Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Site je koma
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Site je koma

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
cuki03 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cuki03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Site je koma
    Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2008 u 23:42
Kao sto stoji u subjectu, site je i dalje koma. Nakon par mjeseci dodjem pogledat da li se nesto promijenilo (negodovao sam na forumu jos ljetos, u pocecima ovih glupavih redizajnova) kad ono sve po starom.

Vecina ljudi se vec i sama odkad uvjerila kako je search los, site blesavo kompiciran, svako malo nesto ne radi, fale neke osnovne normalne funkcije itd. itd..

Da skratimo - site izgleda koda ga je radila:
1.) grupica amatera bez smisla za a) programiranje, b) dizajn i c) smisla za funkcionialnost koristenja i
2.) kao da je radjen na poluamaterskom smece-softveru, nekoj beta verziji (ili alpha) prepunoj bugova.

Evo, vec na samom ovom prozorcicu za pisanje posta imam X prigovora: zasto je ovaj przorcic za tekst tako mali, zasto imam nekakvo brdo praznih znakova na pocetku posta (po defaultu) itd...

Sto se tice same trazilice, ta trazilica je i dalje KATASTROFA. Nisam vidio jos niti jednu tako groznu trazilicu na niti jednom web siteu s titlovima. Stara je bila puno bolja. Evo par primjera:
1.) po defaultu, zadnje uploadani titlovi bi trebali biti NA VRHU liste rezultata (sad su poredani po abecedi)
2.) takodjer bi po defaultu prva mjesta trebali zauzimati rezultati koji pocinju s pojmom koji smo upisivali u trazilici
3.) zasto se ne moze upisati samo 1-2 slova u trazilicu?
4.) zasto ako upisem samo dio rijeci site mi da rezultat da ne postoji niti jedan titl??? Tek sam par dana kasnije (slucajno) naletio na foru da mogu staviti zvjezdice ("*") pa ce mi onda naci - zasto se to automatski ne podrazumijeva, kao sa SVIM NORMALNIM SEARCH ENGINEMIMA??

Sto se tice komentara, isto koma. Zasto ja moram upisati nesto u "subject" polje da upisem obican komentar? Mislim, koja je poanta uopce tog SUBJECT-a u komentarima?

Downloadanje titlova je isto koma:
1.) zasto odmah u list rezultata searchanja nema sa strane link za direktni download titla? Koji je smisao tog da otvaram jos jednu posebnu stranicu da dodjem do linka za download?
2.) zasto titl vise nije u ZIP fileu vec obican cisti TXT? Svako malo mi browser otvara titl direktno u browseru kao da je obican tekst (umjesto da mi ponudi "Save As.."). Probao sam u Operi, IE-u, FF-u i isti vrag. ZIP file je bio bolji i zato jer sam mogao u njemu vidjeti NETAKNUTI datum titla pa sam po tome usporedjivao koji je noviji - sad kad mi downloada direktno SRT file, datum tog titla je onaj kad sam ga JA SKINUO (a ne koji je bio originalni)

Kad se ode na profil nekog korisnika i njegovu lsitu uploadanih titlova, zasto se ne moze ta lista SORTIRATI PO DATUMU, nego je samo omoguceno po abecedi. Ista stvar kad se ide na klasicno pretrazivanje (znaci cijelog sitea, ne samo jednog korisnika) - zasto ne mogu sortirati po datumu?

Imao bih jos puno toga za reci (bezveze raspored elemnata, tj. mutav "dizajn" itd. itd..), ali mi se trenutno neda (a i ne vjerujem da bi bilo puno smisla buduci da sumnjam da ce netko poduzeti nesto u svezi ovoga). Stari site je imao ocjenu 3 (dobar), no ovaj "novi" ima -2 (minus dva, jedva dovoljno).

Postovanje i pozdrav i hvala svim prevoditeljima, uploaderima titlova, moderatorima i programerima na trudu, vlastitom slobodnom vremenu i volji.

Potpis: Vas korisnik, nazalost puno puno rijedji u zadnjih par mjeseci.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2008 u 23:57

MI (ogromna većina) GA OVAKVOG VOLIMO!!!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 00:20
Sajt je takav kakav je i greške se ispravljaju...
Na vrh
cuki03 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cuki03 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 00:47
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

MI (ogromna većina) GA OVAKVOG VOLIMO!!!

Volim ga i ja ali sam ga prije vise volio.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 01:29
Ajmo ovako, za početak; jedino veće gunđalo po pitanju foruma i sajta od tebe sam ja. Stim što ja smaram vlasnika i glavnog i odgovornog za sve ovo Nikolu (nik: administrator)... Potpuno si u pravu za većinu stvari i nema ti šta reći, osim da dodam još par zamerki... Ovime sam ti dovoljno objasnio ko je ko i gde.
Međutim, druga strana medalje je najbitniji faktor: ljudi!!! Šta je odlično našminkan sajt/forum, koji radi perfektno ali bez ovakve ekipe kao što je ovde? Ama baš ništa. Otkad sam ja na mestu administratora zaista se trudim da oformim jednu grupicu, grupu ili grupetinu ljudi, koja će, kao što kaže cudak_31177 voleti ovaj sajt/forum, sa svim njegovim manama i vrlinama... Ne bih da ovo zvuči patetično, ali je baš tako.
Vidim da si iz Hrvatske, ali verujem da si gledao seriju "Priče iz radionice"? E pa, znaš kakva je radionica majstor Živote, a kakva onog Anđelka (ako se dobro sećam imena) ...? Drago mi je što je divx-titlovi.com liče na "Životinu radionicu", gde mnogo toga nije savršeno, gde mnogo toga škripi... Ali imaju dušu... da ne smaram ja previše, u pravu si ti i veruj mi svakodnevno se ponešto radi na sajtu. Nadam se da ćeš uskoro i na delu videti taj rad...
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 01:53
joj darije natero si mi i syzu u oko de se samo seti MAjstorske radionice

svaka cast sa poredjenjem

cuki druze ko sto rece darije sajt ima rupa o srpski koridor 10 al polako ispravice se ka tad to ,a do tad uzivaj u druzenju na forumu i ispijanju piva u kafancetu dok se to ne sredi
nisam siguran za ostale sajtove jer ih i ne posecujem ali ovaj ima dobru ekiprcu ljudi koja radi bas ono cemu je ovaj sajt i namenjen a uz to se i druzi i uziva tako da slobodno se pridruzi.
ove tehnikalije ce se srediti vremenom valjda

Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 04:39
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ajmo ovako, za početak; jedino veće gunđalo po pitanju foruma i sajta od tebe sam ja. Stim što ja smaram vlasnika i glavnog i odgovornog za sve ovo Nikolu (nik: administrator)... Potpuno si u pravu za većinu stvari i nema ti šta reći, osim da dodam još par zamerki... Ovime sam ti dovoljno objasnio ko je ko i gde.
Međutim, druga strana medalje je najbitniji faktor: ljudi!!! Šta je odlično našminkan sajt/forum, koji radi perfektno ali bez ovakve ekipe kao što je ovde? Ama baš ništa. Otkad sam ja na mestu administratora zaista se trudim da oformim jednu grupicu, grupu ili grupetinu ljudi, koja će, kao što kaže cudak_31177 voleti ovaj sajt/forum, sa svim njegovim manama i vrlinama... Ne bih da ovo zvuči patetično, ali je baš tako.
Vidim da si iz Hrvatske, ali verujem da si gledao seriju "Priče iz radionice"? E pa, znaš kakva je radionica majstor Živote, a kakva onog Anđelka (ako se dobro sećam imena) ...? Drago mi je što je divx-titlovi.com liče na "Životinu radionicu", gde mnogo toga nije savršeno, gde mnogo toga škripi... Ali imaju dušu... da ne smaram ja previše, u pravu si ti i veruj mi svakodnevno se ponešto radi na sajtu. Nadam se da ćeš uskoro i na delu videti taj rad...

Svaka Cast majstore !! meni od sve mi je najbitno sto zapoznavam novi drugarstva super e sajt, Ljudi su super samo napred sve cemo da radimo za ovaj sajt!smile103
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 13:24
Sto bi rekao Ozgud Filding III u "Some Like It Hot", niko nije savrsen... A tebi, prijatelju, ja bih licno pozeleo, kao i vecina ljudi ovde, da svratis u birc na pivce, da se lepo druzis sa nama (cesce nego do sada...). NIje lose izneti zamerke, ali, jos je bolje, ako imas resenje, poslati NIkoli (nick: administrator) PM i ponuditi svoju pomoc... Ako vec znas da je dizajn ovog sajta koma, onda sigurno znas i kako treba da izgleda da ne bude koma, pa to lepo pokazes nadleznima... Ista je stvar i oko pretrage... Mada, ne vidim koliko je to bitno... Kada na ovom mestu pronadjes neki prevod koji ti je jako vazan, koga si dugo trazio na svim mogucim i nemogucim mestima po internetu, i kad se zavalis da gledas svoj omiljeni film sa titlom, za koga je neko krv propisao da ga napravi da bi ti mogao da uzivas u istom, (a da jeste propisao, jeste, veruj mi, jer sam i sam svojevremeno prevodio, i to stvari koje se niko nije usudjivao ni da uzme u razmatranje, a kamo li da prevodi...) i to sve, naravno, za dzabe, dakle, kad se opustis i pocnes da uzivas, onda verovatno i zaboravis nedostatke sa kojima si se sreo u pretrazi...
Nemoj da mislis da ti nesto prebacujem, ovo je samo moj licni sud, moje misljenje da su, kao sto rekoh, primedbe u redu i dobrodosle, ali kritika radi kritike... Pa, to nam bas i ne treba, a i ne dotice nas se preterano...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 20:04
Cuki, nakon ovoga, od tebe ne očekujem ništa manje nego da se javiš "administratoru" ili da postaviš ovdje prijedloge tj. rješenja za sve probleme koje si naveo. Kad netko tako detaljno opiše probleme i nepravilnosti red je da na isti način ponudi i rješenja. Najviše me zanima riješenje "mutavog" dizajna. Osjećam da imaš dobro oko i istančan osjećaj za dizajn i estetiku.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 20:56

Ovako:

Postavljacu teme, nemoj da nam diras dizajn, ovakav je prelep.
U pravu si za neke stvari, kao sto je kazao darije, na primer download sa nove strane, ali to ima i svoju drugu stranu, - ekonomsku. Tj. da bi ovo postojalo moraju se otvoriti razne reklame, videti se....zar ne?
E njih ima na svakoj strani, sa svakim titlom.
Nego, nesto drugo, mnogo vaznije me interesuje:

JOHHNY Q  , covece, kad si se ti vratio?
Gde si bio svo ovo vreme?
Sta je sa tobom?

Welcome back.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2008 u 21:27
Hvala na kritikama. Svakako vecina ih stoji na mjestu i bit ce dodane izmjenjene i poboljsane.

vjeruj mi bio bi najsretniji kad bi mogao sve odjebati i samo raditi na ovom siteu ali to jos uvijek ne mogu.

Inace nista nije radjeno na beta softweru.

Originalno postovano od strane cuki03 cuki03 piše:

Kao sto stoji u subjectu, site je i dalje koma. Nakon par mjeseci dodjem pogledat da li se nesto promijenilo (negodovao sam na forumu jos ljetos, u pocecima ovih glupavih redizajnova) kad ono sve po starom.

Vecina ljudi se vec i sama odkad uvjerila kako je search los, site blesavo kompiciran, svako malo nesto ne radi, fale neke osnovne normalne funkcije itd. itd..

Da skratimo - site izgleda koda ga je radila:
1.) grupica amatera bez smisla za a) programiranje, b) dizajn i c) smisla za funkcionialnost koristenja i
2.) kao da je radjen na poluamaterskom smece-softveru, nekoj beta verziji (ili alpha) prepunoj bugova.

Evo, vec na samom ovom prozorcicu za pisanje posta imam X prigovora: zasto je ovaj przorcic za tekst tako mali, zasto imam nekakvo brdo praznih znakova na pocetku posta (po defaultu) itd...

Sto se tice same trazilice, ta trazilica je i dalje KATASTROFA. Nisam vidio jos niti jednu tako groznu trazilicu na niti jednom web siteu s titlovima. Stara je bila puno bolja. Evo par primjera:
1.) po defaultu, zadnje uploadani titlovi bi trebali biti NA VRHU liste rezultata (sad su poredani po abecedi)
2.) takodjer bi po defaultu prva mjesta trebali zauzimati rezultati koji pocinju s pojmom koji smo upisivali u trazilici
3.) zasto se ne moze upisati samo 1-2 slova u trazilicu?
4.) zasto ako upisem samo dio rijeci site mi da rezultat da ne postoji niti jedan titl??? Tek sam par dana kasnije (slucajno) naletio na foru da mogu staviti zvjezdice ("*") pa ce mi onda naci - zasto se to automatski ne podrazumijeva, kao sa SVIM NORMALNIM SEARCH ENGINEMIMA??

Sto se tice komentara, isto koma. Zasto ja moram upisati nesto u "subject" polje da upisem obican komentar? Mislim, koja je poanta uopce tog SUBJECT-a u komentarima?

Downloadanje titlova je isto koma:
1.) zasto odmah u list rezultata searchanja nema sa strane link za direktni download titla? Koji je smisao tog da otvaram jos jednu posebnu stranicu da dodjem do linka za download?
2.) zasto titl vise nije u ZIP fileu vec obican cisti TXT? Svako malo mi browser otvara titl direktno u browseru kao da je obican tekst (umjesto da mi ponudi "Save As.."). Probao sam u Operi, IE-u, FF-u i isti vrag. ZIP file je bio bolji i zato jer sam mogao u njemu vidjeti NETAKNUTI datum titla pa sam po tome usporedjivao koji je noviji - sad kad mi downloada direktno SRT file, datum tog titla je onaj kad sam ga JA SKINUO (a ne koji je bio originalni)

Kad se ode na profil nekog korisnika i njegovu lsitu uploadanih titlova, zasto se ne moze ta lista SORTIRATI PO DATUMU, nego je samo omoguceno po abecedi. Ista stvar kad se ide na klasicno pretrazivanje (znaci cijelog sitea, ne samo jednog korisnika) - zasto ne mogu sortirati po datumu?

Imao bih jos puno toga za reci (bezveze raspored elemnata, tj. mutav "dizajn" itd. itd..), ali mi se trenutno neda (a i ne vjerujem da bi bilo puno smisla buduci da sumnjam da ce netko poduzeti nesto u svezi ovoga). Stari site je imao ocjenu 3 (dobar), no ovaj "novi" ima -2 (minus dva, jedva dovoljno).

Postovanje i pozdrav i hvala svim prevoditeljima, uploaderima titlova, moderatorima i programerima na trudu, vlastitom slobodnom vremenu i volji.

Potpis: Vas korisnik, nazalost puno puno rijedji u zadnjih par mjeseci.

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 17:25
Ajmo se teme drzati malo.

Evo vise nije potrebno dodati * na kraju da bi pretraga radila ako upisete samo dio rijeci.

Nadam se da je sad OK. Znam da ima jos nekih malih detalja oko pretrage ali otom potom.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 17:51
    nije ok,jer i dalje pise

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 22:27
Ok sutra ili u ponedjeljak spustim na 2 znaka. Jedno slovo je premalo i otvara prostora za DOS napad. Nadam se da se vecina slaze
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 22:51
Meni nije jasno zašto se ljudi žale.
Sajt možda nije savršen,ali ovo je sajt s titlovima a titlova ima, redovito se postavljaju novi i ne treba dugo čekati na njih i ti isti titlovi se lako downloaduju i rade.
Također tu je i forum koji je po meni također vrlo kvalitetan i dobar, jer ima svakakvih tema i download sekcija.I da ne nabrajam sve ostale stvari...
Ja stvarno ne vidim razlog zašto se ljudi žale na sajt, ono najbitnije radi i dobro je, a ostalo će vjerujem biti bolje s vremenom...
Samo naprijed, radite dobar posao i samo tako nastavite.    

P.S.Ja se slažem, 2 znaka je ok...

Ažurirao Buki-Fiume - 15.Studeni/Nov.2008 u 22:59
Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 23:04
Ja bih hteo da dodam ovo:
krstarim po nekim svetskim elitnim forumima koji izgledaju tako
jadno da nemam reci..
A ovaj sajt (forum) volim iz puno razloga!!!
Jednom prilikom sam rekao da kada krenem da zujim po netu prvo
ovde dodjem pa dalje i cak dok sam na nekom drugom
kao sada npr. dodjem..
A dizajn ovog foruma i sajta ne moze da se meri sa
gore pomenutim,
naravno kao i ljudi sve ima mane ali i vrline..
I zato kakav god da je uvek cu biti tu..
A darije zna koju smo borbu vodili, seca se sigurno
i mislim da je shvatio da u stvari obozavam ovo mesto!!!
Eto toliko od mene.

Ažurirao N.B.G. - 15.Studeni/Nov.2008 u 23:05

Na vrh
N.B.G. View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Sick Boy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj N.B.G. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2008 u 23:09
A to za pretrazivanje sam provalio kad je dva ili tri slova,
ako to iskoci samo pritisnete ENTER, znaci razmak i tu ste!
npr. WAR i to iskoci.. posle toga prazan razmak i tamo
ste gde ste zeleli, tako da neko mucenje oko toga nije
uopste potrebno!!!

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2008 u 09:43
samo da napomenem da od danas mozete pretrazivati i titlove sa dva slova. Odnosno kriterij da morate dodati 4 slova je maknut i sada je dovoljno upisati samo dva.

Nadam se da je taj dio sad OK
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2008 u 12:53
Super, hvalaThumbs Up
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2008 u 19:49
ma kakav loš sajt ako nekom smeta kakav je ne mora ga posjećivati,mnogi su tu uložili puno truda i ljudi su se sprijateljili.
Nećemo sad zbog svake sitnice ne valja ovo ne valja ono ja sam tu već godinama i po meni se sajt mjenja svaki put na bolje.

SVAKA ČASTClap
I'll be back
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,131 sekundi.