Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - MMS
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

MMS

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: MMS
    Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2005 u 19:55
Jel se može kako poslati mms s interneta na mob?Ako ima program,kako se zove ili stranica na kojoj je to moguće uradit?
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2005 u 19:57
Kako je jako tesko ili gotovo nemoguce naci servis za besplatno slanje sms-a tako ces jos teze naci za MMS.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2005 u 22:59

Besplatno mi se cini da nema za mms, ali imas neke programe i sajtove koji mogu ja mislim za neke pare poslat... Ako te zanima, a nemres naci bum ti naso neke linkove...

A za besplatni sms.... Evo trenutacno znam samo jedan link koji stvarno (meni) valja..... Bit cu velikodusan i podijelit ga s vama

https://www.vazu.com/

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2005 u 00:18
Hvala ti za tu stranicu.SUper je
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2005 u 17:46
No problem..... Ma znam da ima tu i dobrih ljudi pa sam za njih stavio... To kaj ima kretena, a i oni ce sad imat tu stranicu.. A jebi ga....
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2005 u 23:50
Ima i www.portus.hr
bikonje koji linkovi?

Ažurirao žile
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2005 u 00:10
ovaj portus sam i ja nasao, ali ovaj Vazu je isto ok, hvala na linku...
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2005 u 14:30
a taj vazu, jel ima nekih ograničenja kolko poruka se može poslati?
To sam ja...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2005 u 16:00
sumljam jer ne upisujes nikakve podatke... jedino ako koristi tvoju ip adresu, ali ona se diskonektas i ponovno saljes, kad se IP adresa mijenja stalno
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2005 u 18:28

Ma za Portus se sad moras registrirati i onda iams ogranicenje neko dnevno....

Ma mislio sam na link ovaj vazu da ce kao sve budale ga sad vidjet koje ga nisu vidjele prije.... Ma zaboravi zapravo :) Gluposti pricam

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2005 u 19:15
pa zahvaljujem na link, valjda ja nisam ta budala? ;)
ogranicenje je na portusu 10poruka na dan, a to je ok...
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2005 u 23:09
jel registracija na vazu besplatna?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2005 u 23:12
kolko ja znam, nema registracije
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2005 u 23:18
Originalno postovano od strane eXecutioner eXecutioner piše:

kolko ja znam, nema registracije

Ma ima.Dobiješ outbox i tako nešt.Gluposti al dobro dođe...
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2005 u 23:33

Ima registracije, ali nije neophodna za slanje sms poruka... Dakle, mozes i bez registracije slati, ali mozes se i registrirati....

Ma nisi ti budala, ti si oke :)

Na vrh
daemon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj daemon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2005 u 12:39

hvala na linku (https://www.vazu.com/).

i ja sam trazio nesto slicno, ali vecino sam nilazio na stranice koje su ogranicene na 2-3 lokalne mreze.

Na vrh
dejki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2005 u 13:58
evo ja sam probao na taj "vazu"! Prvo je traţilo da se registriram a poslije zavrđene regisistracije nisam mogao uopże poslati ni jednu poruku preko tog programa jer zahtjeva za početak bar 9.00$ kredita!

Ažurirao dejki
Na vrh
zoltan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoltan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2005 u 21:54

mislim da se mms nemože slat prek neta jer je potreban GPRS

Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2005 u 10:25
ja odem na ta portus.hr i otvori mi se h1 onaj novi operator s telefonima ali tamo nigdje ne mogu slati mms
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2005 u 10:28
na vazu ima samo skinuti na windowse 2000 i xp a nema za 98 bar ova nova 2.0 verzija
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.