Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Life of Pi (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Life of Pi (2012)

Life of Pi

Life of Pi (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Pijev život

Godina:

2012

Žanr:

drama, fantazija, avantura

Trajanje:

127 min

Režija:

Ang Lee

Scenarij:

David Magee
, Yann Martel

Glavne uloge:

Gérard Depardieu
  >  Cook
Tabu
  >  Gita Patel
Andrea Di Stefano
  >  Priest
Irrfan Khan
  >  Adult Pi Patel
James Saito
  >  Older Insurance Investigator
Rafe Spall
  >  Writer
Adil Hussain
  >  Santosh Patel
Jun Naito
  >  Younger Insurance Investigator
T.M. Karthik Srinivasan
  >  Science Teacher
Suraj Sharma
  >  Pi Patel
Ayush Tandon
  >  Pi Patel (11-12 Years)
Vibish Sivakumar
  >  Ravi Patel (18-19 Years)
Shravanthi Sainath
  >  Anandi
Ayaan Khan
  >  Ravi Patel (7 Years)
Gautam Belur
  >  Pi Patel (5 Years)
Padmini Ramachandran
  >  Dance Master
Mohd. Abbas Khaleeli
  >  Ravi Patel (13-14 Years)
Elie Alouf
  >  Mamaji

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Life of Pi (2012)
    Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2012 u 22:58

Life of Pi (2012)

Žanr: avantura, drama

Režija: Ang Lee

Jezik: engleski

Uloge: Irrfan Khan, Gérard Depardieu, Suraj Sharma, Tabu, Adil Hussain, Ayush Tandon

Premijera: 21. novembar 2012. godine

Film prati život Pija, sina čuvara zoološkog vrta koji sticajem okolnosti završava u malom čamcu za spašavanje u sred okeana.

U ovu avanturu ga prate zebra, hijena, orangutan i ne toliko prijateljski raspoložen tigar – a svi se bore za sopstveni opstanak.

Film je baziran na knjizi Jana Martela koja je 2001. godine dobila čuvenu nagradu Buker.

Novo ostvarenje Anga Lija u bioskopima će se pojaviti 21. novembra, a glavne uloge u njemu tumače Suraž Šarma, Tobi Mekgvajer, Žerar Depardje i Irfan Kan.

Preuzeto sa: http://www.b92.net

IMDB
: http://www.imdb.com/title/tt0454876/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 20:14
Konačno nešto novo i drugačije iz sveta filma... Cenim da ne može biti loše čim je ekrazinacija knjige, a i tigar je preeeeeeelep Smile
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2012 u 22:02
Novi poster:

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2012 u 00:11

Prevod je najavio Bambula Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2012 u 21:06

+ prevod je najavio i Sentinel Clap

Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2012 u 21:20
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Konačno nešto novo i drugačije iz sveta filma... Cenim da ne može biti loše čim je ekrazinacija knjige, a i tigar je preeeeeeelep Smile

Onda pogledaj OVO
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 00:10
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Onda pogledaj OVO

Skidam HD Wink Hvala LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 18:08
bas juce pogledah novi trailer u kinu.. (ne onaj s ribama samo).. i ovo ako cu gledat film..gledat cu u kinu.. jer 3d je premocan na velikom ekranu.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2012 u 00:08
Idem ga gledati za tjedan danayay
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2012 u 00:37
Upravo se vratio iz kina. Film je lijepa dubokoumna i misaona pustolovna drama s elementima fantazije, a sastoji se od dve priče. Na kraju filma vi birate koja vam se priča više sviđa. 
P.S.Znat će oni koji su ga gledali o čemu govorim. Uglavnom, u filmu se radi o preživljavanju i o tome šta je čovjek sve spreman napraviti da bi preživio. Ja sam od filma očekivao sasvim nešto drugo, ali ovo mi je ispalo još bolje. 8.5 /10

Ažurirao Salvador - 27.Prosinac/Dec.2012 u 00:42
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2012 u 01:37
Kako ti zavidim,Salvadore LOL Ovaj film čekam od ... Ermm ... Pa,malo sam zaboravila, ali ga baš dugo čekam LOL Trailer sam naučila na pamet, ni sama ne znam koliko sam ga puta pogledala LOL

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2012 u 11:00
Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Kako ti zavidim,Salvadore LOL Ovaj film čekam od ... Ermm ... Pa,malo sam zaboravila, ali ga baš dugo čekam LOL Trailer sam naučila na pamet, ni sama ne znam koliko sam ga puta pogledala LOL

Ja sam ga trebao gledati još prije par dana, ali karte su bile rasprodane.
Film se u biti radi o jednom piscu koji dođe kod Pia i onda mu on prepričava svoj život. Usput, Pi mu je nadimak, a otkrit ćete kako mu je pravo ime.LOL Zbog svog imena je imao dosta problema u životu pa ga je promijenio. Ima dosta priče i o religiji, a to je najsmješniji dio filmaLOL Gore sam naveo da film ima dve priče, ali to je u biti jedna priča, ali s dva različita završetka, a vi birate tj, gledaoc bira koji mu je kraj bolji. Meni je osobno prva priča bolja, a o tome je i cijeli film. Druga priča dolazi pred kraj filma i tamo vam postaje sve jasnije i tu se biti otkriva da to nje običan pustlovni film, nego puno dublje od toga.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2012 u 12:37
Gledao sam ga u RealD 3D, ali ništa posebno. Film traje 2 sata, a samo nekoliko scena je u 3D.
Još jednom sam si dokazao kako je 3D jedna velika glupost. Jedna scena je bila dobra, a na toj sceni su mojoj ženi poletile naočale kako je poskočilaLOL
Na vrh
Beca011 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beca011 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2012 u 14:43
Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Jedna scena je bila dobra, a na toj sceni su mojoj ženi poletile naočale kako je poskočilaLOL

Cenim da mislimo na istu scenu, i meni nije bilo dobro
Šta znam, vredi pogledati, to sigurno. Ne izađe se iz bioskopa ravnodušan. Ali što se same "preživljavanje" teme tiče, Cast Away je za mene i dalje no.1
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2012 u 20:22
Originalno postovano od strane Beca011 Beca011 piše:

Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

Jedna scena je bila dobra, a na toj sceni su mojoj ženi poletile naočale kako je poskočilaLOL

Cenim da mislimo na istu scenu, i meni nije bilo dobro
Šta znam, vredi pogledati, to sigurno. Ne izađe se iz bioskopa ravnodušan. Ali što se same "preživljavanje" teme tiče, Cast Away je za mene i dalje no.1

Tigar je u pitanjuWink

Cast Away, Robinson Crusoe i dosta drugih filmova su bolji po pitanju preživljavanja, ali ovo je ispričano na drugačiji način. Meni je malo smetalo trajanje filma jer mislim da se je to moglo skratiti za barem 15-20 min, a s time film ne bi izgubio ništa.
SPOILER: Dok gledaš film misliš da se ta priča stvarno odvija, a na kraju dođeš do saznanja da je prva priča fikcija, a ona druga da je prava.Tigar u prvoj priči je u biti on. Ja prihvaćam onu prvu priču isto kao i pisac u filmu.Smile
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2012 u 20:38

Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Onda pogledaj OVO

Skidam HD Wink Hvala LOL

Kad smo već kod Žan-Žak Anoa, svima bih preporučio

prevod nemojte da tražite, jer nema šta da se prevede. LOL

PS... izvinjavam se na spamu

Ažurirao Gaca62 - 27.Prosinac/Dec.2012 u 20:38

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2013 u 17:21

Bambula hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
mirosr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirosr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Sijecanj/Jan.2013 u 21:29
Hvala !Clap
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2013 u 22:07
Prelep film Clap

Prepun je metafora i sve ima neko dublje značenje... Takođe, dosta scena je zaista predivno, što dolazi do izražaja kad se gleda u HD rezoluciji... Znala sam da ću zavoleti tigra još kad sam odgledala trejler, i to se zaista dogodilo... Baš, baš dobar film... Od mene svaka preporuka Clap Ocena 10/10

P.S. Žao mi je samo što nisam gledala u bioskopu...
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2013 u 22:42

Prelep film Clap

Prepun je metafora i sve ima neko dublje značenje... Takođe, dosta scena je zaista predivno, što dolazi do izražaja kad se gleda u HD rezoluciji... Znala sam da ću zavoleti tigra još kad sam odgledala trejler, i to se zaista dogodilo... Baš, baš dobar film... Od mene svaka preporuka Clap Ocena 10/10

P.S. Žao mi je samo što nisam gledala u bioskopu...

Jesi li zavoljela Pia ili tigra?LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.