Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Dark Knight Rises (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Dark Knight Rises (2012)

The Dark Knight Rises

The Dark Knight Rises (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Vitez tame: Povratak

Godina:

2012

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

164 min

Režija:

Christopher Nolan

Scenarij:

Bob Kane
, David S. Goyer
, Christopher Nolan
, Jonathan Nolan

Glavne uloge:

Morgan Freeman
  >  Fox
Gary Oldman
  >  Commissioner Gordon
Christian Bale
  >  Bruce Wayne
Michael Caine
  >  Alfred
Matthew Modine
  >  Foley
Anne Hathaway
  >  Selina
Alon Aboutboul
  >  Dr. Pavel
Marion Cotillard
  >  Miranda
Aidan Gillen
  >  CIA Op
Joseph Gordon-Levitt
  >  Blake
Tom Hardy
  >  Bane
Ben Mendelsohn
  >  Daggett
Daniel Sunjata
  >  Captain Jones
Burn Gorman
  >  Stryver
Sam Kennard
  >  Special Ops Sergeant

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Dark Knight Rises (2012)
    Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2011 u 21:19

The Dark Knight Rises (2012)

Žanr: Akcija, Krimi, Drama

Režija: Christopher Nolan

Jezik: Engleski

Glumci: Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Gary Oldman, Tom Hardy, Anne Hathaway, Liam Neeson, Marion Cotillard

Premijera: 20. jul 2012. godine

Ekipa koja je radila i na prethodnom Betmenu je ponovo na okupu na čelu sa briljantnim Kristoferom Nolanom kao rediteljom. Zaplet još uvek nije poznat, ali među Betmenovim najvećim negativcima ovoga puta pojaviće se i žena mačka (Catwoman), a na osnovu prvog trejelera nije teško zaključiti i da se vraćamo u Betmenovu prošlost.

Preuzeto sa: http://www.urbanstandard.rs

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1345836/

Ažurirao CSInvestigator - 24.Srpanj/Jul.2012 u 18:34
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
zvonimir-kralj View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonimir-kralj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2012 u 09:01
Ljudi, izišao je novi trailer za film The Dark Knight Rises. U kinima je 20. srpnja, ali ovo vrijedi pogledati:

Jednostavno, prebrutalno!

Ažurirao icemaher - 01.Svibanj/May.2012 u 18:13
zvone1a
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2012 u 18:14
Prebacen post.Wink
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2012 u 12:27
Evo mojih prevedenih trejlera za ovaj film ;)

Na vrh
holograf View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj holograf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2012 u 17:23
stigla CAM verija prije koji sat...
Na vrh
filips88 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filips88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 03:26
Trebao bih da odgledam prvi deo filma,iskljucivo zbog Hit Ledzera,jedan od boljih glumaca bio...samo zbog toga!!!
Na vrh
Lithium View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lithium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 07:23
Ako se ne varam (ne  gledam Betmene LOL ), Ledžerov je drugi deo, prvi je Batman begins Sleepy
Sramota kolega da to ne znas AcaN LOL

Ažurirao Lithium - 29.Srpanj/Jul.2012 u 07:25
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonimir-kralj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 20:56
Heath Ledger je po meni je bio najbolji koji je glumio kao negativac u Batmanu.
I Joker je meni sasvim bolji karakter od Banea, šteta što ga nema, stvarno.
Bilo bi to još više spektakularno, ali i ovako je.
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 23:41
...ne znam kakav je Bane, ali već smo videli jednog ubilačkom strašću napojenog Jokera, a to nije Ledger...
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
let4mi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj let4mi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 23:58
u ovom delu i tom hardy (koji je inace po meni fenomenalan glumac) i k.Bejli su me pre svega glasom odusevili. Glas i jednog i drugog dok glume superheroje je fenomenalan.
Sto se tice samog filma - Nolan zna da rezira i skidam kapu za to, takodje covek zna kako da zavrsi film i tu me je takodje kupio, sve ostalo... mozda mi nije bilo tako sjajno jer sam vise ocekivao. Sve u svemu - jos jedan ne tako los blokbaster.

Ažurirao let4mi - 29.Srpanj/Jul.2012 u 23:59
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvonimir-kralj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 23:59
Da, od Banea glas je predobar.
Zaista, film je odličan.
Ali po meni se ne može uspoređivati sa Vitezom tame, puno je bolji.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 13:35
Kontam da ovu temu čitaju ljudi koji su gledali film, pa se neću libiti da ubacim po koji spoiler:

Realno, KOLIKO sam ga čekao i očekivao, nisam baš zadovoljan. Ok je film ALI NIŠTA SPEKTAKULARNO. The Dark Knight mi je za klasu ili dve bolji. I smorila je cat žena (mada Anne Hathaway ovde izgleda za medalju) i smorio je onaj "Kosovski boj" i ne volim omiljene mi glumice kao negativce. Marion Cotillard :zajub:
i mrzim foru sa "Robinom"... I NE PODNOSIM ONAKVE KRAJEVE!!!!! I ovo sve mi je ličilo na neki omaž ili neku dodelu Oskara ili... grrrrr...

Od mene, više od jedne skromne šestice nema šanse da dobije.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 14:57
Tek na kraju sam video da Bane-a glumi Tom Hardy, celo vreme mi je izgled coveka i glas licio na Michael ChiklisaBig smile Film je bar odlicna zabava ako ne drugo, i da, Dark Knight je bio bolji.
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 23:47
Ni ja nisam skontao da je Bej zapravo Tom Hardi. Nego, dobar film, jedan od boljih što sam gledao u poslednje vreme. En Hetavej odlična. Malo one scene kada policija kreće na Bejnovu vojsku su naivno urađene.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2012 u 09:11
Originalno postovano od strane HeadBurn3r. HeadBurn3r. piše:

Malo one scene kada policija kreće na Bejnovu vojsku su naivno urađene.

To ti pričam - Kosovski boj u režiji Zdravka Šotre.
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2012 u 12:38
Dark Knight Rises piss/10

piss samo zbog tehničkih karakteristika i donekle gledljive priče. Naivan i teško probavljiv američki patriotski izbljuvak. Mase prosvjednika za bolji i pravedniji svijet predstavljeni kao divlji razbojnici (čak su u filmu koristili snimke sa Occupy Wall Street akcija), njihovi vođe su ludi teroristi, a milijarderi su ti koji su dobri i čine sve za našu dobrobit, čak se jedan od njih nesebično žrtvuje u besramno smiješnom kvazi socijalističkom zatvoru da bi spasio sirotinju. Nama stripovske atmosfere koja je pratila po meni jedini dobar dio ove trilogije, a to je prvi dio. Drugi dio je također debelo precijenjen isključivo zbog smrti Heath Ledgera, koliko god to neki negirali, a koji je daleko bolje uloge ostvario u npr. filmovima Candy i Ned Kelly. Jack Nicholson ga je do nogu potukao svojom izvedbom Jokera, razvalio! No, da se vratim na Dark Knight Rises, ovo je također prvi put da su eksplicitno intonirali američku himnu Deadi radnju stavili u New York, Deaddok svi znamo da je Gotham City metaforično, nadnacionalno mjesto. Užas...

Ažurirao bubba ho-tep - 27.Studeni/Nov.2012 u 12:41
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2012 u 20:04
Batman je uvek predstavljan kao zaštitnik sistema, i na stripu i na filmu. Stoga imperijalistički predznak koji mu se (opravdano) stavlja, ne treba da čudi. Čak mu se i obraćaju sa "gospodaru". Smile
Sam film mi se najviše dopao u franšizi, mada sam prvi uvek prezirao, a za drugi tvrdio da je prehvaljen. Nolan je pametno očistio film od najveće boljke - Batmana. Ta ideja o čoveku pod maskom koji reži i ponaša se kao da je ispao iz stripa u filmu koji teži da bude realističan, je blago rečeno bila stranputica. Sada je Batman u drugom planu, mada i ovde nemamo scenu koja bi Batmana pokazala kao čoveka. Zato je tu Baneova nadljudska pojava, gde ga Hardy igra glasom i pokretom, i čini mi se, krade svaku scenu. Gotham kao kolektivni organizam je motiv preuzet iz prethodnog filma i koliko toliko smisleno upotrebljen za razliku od bombe na trajektu iz The Dark Knight.
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2012 u 20:40
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

<span style=": rgb43, 43, 43;">Dark Knight Rises </span>piss<span style=": rgb43, 43, 43;">/10</span><div style=": rgb43, 43, 43;"><div style=": rgb43, 43, 43;">piss samo zbog tehničkih karakteristika i donekle gledljive priče. Naivan i teško probavljiv američki patriotski izbljuvak. Mase prosvjednika za bolji i pravedniji svijet predstavljeni kao divlji razbojnici (čak su u filmu koristili snimke sa Occupy Wall Street akcija), njihovi vođe su ludi teroristi, a milijarderi su ti koji su dobri i čine sve za našu dobrobit, čak se jedan od njih nesebično žrtvuje u besramno smiješnom kvazi socijalističkom zatvoru da bi spasio sirotinju. Nama stripovske atmosfere koja je pratila po meni jedini dobar dio ove trilogije, a to je prvi dio. Drugi dio je također debelo precijenjen isključivo zbog smrti Heath Ledgera, koliko god to neki negirali, a koji je daleko bolje uloge ostvario u npr. filmovima Candy i Ned Kelly. Jack Nicholson ga je do nogu potukao svojom izvedbom Jokera, razvalio! No, da se vratim na Dark Knight Rises, ovo je također prvi put da su eksplicitno intonirali američku himnu Deadi radnju stavili u New York, Deaddok svi znamo da je Gotham City metaforično, nadnacionalno mjesto. Užas...

iznenadio bih se da sam pročitao nešto drugačije

Meni je samo žao što nisam uživao u bioskopu, kao kod Bonda. Ipak je to doživljaj.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2012 u 21:44
Acane, znaš me dobro LOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2012 u 09:04
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Acane, znaš me dobro LOL

Meni je samo žao što te ne znaju obični članovi pa ti još i poveruju Tongue LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,218 sekundi.