| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pieta (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pieta (2012)Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2012 u 04:52 |
|
Pieta (2012) Režija: Ki-duk Kim Scenarij: Ki-duk Kim Min-soo Jo ... Mi-Son Eunjin Kang ... Hoon-Chul's wife Film koji se u Koreji ne preporučuje mlađima od 19 godina
Li radi kao uterivač dugova, ali samo za močnike iz svijeta biznisa, kojima uvijek povrati novac, na ovaj ili onaj način. 2012: Venice Film Festival Prevod je uradio Filaret TITL Prevod je uradio veljko13 TITL Ažurirao kadetoni - 11.Sijecanj/Jan.2021 u 15:26 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2012 u 11:39 |
|
Moram priznati da sam jedva čekao ovaj Kimov film. Nakon njegovog perioda života ispunjenog problemima sa
alkoholom i depresijom, te onog producentskog
promašaja Amen (samo čitao o tome, nisam ga gledao) i dokumentarca Arirang, potpisuje i režiju i scenario za Pijetu i dobija Zlatnog lava u Veneciji.
Lajt motiv filma je osveta i biću slobodan da napišem da je ovim filmom poljuljana "imperija" Chan-wook Parkovih "osveta", međutim, kao što je i sam režiser rekao, film nije samo o osveti nego i o dva sina i majci... Sticajem okolnosti, u poslednje vreme sam pogledao podosta Holivudskih filmova... Bilo je tu i dobrih, zaista, ali posle sinoćnjeg gledanja "Pijete", ponovo sam shvatio razliku između nokije 111 i 4d hologramski rasklopivog telefona. |
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2012 u 14:26 |
|
Izbjegavao sam ga već neko vrijeme, ali sad kad si ovo napisao, definitivno je red da ga pogledam
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2020 u 21:18 |
|
Kim Ki Duk nas je napustio (korona). Na žalost ostat će upamćen po svojim dosadnim naslovima (godišnja doba nekakva itd) umjesto ovog bombona koji sadistički vivisecira trulež ljudskog roda. Pieta je mastwočuša posebno u vremenu u kojem živimo i u kojem su varanje osiguranja i zelenašenje postale legalni biznis iako su u svojoj srži neustavni kriminal. Za razliku od njegovoga starijega filma Bad Guy, a sukladno naslovu Pieta, iz drugog kuta gledanja može se reći i kao kontra tome naslovu, ovdje nikakve nade više nema. RIP
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2022 u 16:45 |
|
Još jedan kvalitetan film, cesto slusam numeru iz datog filma, pa me to podseti, uvek aktuelna tema obradjena na odlican nacin, ko nije pogledao, preporuka.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |