| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Parked (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Parked (2010)Objavljeno: 04.Srpanj/Jul.2013 u 22:59 |
|
Parked (2010) ![]() IMDb Režija: Darragh Byrne Scenarij: Ciaran Creagh Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Irska, Finska Trajanje: 94 min Colm Meaney ... Fred Daly Colin Morgan ... Cathal O'Regan Milka Ahlroth ... Juliana Stuart Graham ... George O'Regan Michael McElhatton ... Frank David Wilmot ... Peter Tatiana Ouliankina ... Aqua Aerobics Instructor Diarmuid Noyes ... Cathal's brother Mark Butler ... Clippo Martin Lucey ... Appeal's Officer Aoife Maloney ... Woman in garden "Katkad vam netko od koga to najmanje očekujete može pokazati put kući." Fred Daly živi mirnim, usamljeničkim životom u svom autu. No, stvari se mijenjaju kad se u malom žutom autu doveze Cathal i postane njegovim susjedom. 21-godišnji uživatelj droga s pozitivnim pogledom na život, Cathal je odlučan pomoći Fredu u sređivanju njegova života. I u tome uspijeva. Pod utjecajem Cathalove zarazne energije Fred pretvara svoj auto u pravi dom, pobjeđuje sustav socijalne skrbi i sprijateljuje se s Jules, privlačnom profesoricom glazbe koja živi u susjedstvu. Međutim, Fred je preponosan priznati Jules gdje živi, dok je Cathalov život u opasnosti zbog njegove sve veće sklonosti drogama. Dok se međusobno zbližavaju, međusobni utjecaj ovo troje autsajdera promijenit će njihove živote. "Parkiran" je dirljiv, poticajan film o prijateljstvu, povjerenju i potrebi da se osjećamo kao kod kuće. Prevod je uradio zorduki TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |