Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Help
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Help

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Rocky View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Help
    Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 19:49
Molim vas pomozite mi oko Usb Data Cabela za Nokiu.Jučer sam kupio data cabel N6230 i dobio sam uz njega i software.I sada instaliram drivere ali kada uključim mob uopće mi ga ne prepoznaje.Nokia je 3120.Please help
Firefox user
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 20:32
UH. Ja sam imao 6610i i isto tako kao i ti probao sve i svašta. Znaš kako sam rešio problem ? Kupio Motorolu V3 koju sam bez problema spojio sa kompom

Probaj skini najnoviji PC Suite ( ili program koji je možda i bolji Float's Mobile Agent)  i drajvere za tvoj model sa interneta i probaj onda ... Takođe probaj da mu menjaš one  COM1 , COM2 , COM3......

Ažurirao darije
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 21:15
Oxygen phone manager ti treba.Iako ni s njim nećeš baš puno da uspiješ napraviti...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 21:27
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 21:40
Ne pa ja sam imao 3100.I nikako nisam s nekim divljim kablovima uspio da radi s nokia pc suite...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2006 u 21:50
Originalno postovano od strane žile žile piše:

...Iako ni s njim nećeš baš puno da uspiješ napraviti...

Ma ja se smejem zbog ovoga, jer znam šta sam sve probao da ih spojim i ... ništa.
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2006 u 23:09
Zna li tk gdje mogu naći drivere za Nokiu 3120 već sam na googleu probao i ništa.
Firefox user
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 02:06
Probaj ovde. Trebaće ti registracija, ali mislim da ima sve i svašta....
Driver Guide
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 13:30
Zanima me jeli besplatno??
Firefox user
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 16:05
je,je, besplatno je, samo što moraš da se smaraš sa registracijom....
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 20:42
Ma registrirao sam se i ništa posebno nisam našao.Skinuo sam par drivera ali ništa ne radi ali nema veze i hvala svima koji su pokušali pomoći.A najviše draiju i žiletu.Stavrno se legende
Firefox user
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 21:04
Ma sa tim spajanjem TIH nokija i kompa ti je muka živa, Ajde videću da li imam nešto na CD-ovim pa ću ti poslati, mada nemoj previše da se nadaš...
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 21:50
Ok a i svejedno ti hvala što se trudiš
Firefox user
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2006 u 22:36
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 20:06
Probao sam i dođe mi da uljučim kabel u mobitel i čekam jedno 5 minuta ali se ništa ne događa ali kada uljučim mobitel odmah mi kaže da ga ne prepoznaje "Unkown Device..Ja mislim da je to drivera.Ajde možeš li pokušat pronaći nekakve drivere za Usb Connectivty Adapter Cable N6230.I hvala ti što mi pomažeš.
Firefox user
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 20:12
Ma hoću ja nije mi problem, ali ti kažem - ne verujem u pozitivan ishod. Iz iskustva ti kažem da mnoge Nokie zezaju sa spajanjem a imaju iste simptome kao što kažeš. Jednom mi je došlo da pokidam i kabl, razbijem telefon i sve u pi**u ma****u.... probam , pa javljam....
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 21:05
Ajd ehvala ti puno,stvarn mi je drago što mi želiš pomoći.
Firefox user
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 21:06
Evo malo o tvom telefonu:
Nokia 3120

pa, malo za čitanje...

Da znaš samo da su ti driver-i isti kao i za 3100.
Jesi li razmišljao o IRDA?
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 21:21
Ja mislim da 3120 nemože koristit IRDA:
Firefox user
Na vrh
domba20 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj domba20 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2006 u 21:59
Originalno postovano od strane Rocky Rocky piše:

Usb Connectivty Adapter Cable
N6230.

A da ti to nije kabal za nokiu 6230 jer po broju bi se to dalo zaključit
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.