Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Navijači!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Navijači!

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Navijači!
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 23:08

Ovu sam temu otvorio da vidim za koga tko navija od stranih i naših klubova pa malo postajte!Ja inače u talijanskoj ligi navijam za MILAN, u HNL-u navijam za DINAMO, u španjolskoj za Barcelonu (Ronaldinjo legenda igrač - neznam kak se piše),u francuskoj za MONACO (Pršo), u engleskoj za ARSENAL i to je to od mojih najdražih klubova.Al od svih navedenih najjači mi je MILAN jer obožavam gledat utakmice u kojima igra!

Onako usput što mislite o Real Madridu?

Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 23:35

Evo malo logo-a "mojih" klubova:

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 23:43

e bas si se dobrome tipu obratil

neznam nista o nogometu nemam dume toliko od mene.

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 01:47
Meni je najdraži Manchester United u Engleskoj, u Italiji Lazio,u Španjolskoj Real Madrid, Francuskoj Marseille, i naravno kod nas DINAMO.
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2004 u 16:23

eng-liverpool i arsenal

francuska-monaco

ita-juventus

hrv-dinamo

spanish-r.madrid

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2004 u 23:51

vi to kao navijate za sve te klubove ili su vam samo dragi?

mislim postoji ipak neka razlika

ja navijam samo i isključivo za hajduk

prije sam brijo na te klubove petice,milan,real,arsenal ali sad mi se čisto jebe oče li biti prvaci ili će ispasti.

eto,toliko od torcidaša

....
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 00:55
U pravu si Flip, tesko da netko navija za sve te klubove vise smo mi simpatizeri tih klubova, negrizemo se dok gube ali nam je drago dok dobivaju.
Ja sam navijac Dinama, ali posto nam je liga takva kakva je, sumnjam da je netko bas prati i da moze nabrojat 5 igraca a da nisu iz dinama, hajduka, varteksa, osijeka; radije prate lige petice jer se tamo bar ima sto vidjeti.
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 11:44
ja sam vatreni navijac juventusa,navijam za njega i samo za njega!

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 14:18

Originalno postovano od strane Neo21 Neo21 piše:

.
Ja sam navijac Dinama, ali posto nam je liga takva kakva je, sumnjam da je netko bas prati i da moze nabrojat 5 igraca a da nisu iz dinama, hajduka, varteksa, osijeka; radije prate lige petice jer se tamo bar ima sto vidjeti.

Tako je.

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 15:39

Ja, u principu volim da gledam kvalitetan fudbal, narocito velikih klubova, bez obzira koje lige u kojima se ima sto lepo videti...

Za Real: Mislim da ima izvrsne igrace, cak najbolje igrace sveta, te da imaju klupu jacu od mnogih prvih postava vecine evropskih klubova, medjutim ipak su malo komercijalizovani, te tu nesto ne funkcionise kako treba...

Ronaldinho je trenutno po meni najbolji igrac - napad

Nesta, Carlos - odbrana

Od klubova:

AC Milan - ita

Bayern FC - ger

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 16:48

I po meni je Ronaldinho najbolji napadač Europe ak ne i svijeta, jer šta taj čovjek zna, to još kod nikoga osim kod njega nisam vidjeo.Što se tiče veznog reda i obrane najjači mi je Gatuso (Milan) jer što taj čovjek oduzme lopti protivničkoj ekipi to nema nigdje.

Real-Imaju dobre i skupe igrače al u toj ekipi nešto fali, izgleda da takav skup od toliko dobro plaćenih i izvrsnih igrača ne funkcionira baš sjajno .

Da nepišem novi post...

I ja također mislim da im je obrana katastrofa, i mislim kad bi obranu smjenili da bi možda funkcioniralo.Ali i također mislim i opet naglašavam da taj skup od toliko "predobrih" igrača ne može funkcionirati kako treba...ali to je samo moje mišljenje.

Pozdrav

Ažurirao ivan200
Na vrh
tejma View Drop Down
Translator
Translator

aka Neo21

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tejma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 17:43
Ma funkcionirali bi oni dobro samo da imaju 2 dobra stopera a ne halgeru sta je zadnji vezni i onj raul bravo(od njega je bolji cak i drpic), nego umjesto da si poprave obranu koja je kriminal oni kupuju vezne i napadace koji su zvijezde jer je valjda vodstvo kluba sljepo ili retardirano.
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 23:29

domace utakmice niti negledam jer nemaju pojma oni igrati dobar nogomet uvijek neka sranja izbiju. najviše volim pogledati utakmicu engleske lige (do 10 utakmica u godini) pogotovo mi se sviđa gdje sjede navijaci metar od terena. i nogomet je super

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 23:29

Originalno postovano od strane rhymerator rhymerator piše:

Za Real: Mislim da ima izvrsne igrace, cak najbolje igrace sveta, te da imaju klupu jacu od mnogih prvih postava vecine evropskih klubova, medjutim ipak su malo komercijalizovani, te tu nesto ne funkcionise kako treba...

Ma jok! Barem 15 ekipa u Europi ima jaču klupu!

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 23:30
super je jer nema nikakvih fora. nema izgreda, sudci su ok.
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2004 u 23:47

jao zaboravih napisat ULJANIK

naravno,hajdukovac jesam ali moram bodriti naše puljane koji su nadomak prve lige.

sjećate se finala kupa prošle godine: hajduk - uljanik

što sam ponosan bio!

....
Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2004 u 13:40

e nisam valjda jedini koji navijam za FC LEEDS UNITED - samo sto su sad nazalost u 2. ligi i ne ide ima bas najbolje ni tamo - ali vratit ce se oni kao sto ce se i alan smith jednom vratit

inace su jos tu hajduk, barcelona, nantes, werder, juventus

[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2004 u 14:29

Juventus - Ne podnosim ih, čini mi se da su pokvareni svi, ali ima izuzetaka, uvijek imaju sreće sa sudcima i to im je prednost!

Na vrh
BIG_BOSS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BIG_BOSS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2004 u 00:19

HAJDUKMANCHESTER UNITED

Hajduk i Manchester Forever....

BIG_BOSS
Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2004 u 01:15

Što vam to svima vrijedi kad ih RIJEKA svih razvali

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.