Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Najbolji filmovi svih vremena
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Najbolji filmovi svih vremena

Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Najbolji filmovi svih vremena
    Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 00:44

Znam da ovo nije mjestoza to,ali samo me zanima vase misljenje.Pitanje je vrlo jednostavno: najfilmovi svih vremena po vasem izboru

Dajem ruku u vatru za:

Goodfellas

2001:Odiseja u svemiru

Mulholland Drive

Blade Runner

Let iznad kukavicjeg gnijezda

Plavi barsun

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 00:54
Puno mu je bolji plavi basun od mulhollanda. al ipak, majstor...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 11:48
goodfellas ok...
evo jedan film koji mogu gledat bezbroj puta: Glup i Gluplji!

naravno tu su serijal RAMBO, KUM, ACE VENTURA 1,2...

od Odiseje mi se bljuje! najbolji dio filma prvih dvadesetak minuta, nakon scene u kojoj se majmuni zabavljaju film ode u ku**c!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 13:54
od ovih koje si nabrojo dajem glas za blade runnera, no meni je najbolji film fight club
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 15:53
I meni, i meni! Fight club je zakon!
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 16:00
fu<k off with your sofa units and serine green stripe patterns
i say never be complete, i say stop being perfect
i say lets evolve, let the chips fall where they may

the 1st rule of fight club is: you do not talk about fight club
the second rule of fight club is: you DO NOT talk about fight club

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 16:25
Godfather 1 i 2
Band of brothers
( bez obzira što je serija)
Seven
Usual suspects
Salem's Lot
.....
i još desetak filmova...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 16:37
fight club... hm! baš i nije najbolji film... brad sh*t

Na vrh
turky_ View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj turky_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 16:39
meni je buterfly efect najbolji film koji sam uopce pogledao...legenda od filma!!!...jeste znali da postoji 6 verzija tog filma?
mario_turkovic@net.hr
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 16:40

Pa dobro, ukusi se razlikuju.

Brad je tu super, ravnopravan partner ovom drugom koji stvarno glumi

A fore sa pišanjem u supu i montažnim ubacivanjem ku**ca u Trnoružicu?

FIGHT CLUB zakon!

* slažem se za Butterfly, jedan od najboljih. 6 verzija i bogzna koliko još varijacija na tu temu...

Ažurirao kl0kan
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 19:42
najbolji filmovi, barem od fight cluba su:

1. Reservoir Dogs
2. Pakleni šund
3. Uragan
4. Sakupljač kostiju
5. Chronicles Of Narnia 1
6. Lemony Snicket (zakoon - još jedan fenomenalan uradak Jima Carreya!!!)
.......

kažete da je Brad super u Fight Clubu, ok... barem znam da živo sucks u Troji!!!
Onaj jadni i jedini potez mačem, eeeeeeeeeejjjjjjj, pa glumi Atilu!

a i mogli su bez njega u mnogim filmovima, jedino mi se svidio u filmu u kojem glumi glupog boksača, mislim da je ZDRPI i BRIŠI ime filma, bio je nedavno.

Uglavnom, jedan od razvikanih filmova, Troja, nije ništ posebno, jadne borbe, nedovršen film, puno je bolji GLADIJATOR ili ALEKSANDAR VELIKI, naravno kao povijesni spektakl.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 19:44
a bolje da BONI nije započimao ovu tupavu temu, jer svi znamo da ima svakakvih dobrih, a i glupih ukusa.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 19:56
svi tarantinovi su ZAKON!!!!!

osim kill bill 1
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 20:37

Jebeš TROJU, to ti je isto što i NARNIA

Yesss, Cronenberg, Carpenter, Lynch, Tarantino... ceo opus svakog od njih!

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 21:19
meni je troja sasvim OK(gledao sam ju dva puta)
aleksandar veliki mi je tesko sranje
gladiator mi je isto OK ali nist posebno(isto je malo dosadan, kao i svaki 1.5 film koji je dobio oskara)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 21:41
ima troja svojih dobrih scena... al ipak u cjelini mogla je bit bolja

naj scena mi je ona s onim vojnicima koje vodi Pitt...

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 21:44
ali zadnja scena mi je totalno sranje, ono sa trojanskim konjem, mogli su to punooooooooooooooo bolje napraviti

0stale su mi sve PK
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2006 u 22:10

Ima gluposti u Troji, al gledljivo je, ništa više.

B. Pitt ne ume da glumi, ume da plače, da se potuče, nasmeje, poljubi, potrči...već mačevanje mu zapinje. Kad o tome vodiš računa, on je sjajan, kao u Fight Clubu

Na vrh
aet_4_12 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aet_4_12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 00:54
Troja mi je ok, puno bolje od Aleksandra. Inace od recimo top 5: Matrix, Butterfly Effect (nisam znala da ima 6 verzija), The Island, Pakleni Šund, Terminator 2.
Na vrh
Mate View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2006 u 11:39
favoriti su mi...

Pakleni šunt,fight club je dobar..i Ace ventura je super film (al san ga toliko puta gleda da je malo i dosadan posta:D)..i par filmova (starijih) s Steveom McQueenom
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 4>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.