| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Puhdistus Aka Purge (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Puhdistus Aka Purge (2012)Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2013 u 09:09 |
|
Puhdistus Aka Purge
Žanr: Povjesni, drama
Godina: 2012 Država: Finska, Estonija Uloge: Laura Birn, Liisi Tandefelt, Amanda Pilke IMDb Radnja filma: Film po nagrađivanom bestseleru, koji je napisala Sofi Oksanen. Priča o zlostavljanju žena pod Staljinovim režimom... Godinama nakon što je gotovo celo Alidino mesto deportovano u Sibir, ona živi sama u izolovanoj kući. Iznenada, jedne noći, pronalazi mladu ženu kako se skriva u njenom dvorištu. Zara je upravo pobegla od ruskih mafijaša, koji su se držali kao seksualnu robinju... Film je finski kandidat za Oskara 2013 Trailer: Prevod je najavio kolega: sipa |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2013 u 17:34 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |