Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Yes Man (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Yes Man (2008)

Yes Man

Yes Man (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2008

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

104 min

Režija:

Peyton Reed

Scenarij:

Jarrad Paul
, Nicholas Stoller
, Danny Wallace
, Andrew Mogel

Glavne uloge:

Jim Carrey
  >  Carl
Terence Stamp
  >  Terrence
Fionnula Flanagan
  >  Tillie
Danny Masterson
  >  Rooney
Sasha Alexander
  >  Lucy
Brent Briscoe
  >  Homeless Guy
Rocky Carroll
  >  Wes
Bradley Cooper
  >  Peter
John Cothran
  >  Tweed
Zooey Deschanel
  >  Allison
Spencer Garrett
  >  Multack
John Michael Higgins
  >  Nick
Sean O'Bryan
  >  Ted
Molly Sims
  >  Stephanie
Rhys Darby
  >  Norman

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Yes Man (2008)
    Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 08:38

http://www.imdb.com/title/tt1068680/

9/10

Odličan film. Ne znam koliko je pametno da pišem ovo s' obzirom na broj ljudi koji bezrazložno mrze Kerija, ali on je (po meni) jedan od najboljih glumaca danas.

Savršeno dobro iz komedije upliva u dramu, i obrnuto. Sam film nosi dobru poruku (verujte mi na reč, tako živim već par godina :), što u zadnje vreme i nije česta pojava u Holivudu.

Mislim da smem da ga preporučim svima, a da mi posle niko ne pominje kevu zbog toga. Thumbs Up

Ažurirao darije - 17.Lipanj/Jun.2009 u 21:19
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 09:24
Nego, "Yes man"... Po mom mišljenju, to je potpuni promašaj od filma... OK, nije to klasična komedija, ali suviše plitak za dramu, pa ispade neka "šopska salata"...

Ažurirao darije - 17.Lipanj/Jun.2009 u 21:20
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 10:04
Ja ga nisam ni gledao kao ozbiljan film (na IMDB stoji comedy romance), pa sam ga tako i doživeo. Što je promašaj? Jesi probao "Yes" teoriju? LOL 
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 10:09
Mogao bih se jdino nasmejati konceptu i ideji, ali jesi li se ijednom nasmejao u filmu? Jebeš ga, ja nisam... Ako piše "comedy romance"... Onda je još veći promašaj nego što sam mislio...
"Yes" teorija? Šta to beše?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 10:16
Brate, težak si ko šporet "smederevac"! LOL Kako se bre nisi smejao, mi smo se pokidali na par scena (npr. kad vozi motor a bulja mu seva)... Al' je tebi teško ugoditi...LOL
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 11:19
Eeee Čudo, pa opet ne dijelimo isto mišljenje LOL
I ja volim Jim Carrey-a, meni je on odličan glumac, ali "Yes Man"mi je bezveze film.
Makar, svim ovim mojima je super, ali meni nije, film mi je prosječan, po meni, ništa više od toga...
Ima Carrey puno boljih filmova sličnog žanra od ovog, kao što su Me, Myself & Irene, Bruce Almighty... Wink
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 11:55
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Brate, težak si ko šporet "smederevac"! LOL Kako se bre nisi smejao, mi smo se pokidali na par scena (npr. kad vozi motor a bulja mu seva)... Al' je tebi teško ugoditi...LOL

Ne znam brate, sve mi je to izgledalo nekako usiljeno, već viđeno, bez duha.. jbg.
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 12:51
Dobro, onda ću da NE promenim mišljenje... LOL
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 15:18
Ma super je Yes Men, daleko bolji od nekoliko zadnjih glupih filmova(Me myself & Irene, Liar liar, The Truman Show, Cable Guy, ovi filmovi su za mene jako losi)... Meni je on najbolji glumac za komedije... Odlicni filmovi su mu Fun With Dick and Jane, Dumb & Dumber, Ace ventura 1 i 2, Mask, Bruce Almighty)
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2009 u 18:52
brate, filmovi koje si ti nabrojao kao lose, meni su jedini njegovi dobri, uz dumb and dumber i acea venturu zbog mladenacke nostalgije...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2009 u 00:22

Kanih se danas da napišem isto što i Bubba (LOL), al mi jebaše kevu na poslu!!! Angry Stvarno ću da odlepim! Pa nemam pola sata vremena da ljudski posetim forum! AngryAngryAngryAngryAngry

E sad, kad bih ocenjivao njegove filmove redom bilo bi to ovako:

Man on the moon 14/10

The Truman Show 13/10

Eternal Sunshine of the Spotless Mind 12/10

Bruce Almighty 9/10

Liar Liar, Cable Guy, Me myself & Irene, The Number 23, Fun with Dick and Jane 7-8/10

Dumb and dumber, The Mask, Ace Ventura 5/10

I svi ostali su waaaaaay down.... ne kažem ja da je on nepogrešiv ili ne znam šta (daleko od toga), ali kad mi film ostavi vilicu razjapljenu bar minut nakon odjavne špice (Man on the moon, Truman Show), pa kad me tera da razmislim o greškama, neuspesima i takvim sranjima, mora da je dobar. Ili se ja jednostavno prepustim filmu, ne pokušavam da ga gledam tehnički. Prosto me uvuče u priču, i aj ćao real world... zato kad me keva prekine u gledanju, ja se samo okrenem i krvnički pogledam...i ona se polako povuče napolje sa svojim papilotnama u kosi... LOL

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2009 u 00:58

Kanih se danas da napišem isto što i Bubba

ApproveCool

Man on the moon 14/10

The Truman Show 13/10

Clap
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2009 u 21:43

Man on the moon 14/10

The Truman Show 13/10

Bruce Almighty 9/10

Liar Liar, Cable Guy, Me myself & Irene, The Number 23, Fun with Dick and Jane 7-8/10

Nikako da nađem vremena da napišem onu svoju "teoriju" o ocenjivanju i onim osama. Jednostavno neke filmove ne mogu porediti istim znacima (ocenama). "Ace Ventura", "Liar Liar" su sjajne komedije i sigurno zaslužuje 7 ili 8, slično i (ne)komedije " Fun with Dick and Jane" ili "Cable Guy" ali istu ocenu zaslužuje sjajni-triler, drama Number 23. Međutim, ova dva filma nikako ne mogu biti u istom "košu". Da ne spominjem "Man on the Moon" ili "The Truman show" ili briljantni film, jedan od najboljih filmova uopšte, po mom mišljenju: Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004).

Baš iz tog razloga i zbog ovih filmova mi je "Yes man" prazan i nije uspeo da ode dovoljno u dubinu "problema", opet ponavljam, po mom mišljenju.

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2009 u 18:26
da se malo priključim..
pogledao sam film pred nekih 3 tjedna..iskreno oduševljen nisam, al film nosi ako ništa drugo jednu jasnu poruku odnosno formulu za život:
treba reći DA svakoj prilici,treba prihvatiti bilo koji poticaj za igru ili posao, dok je s druge strane riječ NE izdvaja pojedinca s mase,pojedinca koji NE prihvaća autoritet, koji NE pije coca-colu... i odbija trendove koje rade svi drugi.Ova komedija nosi kocepciju po kojoj postaješ netko ako prihvaćaš sve..(barem sam je ja tako shvatio)
Sam Jim Carrey glumi čovjeka tipičnog za naše vrijeme,na početku odbija zabavu, izlaske itd.
To je, zapravo, razumljiv stav, koji dijele njegovi suvremenici, strah od stranaca, nadređenih, obveza, emocionalnih veza, budućnosti, nepoznatih okolnosti.Dakle, naš on odbija prilike koje mu život pruža. Izvan komedije, problem suvremenog čovjeka upravo je to da nema priliku koju može odbiti, da nema prijatelja kojeg može izbjegavati, da nema posla u kojem ne može napredovati, a kamo li šefa koji će ga podržati u napredovanju.

da ne duljim ocjena je 6.5/10

i glupo je ovaj film uspoređivati s Me, Myself & Irene, Bruce Almighty jer osim što glum Jim Carrey nemaju ništa  zajedničko Confused

Na vrh
glibe View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj glibe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 03:56
posle ovog komentara moram da odgledam film LOL

Ažurirao glibe - 23.Lipanj/Jun.2009 u 04:00
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 04:20

Kanih se danas da napišem isto što i Bubba (LOL), al mi jebaše kevu na poslu!!! Angry Stvarno ću da odlepim! Pa nemam pola sata vremena da ljudski posetim forum! AngryAngryAngryAngryAngry

Man on the moon 14/10

The Truman Show 13/10

Bruce Almighty 9/10

I svi ostali su waaaaaay down.... ne kažem ja da je on nepogrešiv ili ne znam šta (daleko od toga), ali kad mi film ostavi vilicu razjapljenu bar minut nakon odjavne špice (Man on the moon, Truman Show), pa kad me tera da razmislim o greškama, neuspesima i takvim sranjima, mora da je dobar. Ili se ja jednostavno prepustim filmu, ne pokušavam da ga gledam tehnički. Prosto me uvuče u priču, i aj ćao real world... zato kad me keva prekine u gledanju, ja se samo okrenem i krvnički pogledam...i ona se polako povuče napolje sa svojim papilotnama u kosi... LOL

meni je on super glumac 

i  sve ove filmove  bi preporucio kao i yes man , covek je sa svojim  kreveljenjem i facama i dalje jedinstven

Na vrh
faithlessmary View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Neprikosnovena Mary

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj faithlessmary Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 04:30
- Volim Jim-a

- Svim snagama sam se trudila da se nasmejem na Yes Man

- Mrzim romanticne komedije iako ce neki reci da ovaj film nije samo to, mada jeste shopska salata sto neko rece, sto je i gore.. mrzim romanticne komedije vise od narodnjaka.. mislim inace, nevezano za Yes Man

- Film nisam mogla da odgledam do kraja
Veži konja gde ti gazda kaže
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 09:37
Gotivim Jima baš, ne znam kako njega neko može mrzit. Da je bar više takvih... opet Yes Man mi nije nešto. Na ljestvici otprilike 5/10
I slažem se s onim poretkom Truman Show, Man On The Moon i Eternal Sunshine 3 najbolja njegova filma.

verujte mi na reč, tako živim već par godina :)

Ej za početak ajd uplati 1000$ na ovaj račun 567-463-25000040-32 LOL

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 09:56
Originalno postovano od strane yolix83 yolix83 piše:

Gotivim Jima baš, ne znam kako njega neko može mrzit. Da je bar više takvih... opet Yes Man mi nije nešto. Na ljestvici otprilike 5/10
I slažem se s onim poretkom Truman Show, Man On The Moon i Eternal Sunshine 3 najbolja njegova filma.

verujte mi na reč, tako živim već par godina :)

Ej za početak ajd uplati 1000$ na ovaj račun 567-463-25000040-32 LOL

Oću oću LOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2009 u 10:07
meni je film super,,tema filma,glumci sve mi je na svom mjestu,,očekivao sam puno od ovog film i mogu reći da je ispunio moja očekivanja,,,a jim kao i u svakom filmu odličan..
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.