Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mijenjam za kill bill
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mijenjam za kill bill

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mijenjam za kill bill
    Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2004 u 23:11

Mijenjam jedan od ovih za kill bill

Harry Potter 2
 I spy
 2Fast2Furious
 Half Past Dead
 X-men2
 Ballistic Ecks vs Sever
 House On Hounted Hill
 Scream 3
 Cube
 Mummy
 Mummy Retourns
 The Transporter
 Jackass The movie (xvid)
 Taxi 2
 Ghost Ship
 8 mile
 Boa
 The 13th warrior
 Ali G In da house
 40 days and 40 nights
 Big Fat Liar
 Man In Black 2
 Deep Blue Sea
 Jurassic Park 2
 Jurassic Park 3
 The Foreigner
 Air Panic
 Bourne Identity
 Stuart Little
 Extremeops
 House Sisters #####
 Laure 2 #####

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 01:08
koja sranja ti nudis svi ti filmovi zajedno  nevrjede kao kill bill sam.
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 01:15

elkaz nemoj se ljutiti ali ako nemaš ništa pametno za reè bolje ti je da šutiš, deèko pita ak neko ima za zamjenu i ponudio je ono što ima drugo je sad dali æe netko pristati na to ili ne tj. dali æe netko bit zainteresiran!

ivan200 pošalji mi adresu na PM ili na mail poslat æu ti ga gratis!!

Na vrh
Metropolis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 03:37

Daj Elkaz osim šta pokušavaš sve što imaš prodati još i vrijeðaš.

Slušaj sinko nemoj se ti ljutit jer ja tebi ovo iskreno govorim ako ti se veæ prodaju filmovi a vjerujim mi nisi jedini bar budi toliko pošten pa nemoj ljudima pizdit

Uostalom ovo nije forum ni za prodaju niti za kurèenje pa ako ti se prodaje i pizdi ti se lijepo goni odavde

Unaprijed zahvaljujem i vjerujem da nisam jedini 

Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 03:39

E i da još nešto dodam kill bill vrijedi isto kao i svaki drugi film jer je na cd-u koji najviše košta 5 kuna a skidaš ga sa neta kao i svaki drugi film

Eto toliko od mene

Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 18:17
Kill Bill film uopæe nije nešto posebno.Tarantino Pakleni šund je remekdjelo dok je kill bill holivudizirano sranje koje napravi svaki redatelj.HVALA
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 18:40
Potpuno se slažem sa  BasMaror da ovaj film nije od Tarantina vjerovatno nikad nebi ni vidjeli film jer ga niko pametan nebi sponzorirao
Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2004 u 19:18
Slažem se da Kill Bill uopæe nije niš posebno, ubiti nije nikakav, barem meni, kao što je Metropolis reko da nije od Tarantina nebi niti èuli za njega!
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 14:51
Kill Bill je blago reèeno sranje!
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 19:38

Mislim da svako ima svoje mišljene i ukus ali ako cemo posteno gledati film kill bill definitivno nespada u A klasu filmova jer osim sta je u nastavku i to se od pocetka filma sugerira jednostavno film nema poante i uz svu onu glumacku ekipu pa bilo ko od nas bi bio u stanju rezirati takav film

ps: naravno to je moje misljenje i ako se nekome film svida to jednostavno znaci da nemamo isto glediste na filmove(ukus)

Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2004 u 19:40
ali kill bill je film koji može gledat svako sa mozga ili bez mozga
Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 10:48
IVAN200 I JA ÈU TI GA POSLATI GRATIS - SAMO DA NEKI OVDIJE NE KENJAJU A I SAMI SU ISTO TAKO POÈELI JER NISU SE RODILI SA KOJOM 1000 DIVX-A ! POŠALJI MI ADRESU NA PM
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 21:55

Pa djoe1 jesam li ja ili iko drugi rekao da imam 1000 divixa ili nesto slicno bar ovdje a ako komentiramo neko film pa bar to imamo pravo (demokracija) ili ti mozda mislis drugacije

Bez uvrede!

Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 21:57
Originalno postovano od strane Metropolis Metropolis piše:

Pa djoe1 jesam li ja ili iko drugi rekao da imam 1000 divixa ili nesto slicno bar ovdje a ako komentiramo neko film pa bar to imamo pravo (demokracija) ili ti mozda mislis drugacije

Bez uvrede!

pretpostavljam da se djoletov post se odnosio na elkazovu glupu izjavu na poèetku ove teme.

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2004 u 23:48
Vjerovatno ali opet neupuceni bi mogao pomisliti da smo se mi svi drugi kurcili sa svojim kolekcijama na nekim drugim postovima pa sam stoga samo htio razjasniti (zbog toga sam i naglasio bez uvrede)
Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
Master View Drop Down
member
member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2004 u 16:50

OVA TEMA JE ZAVRŠENA!!

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Metropolis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2004 u 17:06

Ok ti je otvorio ti je zatvorio

Postujem!!!                    

Dalmacijo sve ti cvalo!
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2004 u 20:44
Ma neki ko da ne èitaju cijelu raspravu.Poanta je tko je tu negativac definitivno ELKAZ koji pljuje po Ivanovoj skromnoj ponudi kao da zaboravlja da smo svi poèeli od par naslova.Apropo kurèenja sasvim si u pravu metropolis zato više i ne objavljujem vlastiti katalog a i svaka kritika filma bilo pozitivna ili negativna sasvim je legitimna,mislim da je to i svrha ovog foruma informacija iz prve ruke i rasprava o filmovima a ne PRODAJA.Toliko opet ja na dugoooooo... 
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2004 u 21:30

Elkaz, elkaz....

Gdje god vidim da si ti nešto odgovorio, vidim da radiš sranja. Èovjeèe, daj se smiri.

Ne moraš vrijeðati sve oko sebe, istina je da svaki ovaj film rijedi kao Kill Bill zato što Kill Bill uistinu je ŽIVO SRANJE

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2004 u 23:20
Hvala u ime SVIH!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.