i grč je nestao. "Možeš li mi pomoći?"- upita Luka. "Stari, spasio si mi život. Kako ti ne bih pomogao."- reče Mafia. "Moramo provjeriti u kakvom su stanju ostali."- zabrinuto će doktor Luka. "Idem vidjeti kakvo je stanje. Možda nam još netko pomogne"- reče Mafia i uputi se prema poluhisteričnoj gomili koja je besciljno lutala polažom.
Na vrh
Blank View Drop Down
Translator
Translator

Onryō

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blank Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 21:14
Dr Luka je naglo otvorio oči. Umesto slika golih estradnih pevačica, jaka svetlost zaparala mu je oči. Oko njega je bila gusta šuma, iz daljine su dopirali jezivi vrisci. Polako se podigao na noge, i krenuo u pravcu zvukova koje je čuo. Nakon kraćeg hoda, na izlasku iz šume zatekao je jeziv prizor. Mafija je u polusnu češkao jaja. Iza njega bio je manje jeziv prizor: stotine mrtvih na obali pustog ostrva, u olupini aviona kojim je prethodne noći pošao na samit propalih lekara Evrope (PLE).Isprva nije bio svestan onoga sto mu se desilo. Na trenutak je verovao da je sve samo jedna izopacena nocna mora, polsedica preterivanja sa gej serijama na Pink televiziji. Ali , bol u donjem delu ledja le bio isuvise realan da bi pobegao od stvarnosti. Nesto je virilo iz cmarnog kolutica. Panika ga uhvati za ruku i dobro prodrma...levo-desno-levo. Pokusao je da misli pozitivno: "Dobro je bar sto sam ziv", a onda mu je pogled ponovo presao preko Mafijine ruke koja je obradjivala mosnice... "A mozda i ne". Ono što Luka nije znao je da je Mafija u polusnu češkao jaja jer je ležao na mravinjaku. U to se Mafija potpuno probudi:"Uuuuhhh...što me boli glavudža...a tek jajca! Mora da sam opet nešto pijan jeb..." Otvaranje očiju mu prekide izlaganje:"Gde smo mi ovo, je**m ti.." Luka, gledajući ga i dalje razrogačenim očima mu dubokim glasom odgovori:"Na nekom ostrvu. Izgleda da smo se srušili." Mafija se zbunjeno počeša po glavi. Pogled prema olupini aviona bio je jeziv. Desetine povređenih pokušavali su da se sklone dalje ka unutrašnjosti ostrva, dok su delovi aviona otpadali i ubijali ih, jednog po jednog. "Možda bi trebalo da odemo i da im pomognemo...ljudski je", reče Dr. Luka. "A možda bude i nekih pi*aka", mudro dodade Mafija."A jos ljudskije bi bilo da pogledas sta mi ovo viri iz bulje, bol je jedva podnosljiv...ali istovremeno izaziva i nepojmljivo skriveno zadovoljstvo u meni", zatrazi Luka. Mafiji nije bilo bas milo da zaviruje pod rep i cacka po nalazistima sumnivog zadrzaja, ali u nevoljama se mora pomagati i preko teskoca prelaziti. Sagnu se i prozbori: "U jbt, mirise na krv i fekalije".
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Listopad/Oct.2008 u 21:14
Nema veze. Zato sam ja tu da te "editujem".

Dr Luka je naglo otvorio oči. Umesto slika golih estradnih pevačica, jaka svetlost zaparala mu je oči. Oko njega je bila gusta šuma, iz daljine su dopirali jezivi vrisci. Polako se podigao na noge, i krenuo u pravcu zvukova koje je čuo. Nakon kraćeg hoda, na izlasku iz šume zatekao je jeziv prizor. Mafija je u polusnu češkao jaja. Iza njega bio je manje jeziv prizor: stotine mrtvih na obali pustog ostrva, u olupini aviona kojim je prethodne noći pošao na samit propalih lekara Evrope (PLE).Isprva nije bio svestan onoga sto mu se desilo. Na trenutak je verovao da je sve samo jedna izopacena nocna mora, polsedica preterivanja sa gej serijama na Pink televiziji. Ali , bol u donjem delu ledja le bio isuvise realan da bi pobegao od stvarnosti. Nesto je virilo iz cmarnog kolutica. Panika ga uhvati za ruku i dobro prodrma...levo-desno-levo. Pokusao je da misli pozitivno: "Dobro je bar sto sam ziv", a onda mu je pogled ponovo presao preko Mafijine ruke koja je obradjivala mosnice... "A mozda i ne". Dr Luka naglo poskoci i svi njegovi delovi poskocise u ritmu. Ispred njega se pruzao put od zutih, tacnije zuto - okrvavljenih cigala, te on lupi cipelicama i rzapeva "there's no place like home"...ali se ništa ne desi... Ono što Luka nije znao je da je Mafija u polusnu češkao jaja jer je ležao na mravinjaku. U to se Mafija potpuno probudi:"Uuuuhhh...što me boli glavudža...a tek jajca! Mora da sam opet nešto pijan jeb..." Otvaranje očiju mu prekide izlaganje:"Gde smo mi ovo, je**m ti.." Luka, gledajući ga i dalje razrogačenim očima mu dubokim glasom odgovori:"Na nekom ostrvu. Izgleda da smo se srušili." Mafija se zbunjeno počeša po glavi. Pogled prema olupini aviona bio je jeziv. Desetine povređenih pokušavali su da se sklone dalje ka unutrašnjosti ostrva, dok su delovi aviona otpadali i ubijali ih, jednog po jednog. "Možda bi trebalo da odemo i da im pomognemo...ljudski je", reče Dr. Luka. "A možda bude i nekih pi*aka", mudro dodade Mafija.."A jos ljudskije bi bilo da pogledas sta mi ovo viri iz bulje, bol je jedva podnosljiv...ali istovremeno izaziva i nepojmljivo skriveno zadovoljstvo u meni", zatrazi Luka. Mafiji nije bilo bas milo da zaviruje pod rep i cacka po nalazistima sumnivog zadrzaja, ali u nevoljama se mora pomagati i preko teskoca prelaziti. Sagnu se i prozbori: "U jbt, mirise na krv i fekalije".

Ažurirao cudak_31177 - 11.Listopad/Oct.2008 u 21:16
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.