| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Deadfall (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Deadfall (2012)Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2012 u 18:03 |
Deadfall (2012)Žanr: krimi, drama, triler Režija: Stefan Ruzowitzky Jezik: engleski Uloge: Eric Bana, Olivia Wilde, Charlie Hunnam, Sissy Spacek, Kris Kristofferson... Premijera: 7. septembar 2012. godine Ovo je priča o bratu i sestri koji su u bijegu nakon obavljene plačke kasina koja je završila krvavo. Policija im je veoma blizu... Stvar čini još gorom to što su ostali bez automobila, a pri svemu tome prijeti im i snježna mećava. Izvor: http://filmonizirani.blogspot.com IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1667310/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2012 u 23:49 |
|
prevod je najavio bobiska |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2012 u 00:11 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2012 u 14:10 |
|
Prevod odličan, film nebitan do besvesti, ali ne nebitan u smislu loš. Tehnički je odličan; kamera, fotografija, gluma... ali ne vidim poentu zauzimati filmsku traku jednim ovako, po mom skromnom mišljenju, beskorisnim video zapisom. Nikakvog cilja, nikakvog puta. Pokušaj nekog dramskog zapleta ali sve je to površno i besciljno, kao što rekoh već. Sve u svemu promašaj i od mene dvojčica za trud i tehnikalije i ocena više za prelepu Oliviu Wilde.
3/10 |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |