Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rudnik ljepote i slobode
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rudnik ljepote i slobode

Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
Korisnik
Poruka
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rudnik ljepote i slobode
    Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:21
Djevojke, djevojčice i gospođice!

Jedinstvena prilika samo u Spamogradu!

Osjećate se usamljeno?
Ne znate kad ste zadnji put vidjeli pravo muško?
Želite još jednom barem osjetiti pravi zagrljaj od kojeg vas prolaze trnci?

Ne bojte se! Došle ste na pravo mjesto!
Samo ovdje možete pronaći muškarce svojih snova.

Oni kuhaju:

Oni imaju velike posjede:

Oni znaju uživati u životu:

Oni ne piju alkohol:

Oni blistaju:

Oni su neustrašivi i zamamni gdje god se nalazili:

Oni poznaju sve i svakoga i bili su svugdje:

Oni imaju razne hobije:

Kod nekih dobijete 2 za cijenu jednoga:

...

Što god ste mogli zamisliti možemo vam ponuditi!
Ali, kako su ovo cijenjeni primjerci neće vam, moje dame, biti tako jednostavno doći i uzeti ih.

Procedura je sljedeća:

Odaberete nekoga tko vam se sviđa na forumu, ne mora biti sa ovih slika i ja vam postavim tri pitanja u inbox. Ako uspješno odgovorite sredim vam romantičnu večeru u kaVani, zatvorenog tipa i sve besplatno,  a nakon toga kamo vas put odvede. Wink
Ne zaboravite, ova ponuda vrijedi vrlo kratko i sad vam je prilika! LOL

Ažurirao nebojsa66 - 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:57

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
Rendgen Tehnicar View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rendgen Tehnicar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:26
Nebojsa66, odlično si uradio!!! Ako nam se i pored ovog ne jave neke fine cure, onda, mislim stvarno...
Šta je najlepše na svetu? SLOBODA
Šta je najjače na svetu? LJUBAV
Šta je naoštrije na svetu? ISTINA
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:27
LOLLOLLOLLOL mogu ja dejt s kozom bojom?LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:28
Morat ću promijenit naziv u Rudnik muške ljepote i slobode... Kud baš drugi post i već ti se ne sviđa nijedan muški... Pa mislim stvarno... LOLLOLLOLLOLLOL

Ažurirao nebojsa66 - 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:28

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:29
ma sto ne svidaju..nemogu se odlucitLOL .. da nis udana aplicirala bi za 3-4 kom odma da se udamLOLLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:34
Gle, ovi momci se neće buniti ni za neobavezne susrete 5 vrste.  LOLLOLLOLLOLLOL

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:36
sve to stoji..  al prvo se slobodne moraju izjasnit, kog ocu za davljenje...jer dok mi navalimo nece im nista ostatLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:37
Vi žene niste normalne, majke mi! LOLLOLLOLLOL

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:48
predvidam da ce se ovaj sto kuha i ovaj s oranicama prvi ozenitLOLLOL to su visoko trazene kvalitete kod danasnjih muskaraca LOLLOL
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:50
Ja se izvinjavam, zašto se ti pojavljuješ dvaput, a Manda nijedanput? 
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:55
Manda nije nedavno postavio svoju sliku, a nije mi se dalo tražiti.
A ja sam objavio i imam dvije savršene slike pa sam ih morao postaviti. LOLLOLLOL

Ali pošto ti voliš Mandu i braniš ga stalno, budem stavio i njegovu slikicu jednu. LOLLOLLOLLOL

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:57
Ahahahaha... koji si ti lik brate... Da te nema neko bi te sigurno izmislio..
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 14:59
Hehe Approve

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 15:18
LOLLOLLOL

Ja bih preporučila onog neustrašivog. LOL Pouzdano znam da ima kuću na moru, a pošto voli ekstremne sportove neće biti problem rešiti ga se LOLLOLLOL

p.s. Sve sve, ali "oni blistaju" ROFL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 15:24
Kako me možeš potkopavati gdje god stigneš? Eto, dugo nisam otvarao teme i već si se našla, kao da ti falilo! LOLLOLLOLLOL

Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 15:30
Ja baš volim kad te imenjakinja ispreskače LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 15:35
Vi što uživate u tuđem bolu, znajte, dobro se dobrim vraća, a loše lošim i dvostruko! LOLLOLLOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 15:36
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

kao da ti falilo! LOLLOLLOLLOL

Nemaš pojma kako mi je falilo. LOL

Nego, posle ove modne revije keramičkih pločica, daj ti nama slike imanja, bankovnih računa i ostalih bitnih stvari LOLLOLLOL

Ažurirao bojanadj - 02.Veljaca/Feb.2013 u 15:38
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 15:40
Bojana, zar je materijalizam bitan? Zar je bankovni račun preslika čovjeka i onoga koliko on vrijedi?

Cccc...

Umjesto da si pitala da ti opišu svoje najveće dostignuće i pokažu koliko su dobri ti se odmah uhvatila novca. Kako li te je samo ona kaVana pokvarila. LOLLOLLOL

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2013 u 15:40
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

p.s. Sve sve, ali "oni blistaju" ROFL

Koliko ja vidim...između nogu mu sve blista!LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 5>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,146 sekundi.