Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - YouTube komentari...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

YouTube komentari...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: YouTube komentari...
    Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 13:16
Koliko puta vam se dogodilo da naletite na komentar na YT koji vas je od srca nasmejao? Meni mnogo puta. Zato mi je pala na pamet ovakva tema.

Gledam ja ET- Prazan Stan (reći ću da je Boja kriva za izbor muzike) i na njemu sledeći komentar:

jaoooooooo!!! ovu pesmu je obozavala ona Monika iz Dubrovnika... Nikad necu zaboraviti ono letovanje 2009. Jeste da sam fasovao triper i kao na ku**c jos ga preneo svojoj devojci kada sam se vratio kuci, ali nema veze... Monika ako ovo mozda slucajno procitas ako jos uvek volis ovu pesmu, imas puno poljubaca od Vanje iz NS. A za triper nema veze sreco, NE BIH ZALIO DA SAM UMRO NA TEBI!!!!!!

Pa, sada ste vi na redu!
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 13:55
Ahahahaaaaa ROFL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 14:40
Predobrooo!!! ROFL

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 16:30
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Gledam ja ET- Prazan Stan (reći ću da je Boja kriva za izbor muzike)

Morala sam da odem na youtube da vidim koja je to pesma i molim te, ono moje je bilo 2 klase bolje od ovog LOL

Što se komentara tiče dvoumim se između strašno i smešno LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 16:56
Stvar je bila vrlo prosta. Otišao sam na tvoj link i sa strane je bilo ovo. A pošto je ne znam, rečoh sebi da poslušamLOL
― George Carlin
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 20:09

Stvar je bila vrlo prosta. Otišao sam na tvoj link i sa strane je bilo ovo. A pošto je ne znam, rečoh sebi da poslušamLOL

I priznaj da je ono sa mog linka bilo 2 klase bolje LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 20:12
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

I priznaj da je ono sa mog linka bilo 2 klase bolje LOL

Osim Plavog slona i Twinsa koje treba staviti u zemlju, sipati kreč po njima, malo pepela, i nađubriti.Wink

Ali, da, priznajem.

― George Carlin
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.