Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gallowwalkers (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gallowwalkers (2012)

Gallowwalkers

Gallowwalkers (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Odbjegli s vješala

Godina:

2012

Žanr:

akcija, fantazija, triler, western, horor

Trajanje:

90 min

Režija:

Andrew Goth

Scenarij:

Andrew Goth
, Joanne Reay

Glavne uloge:

Wesley Snipes
  >  Aman
Patrick Bergin
  >  Marshall Gaza
Steven Elder
  >  Apollo Jones
Dallas Page
  >  Skullbucket
Jenny Gago
  >  Mistress
Derek Griffiths
  >  Mosca
Kevin Howarth
  >  Kansa
Riley Smith
  >  Fabulos
Alex Avant
  >  Forty Bold
Hector Hugo
  >  Hool (as Hector Hank)
Alyssa Pridham
  >  Sueno
Tanit Phoenix Copley
  >  Angel
Simona Roman
  >  Kisscut (as Simona Brhlíková)
Jay Grant
  >  Slip Knot (as Jonathan García)
David De Beer
  >  Apprentice Boy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gallowwalkers (2012)
    Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 22:41

Film je u kinima od oktobra 2012 godine.

Žanr:
Akcija / Fantazija / Horor

Režija:
Andrew Goth

Glavne uloge:
Wesley Snipes, Kevin Howarth, Riley Smith...

Radnja filma:
Ukleti napadač (Snipes), čije se žrtve vračaju iz mrtvih, regrutira mladog ratnika koji će mu pomoći u borbi protiv bande zombija...

filmonizirani.blogspot.com

Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 22:58
Zar Wesley Snipes nije već par godina u zatvoru? Kad je ovo snimljeno? Confused
Na vrh
jafforidza View Drop Down
Moderator
Moderator
YT insider

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jafforidza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 23:26
Gallowwalker is a bold endorsement. A Wesley Snipes zombie film shot in 2006, with re-shoots
finished in 2008, and still no release date yet, is Gallowwalker something to be excited about?
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 23:34
Hvala. Thumbs Up Nije mi se dalo guglati. Big smile

Što se pitanja tiče - ne djeluje obećavajuće, ali bacit će se pogled.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 23:41
Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

Hvala. Thumbs Up Nije mi se dalo guglati. Big smile

Što se pitanja tiče - ne djeluje obećavajuće, ali bacit će se pogled.

Postavio sam ja tekst u nove filmove i serije, ali izgleda da se tebi samo sviđaju posteri LOLŠala malaWink

Ako možda niste znali, sredinom ove godine, točnije 19. srpnja 2013. iz zatvora bi trebao izaći Wesley Snipes koji je tamo završio zbog neplaćanja poreza. A isto tako, nakon 7 godina post-produkcijskog pakla, svijetlo dana bi ove godine napokon trebao ugledati njegov duuuugoooo najavljivani akcijski horror western Gallowwalkers snimljen u ko-produkciji Amerike i velike Britanije! Gallowwalkers je snimljen tamo još 2006., i nadosnimavan 2008., te je do dana današnjega bio prikazan samo jednom, 27. listopada 2012. na Film4 FrightFest u Velikoj Britaniji. Kompanija VMI Worldwide je ovih dana najavila da će film biti prikazan 08. veljače 2013. na Berlin European Film Marketu gdje će ga distributeri sa svih strana svijeta imati prilike pogledati i kupiti. Za sad se stoga ne zna kad će film točno izaći u Americi ili bilo kojoj drugoj zemlji, ali za očekivati da je do kraja 2013. biti pušten u većem dijelu svijeta, bilo direktno na DVD-u i Blu ray-u, bilo u kino distribuciji (iako je to manje vjerojatno). Redatelj i ko-scenarist filma je Andrew Goth, a Gallowwalkers je originalno zamišljen kao projekt za  Yun-Fat Chowa, no kako je on odustao, uskočio je Snipes koji je ubrzo morao prekinuti snimanje 2006. jer je bio primoran pojaviti se na sudu zbog optužbi za neplaćanje poreza. Kad je te iste godine bio pušten uz milijun $ jamčevine, dobio je dopuštenje da se vrati u Afriku kako bi završio film. Budžet filma inače iznosi 17 milijuna $, a uz Snipesa u filmu još glume Kevin HowarthRiley SmithTanit PhoenixSimona Brhlíková, te mnogi drugi.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2013 u 00:03
Sad vidim da si to postavio prije 4 dana... Prije 4 dana su mi druge teme okupirale opažnju. Wink

Svejedno, hvala i tebi na dodatnom infu. Thumbs Up

P.S. Poster je najčešće prvi kontakt s filmom. Ako je jako dobar (ili jako loš grin) onda se i potrudim saznati nešto više o filmu. 
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2013 u 00:12
Originalno postovano od strane Titivillus Titivillus piše:

Sad vidim da si to postavio prije 4 dana... Prije 4 dana su mi druge teme okupirale opažnju. Wink

Svejedno, hvala i tebi na dodatnom infu. Thumbs Up

P.S. Poster je najčešće prvi kontakt s filmom. Ako je jako dobar (ili jako loš grin) onda se i potrudim saznati nešto više o filmu. 

Znam, ali u ovom slučaju su bila samo ta dva postera, a inače ih ima puno više na raspolaganje.
E da, dosta filmova ima taj motiv s prekriženim pištoljima, a pogotovo gangsterski filmovi.

P.S.
Također su tu još i majice s kapuljačom, istetovirana leđa i ostali klišeji.LOL

Ažurirao Salvador - 08.Veljaca/Feb.2013 u 00:23
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2013 u 22:45

Prevod je najavio MegaKreja Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2013 u 15:06

i preveo, hvala MegaKreja prijatelmkd

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.