| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ukida se Legend of the Seeker |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ukida se Legend of the SeekerObjavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 12:06 |
|
According to Ausiello at EW.com: Hey, fans of Legend of the Seeker: You know that 11th hour stay of execution you were hoping for? Well, you can stop hoping now — I’m hearing from multiple sources that the cult fave has been axed. The outlook had been bleak since last March, when many of Tribune Station Group’s markets dropped the syndicated series, which had been developed from Terry Goodkind’s fantasy novels by Hercules/Xena producers Sam Raimi and Robert Tapert. ABC Studios, which produces it, kept shopping it around. But, I’m told, they found no takers. So, after two action-packed seasons, Legend is history. Source: http://ausiellofiles.ew.com/2010/04/26/legend-of-the-seeker-canceled/ (Da sad ne prevodim sve, tražili su financijere od trećeg mjeseca, ali ABC nije našao zainteresirane i tako je nakon dvije sezone Legenda postala povijest.) |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 14:08 |
|
Imala je ova vestu u temi LOTS.
Bas steta sto se ukida.
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 14:20 |
|
A nisam vidio... Danas sam to vidio pa reko da stavim... Ako moderi hoće neka obrišu...
|
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 14:23 |
|
nema veze. onako se mozda i ne vidi da je to u pitanju, a aovako se jasno daje do znanja, da su napravili glupost, zbog gasenja ove serije!
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 14:24 |
|
Ja je još nisam pogledao, ali vidim da je mnogi hvale pa ću morati skinuti i vidjeti...
|
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 14:38 |
|
po meni, serija je extra!
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
jakaka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 26.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Dalmacija Status: Offline Points: 143 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 23:21 |
|
Serija je preodlična i zaslužuje još najmanje 3-4 sezone, baš šteta, jako će mi faliti
Al eto bar fanovi diljem svijeta nisu još odustali, to se potpisuju peticije, šalju mailovi skupljaju donacije
|
|
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 23:28 |
|
Ma idioti američki! Malo im padne gledanost odmah gase serije.
![]() ![]() ![]() ![]() Tako je bilo i sa Terminatorom...
|
|
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 23:31 |
|
A bas su konji.
@jakaka daj okaci taj link za tu peticiju u ovu temu. |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
jakaka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 26.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Dalmacija Status: Offline Points: 143 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 23:38 |
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 23:44 |
|
Potpisao...
|
|
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 23:52 |
+1 |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
jakaka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 23:53 |
|
Ako budem još što našla postavljam, tako da i mi sudjelujemo
Sad sam trenutno na FB grupi pa čitam ima li što nova
|
|
|
|
![]() |
|
Sebastijan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3347 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2010 u 23:56 |
|
Takođe potpisao, konjine jedne a snimaju po deset sezona neke gluposti od serija
|
|
|
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 00:53 |
|
I ja sam potpisao i vidim da neću zažaliti za ovim potpisom...
|
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2010 u 00:55 |
+1 pametno receno, ali dobro, sve je stvar ukusa ![]() |
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
dunda
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Svibanj/May.2010 u 00:47 |
|
i ja potpisao
|
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Svibanj/May.2010 u 01:05 |
|
evo i ja sam potpisao,ne gledam seriju,ali pošto vidim da je kolegama stalo do serije,odmah je i meni...
Ažurirao outside - 04.Svibanj/May.2010 u 01:06 |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Svibanj/May.2010 u 01:09 |
|
ma ima tu jedan problem. Traze zemlju odakle smo. Pa kad vide srbija, hrvatska..... znace da gledamo piratizovane, tako da ce ih boliti ona stvar za nas.
|
|
|
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Svibanj/May.2010 u 20:12 |
|
Novosti:
(nešto niže imate ukratko o ovome) Legend of the Seeker fans worldwide unite and organize a "Thank You/Please Reconsider and Save our Seeker" advertisement campaign in Variety in an effort to have the series, or quest, as fans call it, continue with a third season. The series was declined for renewal on March 4, 2010 by the Tribune Company, the series' biggest syndication distributor in the US. At the time ABC had not decided on the future of the series and while no official statement has been released, as of April 26th, reports that the show had been canceled began coming in. Upon the reported news, the passion the fans have for Legend of the Seeker was met with fervor. The ad campaign was instantly organized and fans took to donating, resulting in raising the funds required - to place the ad - within three days. The campaign has taken on a life of its own and has now increased in intensity and won't stop at raising money for the ad. The fans have been buying DVDs of the first season, buying the episodes on iTunes, pre-ordering the season two DVD, and have taken to Twitter, Facebook, Live Journal, blogging and all over the internet with the endeavor to not only save the series and get a third season, but to spread awareness of the series, as well. Having the show's cast and crew - Bridget Regan [lead actress who portrays the Mother Confessor, Kahlan Amnell], Mike Sussman [Writer and Co-Executive Producer], and Dayna Porter Chiplin [Bridget Regan's stunt double] - jump on board to support and help promote the efforts has given the devotees an even bigger fire than already expressed. A nearly impossible feat, as the fire is intense. News of the fan driven campaign gained enough momentum in three days to show up on everyone's radar. A few entertainment press publications that have reported on the campaign efforts are The Examiner, TV Guide Magazine and Slice of SciFi. The fans have also received Tweets in support from actresses Felicia Day, Katrina Law, Erin L. Cummings, Lesley Ann Brandt, Vanessa Cater, Rileah Vanderbilt, actor Gabriel Mann, and writer/director/actor Sandeep Parikh, as well as Kristin Dos Santos [E!Online Watch with Kristin] and Damian Holbrook [TV Guide Senior Writer]. Ukratko: Priča o tome kako je nakon vijesti o ukidanju emisiji u roku od tri dana skupljen novac za postavljanje oglasa sa molbom da se ne ukine serija i nakon toga se nastavilo dalje. Kampanja se nastavlja nevjerojatnim tempom. Ljudi kupuju dvdove prve sezone, skidaju epizode s itunesa, naručuju drugu sezonu, ne samo da pomognu održati na životu seriju već i da povećaju svjesnost o toj seriji... Mnogi magazini o zabavi su objavljivali priče o tome kao što su: The Examiner, TV Guide Magazine i Slice of SciFi. Twitter i Facebook su nezaobilazna mjesta podrške seriji. Please check the Save our Seeker website for more information on how you can help at: ovdje imate više informacija kako pomoći Spasiti Seekera Legend of the Seeker is based on "The Sword of Truth" books by Terry Goodkind, staring Craig Horner, Bridget Regan, Tabrett Bethell, Bruce Spence and Craig Parker; filmed against the backdrop of beautiful New Zealand. For current show times and dates, please visit: ovdje više o seriji. # # # Source: Save the Seeker Ažurirao nebojsa66 - 04.Svibanj/May.2010 u 20:21 |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |