| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mala molba |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23307 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mala molbaObjavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 20:08 |
|
www.sendspace.com/file/qdvwrd
Da li bi neko bio voljan samo da proveri da li je prezentacija nepromenjena, to jest da li je kao na slikama koji se takođe nalaze u arhivi na linku. ![]() Molim vas ako nije isto, stavite printscreen da vidim kako je. ![]() Hvala vam puuuunooo! ![]() |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 20:15 |
|
Nije isto, font je naravno problem. Trebalo bi da sačuvaš ppt putem opcije - package for cd, tu ćeš videti opciju kojom možeš prezentaciju da sačuvaš u folderu, pa to štikliraj. Ovako će sve što ide uz prezentaciju, dakle svaki font, svaki video i audio zapis ostati sačuvani i prezentacija će biti ista na svačijem računaru.
Evo kako to da uradiš: I kad već radiš sve to, obavezno dodaj ovo, jer ne ide prezentacija o Francuskoj revoluciji bez Marseljeze... ![]() Ažurirao Atrahasis - 03.Prosinac/Dec.2014 u 20:45 |
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14923 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 20:17 |
|
posve isto je :) barem izgledom, jezik mi nepoznat ![]() jest u pravu osim fonta, on mi omako
![]() ![]() Ažurirao cersei - 03.Prosinac/Dec.2014 u 20:18 |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23307 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 20:42 |
|
Hvala obojici.
![]() Znao sam da će biti neki problem, zato sam i pitao i evo naučio nešto novo... Ko pita ne skita hehe.
![]() Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 03.Prosinac/Dec.2014 u 20:47 |
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51693 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 20:51 |
|
Da, font nije isti ni u okviru powerpointa.
Osim toga, imaš problem sa j od prve strane (na tri mesta) Doteraj sve na isti font, datumi su ti manji od godine iza njih i Liberte, egalite... Čini mi se da ni u makedonskom nije Марселјеза, nego Марсељеза. Ovako na prvi pogled, nije loše samo što to j odskače do zla boga ![]() |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 20:58 |
|
Na francuskom bi bilo madame/mademoiselle cersei , jasno je da je ovaj nick ženskog roda (a verujem da si gledao i Game of Thrones, Lena Heady je fantastična
). Što se mog nick-a tiče, nije lako reći koji je rod u pitanju (mnogi su me prekrstili u ženu neznajući da je Atrahasis muškog roda, tj. ekvialent biblijskoj ličnosti - Noju iz vremena mesopotamske civiliacije, a spominje se u epu Enuma Eliš koji isto pripoveda o čuvenom potopu; u prevodu sa akadskog ili sumerskog znači "veoma pametan čovek"), elem, kada su u pitanju dve osobe različitog pola kaže se hvala oboma...Morao sam da reagujem, ne volim kad mene ili nekog drugog prekrste u neki drugi pol... ![]() P.S. I ja sam negde imao ogromnu prezentaciju baš iz ove teme (zaturila mi se negde na hardu), bila je puna ilustracija (pogotovo giljotina) jer mi je tema bila oružje tokom revolucije... Ažurirao Atrahasis - 03.Prosinac/Dec.2014 u 21:08 |
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 21:06 |
|
www.sendspace.com/file/oa4vwl
Je li sad bolje? ![]() Atrahasis, nisam znao da se tako kaže, ali eto sad znam. ![]() P.S. Sad bi bilo problem, kako reći: Hvala trojici, troje, trojama...
![]() ![]() ![]() Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 03.Prosinac/Dec.2014 u 21:07 |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 21:13 |
|
Nije, i dalje je font loš, ali ja sam kriv... ponovi ceo ovaj postupak, ali kada otvoriš prozor package for cd, pre nego što izabereš opciju copy to folder uđi u opcije (options) i selektuj link files i embedded truetype fonts, pa se onda vrati na copy to folder!!!
Izvinjavam se što sam ovo zaboravio da napomenem... ![]() P.S. koliko je meni poznato, po deklinaciji bi bilo hvala svima troma/ četvoroma .... Dativ od četvoro bi bio (kada postavimo pitanje kome, čemu) - četvoroma.
Ažurirao Atrahasis - 03.Prosinac/Dec.2014 u 21:27 |
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 21:29 |
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 21:37 |
|
Ne moraš da radiš ovo
, potvrđujem da je sada sve ok!!Evo i dokaznog materijala :Jedno pitanje, da li je ovo prezentacija za fakultet? Ažurirao Atrahasis - 03.Prosinac/Dec.2014 u 21:38 |
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 21:47 |
|
Spasio si me u zadnjem trenutku.
![]() Hvala na pojašnjenju oko dativa... ![]() Takođe hvala Ljubici i Cersei (nećete verovati, ali čak sam i njoj zahvalan )koji su ipak odvojili deo svog vremena da mi ukažu na nedostatke u prezentaciji. ![]() Šaljem prezentaciju profesorici. ![]() EDIT: Jeste za fakultet. ![]() A da li će ovo da radi i kod predhodne verzije PowerPoint-a?
Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 03.Prosinac/Dec.2014 u 21:50 |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 21:49 |
|
Nisi mi rekao, da li je ovo prezentacija za fakultet?
Ažurirao Atrahasis - 03.Prosinac/Dec.2014 u 21:50 |
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 21:51 |
|
Jeste.
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 21:54 |
|
Šta studiraš ako nije tajna?
Istorija, ili istorija umetnosti ili ono što ja studiram, meni veoma drago - PRAVO (samo što bi onda ova prezentacija bila 30 puta duža
i puna raznih ustava i priči o državnom uređenju i vlasti) ili neki treći fakultet...???Ažurirao Atrahasis - 03.Prosinac/Dec.2014 u 22:00 |
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 22:01 |
|
Naravno da nije tajna, zato i piše na moj profil.
![]() Studiram Engleski jezik i kniževnost, ali ova prezentacija je za predmet Evropska kultura i civilizacija.
![]() |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2014 u 22:03 |
|
Malo sam prolupao, postavljam pitanje a pogledao sam profil na kome piše...
![]() ![]() Hvala kolega, sve najbolje na odbrani tj. izlaganju materije!
|
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2014 u 17:11 |
|
Hvala.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |