Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Bourne Legacy (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Bourne Legacy (2012)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Bourne Legacy (2012)
    Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2012 u 22:47

Jeremy Renner debitirao je kao najnoviji agent koji bježi s onu stranu zakona u najnovijem nastavku Bourne franšize - filmu Bourne legacy. Nastavljajući gdje je stao Matt Damon, Renner igra Aarona Crossa, koji bi navodno trebao biti poboljšanje Jasona Bournea.

- Za fanove franšize, ima isti sat koji otkucava, no program je novi, kao i likovi u filmu - rekao je Renner o filmskom uratku odakle su izbacili Matta Damona, koji se nije uklopio u novu priču scenarista i redatelja Tonyja Gilroya.

- Ima isti tempo i korak, ali je mnogo skuplje i veće. Razlike su prilično velike, no znat ćete da je riječ o Bourne filmu - kaže Renner.

IMDb

Bourne legacy dolazi u kina u kolovozu, a Renneru se u filmu pridružuju Edward Norton, Oscar Isaac i Rachel Weisz, uz već poznatu filmsku postavu, Joan Allen i Alberta Finneya.

Da podsjetimo, Mat Damon je za izbacivanje iz filmske franšize, koja je zaradila 950 milijuna dolara, doznao na internetu. Producenti ga nisu ni nazvali.

http://mojtv.hr
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2012 u 23:01
...svrš, svrš... 
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2012 u 12:57
da vidimo i to čudo, ima da sje*bu prethodne delove, ubeđen sam....
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2012 u 14:09
Što?
Nije ovo nastavak, nego spin-off.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2012 u 14:18
Niko i ne kaže da je nastavak, ali sam nekako ubeđen da će da zaseru.....  Ne znam, možda i grešim.

Ne znam, ali nekako bio u scenariju ili ne, ali Met Dejmon je za ovaj film. Ako nije trebao biti u planu, nisu trebali ni snimati.....

Bolje da su snimili 4 deo sa njim, nego ubacili nekog novog i gde mnogo štošta kreće ispočetka. Tako mogu da teraju do 28 dela.... Ja ga isto jedva čekam..

Ažurirao AcaNDr - 10.Veljaca/Feb.2012 u 14:24
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2012 u 16:38
Ludlum i Lustbader pišući "zaostavštinu" nisu mislili da je nužno da uključe Borna u roman.
Zato nema Damona. Nema ni Greengrassa jer njegov dokumentaristički pristup akciji (koji je mene potpuno razoružao) ne odgovara novoj stilizaciji koju producenti žele da prikažu.
Ostatak ekipe je tu. Ne kažem da je Gilroy kalibar Greengrassa, ali uz pomoć DP Roberta Elswita koji je slikao The Town i Ghost Protocol, može da ispadne dobar film.
Naposletku, Renner se ovim filmom potvrđuje kao no.1 akciona zvezda. Cruise mu je predao zastavu u "misiji".
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2012 u 23:06
Prevod najavio kolega Bambula Clap

Čeka se LOLbubba2

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2012 u 21:26
Nemam pojma, ali ništa preterano. Jeste da traje 135 minuta i da dosta sporo ide, i nije loš. Namerno sam naveo dužinu filma, ne da bi trebao biti kraći (kao što reče da ide sporo), nego da mu nešto fali... Ne znam, pomalo čudan osećaj posle kraja. Kao što reče, dugo traje, ne treba ga skratiti, ide sporo, a nije dosadan, a nešto mu fali....

Extra mi je pesma na kraju..

Kad dođe vreme, gledaću ga opet...

Ažurirao AcaNDr - 01.Prosinac/Dec.2012 u 21:28

- Armin van Buuren

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2012 u 16:11

Bambula hvala za prevod ruza

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2012 u 21:57
Originalno postovano od strane AcaNDr AcaNDr piše:

Nemam pojma, ali ništa preterano. Jeste da traje 135 minuta i da dosta sporo ide, i nije loš. Namerno sam naveo dužinu filma, ne da bi trebao biti kraći (kao što reče da ide sporo), nego da mu nešto fali... Ne znam, pomalo čudan osećaj posle kraja. Kao što reče, dugo traje, ne treba ga skratiti, ide sporo, a nije dosadan, a nešto mu fali....

Extra mi je pesma na kraju..

Kad dođe vreme, gledaću ga opet...

Fali Dejmon brateBig smile, fali Jason Bourne a ne neka druga faca i neka prica o lekovima i sl. To ne lici na Bornov serijal.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2012 u 14:38
To se podrazumeva

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2012 u 16:29
Zju, koliko nebitan film sa rečju The Bourne u naslovu. Da se zove "No more", dao bih mu 6, kukao bih na nebitan i već viđen zaplet, potpune gluposti u toku film-a, tipa, uputstvo: kako upotrebiti aparat za gašenje požara u samoodbrani ... nabrojao još par njih, a ima ih... te idiotski kraj... a ovako: NEBITNO DO BESVESTI!
Ni trojka od mene.
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Travanj/Apr.2014 u 16:47
Meni se svideo. Posle Bornovog identiteta sa Ricardom Cembrlenom, svi su mislili da ce ekranizacija iste price sa Dejmonom biti sranje. Ispostavilo se suprotno. I to cak 3 puta. Pogledao sam i Born Legacy sa ovim novim likom. Dobar je film.

Ažurirao seaport - 06.Travanj/Apr.2014 u 16:48
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.