| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Late Quartet (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Late Quartet (2012)Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2012 u 20:19 |
IMDb
Žanr: Drama
No arrangement is more beautiful...or more complicated.
Scenario: Seth Grossman (The Elephant King, 2006.), Yaron Zilberman (Watermarks, 2004.) Režija: Yaron Zilberman (Watermarks, 2004.) Glavne uloge: Philip Seymour Hoffman, Christopher Walken, Catherine Keener, Mark Ivanir, Imogen Poots, Madhur Jaffrey Godina proizvodnje: 2012 Zemlja porekla: SAD Trajanje: 105 min Sinopsis: Kada
čelista svetski poznatog gudačkog kvarteta dobije dijagnozu koja menja
život, budućnost grupe je neizvesna: potisnuta osećanja, takmičarski duh
i nekontrolisane strasti prete da unište godine prijateljstva i
saradnje. Dok se bliži koncert u čast 25. godišnjice njihovog
postojanja, samo intimne veze i moć muzike mogu da očuvaju njihovo
zaveštanje. Inspirisan Betovenovim Opusom 131 za gudački kvartet, A Late Quartet odaje počast kamernoj muzici i kulturnom svetu Njujorka. IMDB ocena: 6.5/10 Rotten Tomatoes rating: 72% Datum svetske premijere: 10. septembar 2012. (Kanada: Toronto International Film Festival) http://www.happynovisad.com/ |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2013 u 06:08 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |