| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Spy Game (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Spy Game (2001)Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2013 u 18:48 |
![]() Zanimanje špijunSPY GAME, 2001., SAD, 121 min.Akcija, triler Izvrstan akcijski triler slavnoga redatelja Tonyja Scotta, "Zanimanje špijun" klasičan učinak napetosti i uzbudljive akcije postiže originalnim pristupom smještanja radnje gotovo isključivo u zgradu CIA-na sjedišta u Langleyju. Scott i scenarist Michael Frost Beckner pokazuju kako u uredskim prepucavanjima i istrazi tajnih dokumenata postoji jednaka količina uzbudljivosti kao i u scenama pucnjave i tučnjave. Neposredno pred svoje umirovljenje, iskusni CIA-in operativac Nathan D. Muir (Robert Redford) doznaje kako je njegov štićenik u Kini uhićen zbog špijunaže. Informacije kojima raspolaže govore kako će Tom Bishop (Brad Pitt) biti ustrijeljen za 24 sata ne intervenira li američki predsjednik, ali i ukazuju na to da je Bishop namjerno napušten u cilju ispravljanja određenih diplomatskih pogrešaka. Znajući kakvim je sve makinacijama sklon CIA-in vrh, ali i bivajući sposoban zaobići standardne procedure, Muir u agencijskom sjedištu u Langleyju vodi jednu od najtežih bitaka svoje špijunske karijere. Kao iskusni špijun Robert Redford je naprosto fantastičan, svojim godinama jamčeći uvjerljivost lika, a svojom odličnom formom podsjećajući kako gledamo čovjeka koji je nekada obavljao i iznimno složene fizičke zadatke. Ništa manje dojmljiv nije ni Brad Pitt, u filmu kojim je desetljeće u kojem se potvrdio kao jedan od najboljih holivudskih glumaca bio otvorio na najbolji način. ![]() mojtv.hr TITLOVI |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2013 u 18:52 |
|
Mnogo puta sam nacekao ovaj film na tv-u, nikako da ga pogledam iz pocetka niti pa do kraja. E sad jesam i jesam posteno uzivao 2 sata. Tako odlicna prica, prikovala me je za ekranom, minimalna prisutnost akcije koje nema u vecini novih filmova, sve gledaju da ima sto vise akcije, sto vise efekata a prica glupa do bola, cekas samo da zavrsi film. A ovde nije bilo tako, sto se mene tice ovde je mogao film da traje i vise od 3-4 sata, kao mini serija jer ima prostora. Kamo srece da imamo novih filmova poput ovog. Kako bih voleo da od ovakvog filma naprave neku seriju. 10/10
|
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2013 u 19:17 |
|
Dinamično izgleda zbog Scottove kokainske montaže.
|
|
|
Come on, you apes. You want to live forever?
|
|
![]() |
|
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2013 u 20:27 |
|
Ja ga skinuo davno, ali nikako da se nakanim da ga odgledam, a na tv sam jednom gledao samo dio filma... taman ću ga noćas smaknuti
|
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2013 u 20:52 |
|
Dajte neki slican film, azijske necu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |