| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
YouTube komentari... |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: YouTube komentari...Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 13:16 |
|
|
Koliko puta vam se dogodilo da naletite na komentar na YT koji vas je od srca nasmejao? Meni mnogo puta. Zato mi je pala na pamet ovakva tema.
Gledam ja ET- Prazan Stan (reći ću da je Boja kriva za izbor muzike) i na njemu sledeći komentar: jaoooooooo!!! ovu pesmu je obozavala ona Monika iz Dubrovnika... Nikad necu zaboraviti ono letovanje 2009. Jeste da sam fasovao triper i kao na ku**c jos ga preneo svojoj devojci kada sam se vratio kuci, ali nema veze... Monika ako ovo mozda slucajno procitas ako jos uvek volis ovu pesmu, imas puno poljubaca od Vanje iz NS. A za triper nema veze sreco, NE BIH ZALIO DA SAM UMRO NA TEBI!!!!!! Pa, sada ste vi na redu!
|
||
|
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin |
||
![]() |
||
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 13:55 |
|
|
Ahahahaaaaa
|
||
![]() |
||
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 14:40 |
|
|
Predobrooo!!!
![]() |
||
|
Nisam lud, mater me testirala! |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 16:30 |
|
Morala sam da odem na youtube da vidim koja je to pesma i molim te, ono moje je bilo 2 klase bolje od ovog ![]() Što se komentara tiče dvoumim se između strašno i smešno
|
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik Pridružen: 12.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1015875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 16:56 |
|
|
Stvar je bila vrlo prosta. Otišao sam na tvoj link i sa strane je bilo ovo. A pošto je ne znam, rečoh sebi da poslušam
|
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 20:09 |
|
I priznaj da je ono sa mog linka bilo 2 klase bolje ![]() |
||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||
![]() |
||
Mandarinan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2012 u 20:12 |
|
Osim Plavog slona i Twinsa koje treba staviti u zemlju, sipati kreč po njima, malo pepela, i nađubriti. ![]() Ali, da, priznajem. |
||
|
― George Carlin |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |