Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - animirani
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Up (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Up (2009)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Up (2009)
    Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2011 u 18:23

Up (2009)

Žanr: Animirani, Avantura, Komedija

Režija: Pete Docter, Bob Peterson

Jezik: Engleski

Glasovi: Edward Asner, Christopher Plummer , Jordan Nagai, Bob Peterson, Delroy Lindo

Trajanje: 96 min

Od Dizni-Piksara stiže film Do neba, avanturistička komedija o sedamdesetosmogodišnjem prodavcu balona Karlu Fridreksenu koji konačno ispunjava svoj san – vezuje hiljade balona za svoju kuću i poleće u veliku avanturu po divljinama Južne Amerike. Ali prekasno otkriva da se njegova najgora noćna mora ostvaruje i to u liku devetogodišnjeg optimističnog istraživača divljih predela – Rasela. Od reditelja filma Udruženje monstruma. Dizni-Piksar vas poziva na urnebesno putovanje u izgubljeni svet, zajedno sa najuvrnutijim duom na svetu.

Preuzeto sa: http://www.filmoskop.com

TITLOVI

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 01:34
Odgledala sam danas sa devojkama crtić. Njima se dopao, meni onako. Nisam ljubitelj crtića koji imaju puno toga što mogu shvatiti samo odrasli. Ideja je lepa i vizuelno je crtić super, ali mi način "pričanja priče" nije baš za decu. Ima dosta sekvenci sa emocijama koje deca ne mogu baš da shvate.

Sve u svemu - onako. Išlo je uz peglanje LOL

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 08:18
nije taj nesto..dosadan cak....trebala si pitatLOLLOL
Na vrh
heller View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj heller Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 09:29
Up je odličan
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 09:36
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

nije taj nesto..dosadan cak....trebala si pitatLOLLOL

Trebala si pretpostaviti da ću to da gledam, pa me na vreme upozoriti TongueLOL

Originalno postovano od strane heller heller piše:

Up je odličan

Ne osporavam, samo lično nisam ljubitelj crtića koji su emotivno više usmereni ka odraslima nego deci.Smile

Više volim kad sa devojkama gledam crtić da se opustim, uživam i smejem, nego da im objašnjavam svake sekunde "šta je pisac hteo da kaže". Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 09:57
zato boja mene pita..ja sam tu negdje u glavi LOLLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 10:05
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

ja sam tu negdje u glavi LOLLOL

Nemaš pojma kako me ova izjava plaši LOL

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 12:09

e nekaLOLLOL
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 14:23
Meni je ovo vrhunski film. Za decu nije, ali je filmčina.
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 20:12
Ne znam da li je Up najbolji Pixarov film, ali od svih filmova te kuće, Up najviše igra na kartu izazivanja snažnih emocija kod publike.
Onaj segment gde se dedici odmotava život pred očima do trenutka kad izgubi svoju voljenu, a koji je prikazan kao "film u filmu", je prava melanholična bomba.
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
gothic_girl View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gothic_girl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 20:17
Odgledala sam Up prije par mjeseci. Meni je baš nekako legao. Slatko se ismijah. A mišljenja sam da ovo nije film za djecu. Nikako. I volim animirane filmove. 
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 21:52
Eto, svi smo se složili da crtić nije za decu. Jedina je razlika što ja ne volim kad crtić nije za decu LOL

Na vrh
Alexander Supertramp View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alexander Supertramp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 14:12
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

filmčina.

Slažem se.
Life isn't that simple. I mean who cares if Ling Ling returns the wallet and keeps the money? It has nothing to do with either fear or love.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.