Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav svima!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav svima!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav svima!
    Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2017 u 22:33
Kako cersei misli da sam neko ko nisam, čak i to da me je nekada banovala (blesavim se sweetie, shvatam sve to kao šalu, naravno Smile ), evo mi prilike da dokažem svoju nevinost! Well, kriv sam za koješta, no to sve nema ikakve veze sa ovim sajtom. Tongue Zapravo samo želim da se predstavim aktuelnoj ekipi. Smile

Ja sam Dejan, voleo bih da sam Ahmed, no svi me zovu Ritchie još od detinjstva (duga priča, vezana za Ritchie Valensa, La Bambu, Kopaonik i neku moju suludu đusku). Moj matični forum je pre zilion godina sarađivao sa Titlovima, te sam tek ponekada gostovao ovde.

Ovde sam od 2005. ali odavno nisam na onom mailu kojim sam se registrovao, gde tek lozinke da se setim, nije postojala mogućnost da se ulogujem, i prosto sam se ponovo registrovao. Ne bavim se drndanjem staffa lažnim nalozima, ni lažnim predstavljanjem, nisam banovan ovde, naravno da nikada nisam čačkao cersei LOLLOL, ta ja samo pišem o filmovima i serijama, volim da povremeno opipam puls raje da bih video šta se gleda/misli o filmovima. Oni (filmovi, jok raja) su moja neizlečiva strast. Kao i piskaranje uostalom. Kako nigde ne mogu dugo da se zadržim, svuda ostanem pomalo, blesavim se, nažvrljam kakav utisak o filmu, te se potom zagledam u već kakve nove sanjarije i nomadski odmaglim.

Ne podnosim name-dropping, no kada me ovde neki ( LOL ) primoravaju na to....hajde da kažem da su me poznavali...šta znam sada, bubba ho-tep, JecaDJ, DejanSL, nosundayfear, asvalttina, nastasja, Shadoe, streberche, Dr Koks, hoshi...šta da nabrajam bzvz, ne znam da li je iko od njih još aktivan ovde... Unhappy Sve u svemu, ovde je bilo sjajnih ljudi, uveren sam da je i sada tako. Svakako ću vam praviti društvo makar neko vreme. Smile

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2017 u 22:50
welcome
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2017 u 22:52
VelkoM bek! Thumbs Up
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2017 u 23:11
dobrodosli

Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

nisam banovan ovde, naravno da nikada nisam čačkao cersei

Bićeš, zato što nisi.  LOL

ta ja samo pišem o filmovima i serijama, volim da povremeno opipam puls raje da bih video šta se gleda/misli o filmovima. Oni (filmovi, jok raja) su moja neizlečiva strast.  

Ako je tako, navrati ovde, možda se zalepiš.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2017 u 23:16
Hvala svima Smile

Originalno postovano od strane kadetoni kadetoni piše:

nisam banovan ovde, naravno da nikada nisam čačkao cersei

Bićeš, zato što nisi.  LOL

ta ja samo pišem o filmovima i serijama, volim da povremeno opipam puls raje da bih video šta se gleda/misli o filmovima. Oni (filmovi, jok raja) su moja neizlečiva strast.  

Ako je tako, navrati ovde, možda se zalepiš.

LOL

Baciću pogled (na temu/repertoar u linku) Smile
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 07:50
Sritan ti povratak iako te nepoznam sa sajta,čini mi se po par postova koje si napisao da si OK lik.
Keep doing what You doing.
Everything is a joke !
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 08:26
Hvala Smile

Btw, i meni se dopalo nešto tvojih postova, pomiriteljskih, u temama gde ljudi olako padaju u vatru zbog neslaganja oko utisaka o filmovima...večiti rat oko pitanja različitih ukusa, grubljih komentara...gde ljudi suviše lično doživljavaju te razlike. Ti si mi tamo delovao kao glas razuma, voleo bih da je više takvih likova na netu, bilo bi manje svađa, vređanja i gubljenja vremena oko zapravo vrlo jednostavnih stvari. Smile
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 14:11
Još jedan puppet master??? LOLLOL

Šalim se, naravno, DOBRODOŠAOSmile
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 14:27
 Hvala Smile

Veruj mi da se svakim danom sve više kajem zbog takvog odabira nicka LOL No šta da se radi, zbilja sam prekasno video istu frazu na forumu LOLLOL (šalim se i ja, naravno Smile)
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 15:05
Uvijek se može promijeniti. Najbolje da se javiš Cersei. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 15:07
LOL

Zbog svog ovog izmotavanja, preimenovala bi me u...šta znam...balvan, dupeglavac ili nešto gore LOLLOL bolje mi je da ćutim. Tongue
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 15:09
Ima ona inspiraciju, samo je još malo podstakni. LOL

Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 23.Lipanj/Jun.2017 u 15:09
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 15:20
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Ima ona inspiraciju, samo je još malo podstakni. LOL

Verujem Smile Uvek može gore LOL No, ako bih makar na tren prestao da se glupiram (slaba vajda duduše Unhappy ) možda i uvidi da sam sasvim ok tip, ne bez šarma (reče on, skromno) i ona bude ta koja će odustati od svoje "Puppet Master" da kažemo titule Smile Iako čisto sumnjam LOLLOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 15:51

ona bude ta koja će odustati od svoje "Puppet Master" da kažemo titule Smile Iako čisto sumnjam LOLLOL

Pre će ljeto u Winterfellu. LOL
Na vrh
sinna View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sinna Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 17:41
Zahvaljujem i drago mi je što netko ozbiljno prati postove i pročita ih do kraja i razumije šalu skrivenu u postu.Samo naprijed jer treba još više istinskih ljubitelja Silver Screena na ovim stranama,a manje bukača.Prijedlog za nickname kada je već avatar koji je "MARV"(šala naravno ili možda i nijeWink).
Everything is a joke !
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 17:46
Ako si već bio član, onda je primerenije da kažemo BojaDocekuje2.
Znam većinu od onih koje si nabrojao u prvom postu, tako da ću zaključiti da smo se ti i ja mimoišli. LOL
U svakom slučaju, drago mi je što si tu. Priključi se repertoaru, a što se C. tiče ne brini, svima nama ona preti, ali smo naučili da je ignorišemo. LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 18:02
Originalno postovano od strane sinna sinna piše:

Zahvaljujem i drago mi je što netko ozbiljno prati postove i pročita ih do kraja i razumije šalu skrivenu u postu.Samo naprijed jer treba još više istinskih ljubitelja Silver Screena na ovim stranama,a manje bukača.Prijedlog za nickname kada je već avatar koji je "MARV"(šala naravno ili možda i nijeWink).

Fenomenalan je Rourke u Sin City, ali neću menjati nick LOL(slatke su meni ove "komplikacije" i blesavljenja, suviše je zabavno da bih olako odustao LOLLOL )

Mene je sve to (nepotrebne varnice oko afiniteta, ukusa, doživljaja filma itd) uvek fasciniralo. Svi smo tu iz ljubavi prema filmu, ne treba ičiji doživljaj/utisak doživeti i previše lično, ionako nas sve spaja ta strast, no opet, upravo iz te ljubavi/strasti prema filmu, olako je i izgubiti nit, pa sam uvek imao razumevanje i za to. Ta i ja sam besneo i svađao se, doduše, vezano isključivo za pokušaje ponižavanja/omalovažavanja sagovornika samo zato što misli drugačije. A koja bi poenta bila toga da bilo koje delo svi doživljavamo isto? Čemu onda forum uostalom? Pa sva lepota je upravo u razlikama, a ne u tome da svi mislimo isto. Najviše se nauči i o ljudima i o filmovima (ili bilo kom delu) kroz razgovore, neka i sukobe mišljenja, pa i dijametralno drugačije stavove, no to sve može da prođe bez uvreda i obezvređivanja. Smile Tako da mi se dopada tvoja zrelost u tom pogledu Smile
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2017 u 18:08
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Ako si već bio član, onda je primerenije da kažemo BojaDocekuje2.
Znam većinu od onih koje si nabrojao u prvom postu, tako da ću zaključiti da smo se ti i ja mimoišli. LOL
U svakom slučaju, drago mi je što si tu. Priključi se repertoaru, a što se C. tiče ne brini, svima nama ona preti, ali smo naučili da je ignorišemo. LOL

Hvala Bojana Smile Na kraće sam gostovao ovde, poslednji put tamo negde 2009 Smile Deluje kao dobrica C, možda nepoverljivo i tvrdoglavo LOL ali svi smo takvi na netu, pa još kada pomislim kakvih li je sve iskustava verovatno imala sa obesnim članovima, kako i ne bi bila nepoverljiva. A ionako se glupiramo samo LOLLOL

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2017 u 23:39

Welcome back dobrodosli

Usput, posto cesto spominjes spam u negativnom kontekstu, (sto u sustini i jeste, ali zanemarimo to Wink)
moram napisati da su nasi spameri uz prevodioce najvredniji clanovi ovog foruma.Clap
Dobar forum cine i dobri spameri LOL

Tako da ako  neko od redovnih clanova nije postao spamer, mi ne gubimo nadu Uzd7mp5.gif

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2017 u 23:55
Hvala Kneginja Smile čuo sam sve najbolje o tebi, tokom više godina (na forumfilmovi) Smile ovo je valjda prvi put da razmenismo koju reč Smile Eto, nikada nije kasno. Smile

To i ja pričam godinama LOL glede spama tj...ne bi se ni mogli normalno družiti u kakvoj sterilnoj, strogo kontrolisanoj sredini, a i bilo bi premalo postova tada. Smile  A to što često dramim, te strepim od administracije zbog spama, pa i kukam tu i tamo, hehe, to je sve deo predstave LOLLOL (uglavnom Tongue )
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.