Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - O-ssak-han Yeon-ae aka Chilling Romance (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

O-ssak-han Yeon-ae aka Chilling Romance (2011)

O-ssak-han yeon-ae

O-ssak-han yeon-ae (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

komedija, ljubavni, fantazija, horor

Trajanje:

114 min

Režija:

In-ho Hwang

Scenarij:

In-ho Hwang

Glavne uloge:

Park Chul-min
  >  Pil-Dong
Soo-min Kim
  >  Magic Show Audience
Son Ye-jin
  >  Kang Yeo-Ri
Kim Bo-ra
  >  Crew
Ah-reum Cha
  >  Yeo-ri's sister
Lee Min-ki
  >  Ma Jo-Goo
Kim Hyun-sook
  >  Min-Jung
Lee Mi-do
  >  Yoo-Jin
Um Tae-goo
  >  Magic Show Producer
So-hee Kim
  >  Yeo-ri's mother
Seong-hoon Sin
  >  Paramedic
Seong-hoon Sin
  >  Ambulance worker
Jeong Mi-nam
  >  Ma Seong-nam
Jeong Mi-nam
  >  man on blind date

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: O-ssak-han Yeon-ae aka Chilling Romance (2011)
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2012 u 14:56
O-ssak-han Yeon-ae (2011)
aka Chilling Romance aka Spellbound 

Žanr: Komedija, Horor, Romansa
Trajanje: 114 min
Država: Južna Koreja
Jezik: Korejski
Režija i scenario: In-ho Hwang

Uloge:

Ye-jin Son ... Kang Yeo-Ri
Min-ki Lee ... Ma Jo-Goo
Sin Seong-Hoon ... Ambulance worker
Ji-min Yun
Seung-eon Hwang

Korejski film o uličnom mađioničaru koji se zaljubljuje u devojku koja može da vidi duhove 
i koja nastoji da se izolira od sveta, a on pokušava da joj pomogne.

Prevod uradio Kamfpar

Ažurirao kadetoni - 12.Sijecanj/Jan.2021 u 14:31
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2021 u 07:26
Ovo sam davno bio rekao da neću gledat. Pa sam se ipak usudio, nebitno sad zašto.

A ono, idu mi na živce te trivijalne romantike gdje se odugovlači jer kuhaju nešto, pa kao skuže da su se zaljubili, pa se oko ničega posvađaju i onda pomire.
Isti šablon primijenjen je i ovdje, ali iz nekog razloga film je potpuno drugačiji od takvih "istih".

Zainteresiranost, pa odbijanje priznanja, pa oblokavanje, pa zurenje, pa maštarija, pa otkrivanje da nešto ne štima, pa rezervna košulja (neću spoilati), pa i taj prekid koji ima pravi debeli razlog a ne kakvu holivudsku tričariju te onda jebga tu smo di smo i neka smo kraj...
Djeluje banalno ovako kad se napiše, ali svaka scena je napravljena na takav poseban način da je mene film šarmirao svjetski.

Za one koji NE vole romantične filmove, mastwočuša. Slobodno me ošamarite ako vam se ne svidi.
Za one koji vole, nisam siguran jer ovaj je drugačiji. Nek neko od njih pogleda i napiše.
Za one kojima je svejedno, provjerite s liječnikom dišete li još.

Ažurirao JoxerTM - 12.Sijecanj/Jan.2021 u 07:31
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2022 u 18:18
Meni je bio delom zabavan ali ipak bez šarma. Interesantna je (na papiru) ideja blesavljenja sa romantičnom komedijom i japanskim hororom, ima tu i zanimljivih scena, na obe strane, dok su i likovi mahom dragi (ruku na srce, ne prišti baš kakva hemija među njima), no ipak je to sve suviše daleko od mene. 

Pažnju mi je zapravo i držalo samo to što mi je ova vrsta hibrida probudila znatiželju a ne zato što se na ekranu zbilja odvijalo nešto iole kvalitetnije. Srećom pa je sve taman toliko neozbiljno da mi nije išta smetalo u meri da bih ga ugasio. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.