Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD Printer
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD Printer

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
HENKY View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HENKY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD Printer
    Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2007 u 16:47
ima možda neko od vas cd/dvd printer ? 
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2007 u 16:57
Odkud to u Divx Filmove?

Kakav cd/dvd printer?Mislis printer koji moze da stampa na disku,e to nemam?

Ažurirao AcaN - 11.Veljaca/Feb.2007 u 16:58
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2007 u 17:15
imam ja

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 01:24
imam i ja, al jos ga nisam isprobao lol
To sam ja...
Na vrh
simbaleo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj simbaleo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 08:26
dobar ti je canon pixma 4200
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 13:52
Slazem se potpuno, i to iz licnog iskustva. Imama Canon Pixma 4200 vec godinu dana i odstampao sam bruku dvd-a i cd-a. Tonere mozes sam da punis, ma sta da ti kazem, odlican je a uz to i ekonomican!
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 15:06
ja imam pixma 4300...
to moram posebne cd-e kupit jelda? di tog ima?
To sam ja...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 16:45
i moj je isto 4200, kvalitet stampe je stvarno EXTRA, budu mi lepsi moji DVD nego orignnalni

offt @Dr Koks znaci tebi radi stampac i kad dopunujes ketridze? Jer sam negde nacula da nece stampac da prepozna ketridz koji je dopunjen, samo originale. I da li nosis negde ili sam dopunjujes (videla u nekoj radnji neke jeftine boje bas za canon stampaca).

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 17:21
jel može neko stavit sliku isprintanog DVD-a da vidim na sta to lici :)
To sam ja...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 19:27

evo slika ali sam slikala sa mobom tako da i nije neke. Uzvino je MNOGO bolja . Ako skines sliku sa nekih cover sajtova gde je velika rezolucija tako kako vidis ispasce ti na disku :)

Ažurirao Vedder - 12.Veljaca/Feb.2007 u 19:28

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 19:47
kako ide to sa zamjenama tonera što treba skidati a što ostaviti
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 21:51
dobro izgleda, samo da nadjem di ima za kupit toga pa cu isprobat.

a imam i na przilici lightscribe, i s tim se moze pisat po dvd-ima, al i zato mi treba poseban dvd
To sam ja...
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 22:44
ak ti ne treba baš cover u boji na medijima, onda koristi svoj LS na prži i boli te kita, a i nije neki problem nabavit srebrne dvde po kojima moš 'derat'...

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2007 u 23:27
Originalno postovano od strane Roteiro Roteiro piše:

dobro izgleda, samo da nadjem di ima za kupit toga pa cu isprobat.

svugde gde se prodaju obicni diskovi imas i te. Ja uzimam Platinet (ne znam da li to ima kod vas) jel npr na Verbatim diskovima u unutrsaljem krugu ima napisano Verbatim pa jos neke oznake i to se vidi posle stampe. Ovi platinet su skroz cisti, ne pise nista na njima

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 01:19
a kolko koštaju kod vas, našo sam tu philips 6,30kn(s kutijom valjd), RITEK 2,12kn, traxdata 2,53kn, verbatim 3,38kn

to je u vemilu nisam dalje gledao :P
našao sam i lightscribe 5 kom 35kn
To sam ja...
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2007 u 02:45
oko 30din 1 kom= 0.37 eura :)

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2007 u 23:06
PiTANJE AKO KO ZNA!?nije mi se dalo otvarat novu temu pa reko tu da je stavim!!Sad mi se istrošila  boja nakon dugo vremena na printeru(original boja),od kad sam ga kupio nisam još mijenjo boju (ima pol godine ,al sam stvarno se i naprinto)!Ovako,uzeo sam sad te zamjenske boje,po 20kn je jedna i dali mi oni nekakvo objašnjenje al je malo čudno,dobro ja sam normalno skino one male čipove sa originalnih boja i zaljepio sam ih na ove zamjenske boje,e al meni i dalje pokazuje da nemam boju(da mi fali i da je moram zamjenit,titraju mi i boćice sa bojom kad otvorim printer,a boja je nova stavljena unutra i ja normalno stisnem dalje da printa i sve ok)!!Ali zašto mi pokazuje da moram mjenjat boju i zašto blicaju "crveno" boćice kad otvorim printer ne kužim,možda je to tako sa zamjenskim bojama ili????Confused
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2007 u 02:17
Evo jedne prastare teme: pogledaj moj post. Tu objasnih kako se to rešava sa običnim ink-jet kertridžima. Da li je tako i sa ovima - ne znam....
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=8099&KW=kertrid%C5%BE
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2007 u 00:08
HVALA puno ,budem procito i pogledo kako funkcionira i jel ide sa tim obješnjenjima!!!!Thumbs UpWink
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2008 u 01:14
Evo mene ponovno sa pitanjem!Evo ovako(btw.ovo iznad je upaliloWink)!!E sada,istrošila mi se samo crna boja,a ove druge tri su ok!Ponovno idem mijenjat,ali ovog puta samo crnu,lagano skinem čip koji sam zaljepio na tim prvim zamjenskim bojama,stavim ga na ovu novu (crnu) boju,porihtam ga i stavim u printer!Nakon neznam ni ja već kojeg puta šta pokušavam,piše mi :"The following ink tank cannot be recognized.Black(5)Printing cannot be executed because the ink may not be installed properly or may not be compatible with this printer.Install appropriate ink tank."!!??neznam sada me zaje.... taj čip izgleda!Confused 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.