Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - O meni
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

O meni

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
darko-zivkovic View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko-zivkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: O meni
    Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 13:14
Pozdrav svima,

na titlovi.com sam posetioc i korisnik usluga tj. skodanja titlova verovatno od kada sajt postoji. Nikada se nisam registrovao tj logovao ali svo vreme mislim da sam dužan da uzvratim a neki način svima Vama. 
Prošle sedmice sam gledao jedan francuski film za koji nisam uspeo da pronađem titlove na srpskom, pa sam ga pogledao sa engleskim titlovima.
Obzirom da mi se film dopao reših da ga prevedem (sa eng) i postavim ovde.
U nadi da ću u buduće imati više vrmena za prevode i time obogatiti ovu arhivu, srdačan pozdrav iz Bačke Palanke.
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 13:25
Dobro dosao
bolje golub na grani, no guska u krevetu
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 13:35
dobrodoslidobrodosli
Na vrh
Rendgen Tehnicar View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rendgen Tehnicar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 13:39
Šta je najlepše na svetu? SLOBODA
Šta je najjače na svetu? LJUBAV
Šta je naoštrije na svetu? ISTINA
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 13:41
Prijatelju, dobro nam došao i (unapred) hvala za prevod(e)...
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 14:08
Odlično, dobrodošao, samo vidi pre početka prevođenja, obavezno pročitaj teme namenjene početnicima, pogotovo onu o pravopisu i pravopisnim nedoumicama. Molim šefove, pošto sam u poslu sa Deadfall, da upute čoveka pomoću linkova.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 14:10
welcome
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 14:40
welcomewelcome
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 17:29
welcomewelcomewelcome
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
darko-zivkovic View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko-zivkovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 17:34
Hvala na dobrodošlici. Uputstvo za postavljanje sam pročitao. stalo mi još 20ak minuta da pevedem, a biću slobodan da traćim pomoć ako bude trebalo.
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 17:38
Udri bez milosti
bolje golub na grani, no guska u krevetu
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 17:44
dobrodosle
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 23:29

&

welcomewelcomewelcome welcome
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2012 u 02:03
dobrodosli
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2012 u 02:05
dobrodosli
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2012 u 13:00
welcome
Na vrh
intoxic View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj intoxic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2012 u 13:06

dobrodosli E, kad bi svi ovako radili gde bi nam bio kraj.Clap

Originalno postovano od strane darko-zivkovic darko-zivkovic piše:

Hvala na dobrodošlici. Uputstvo za postavljanje sam pročitao. stalo mi još 20ak minuta da pevedem, a biću slobodan da traćim pomoć ako bude trebalo.
Na vrh
Nastasja View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nastasja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2012 u 13:21
welcome
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2012 u 22:32
welcome
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2012 u 00:59
dobrodoslidobrodoslidobrodosli
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.