Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - End of Watch (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

End of Watch (2012)

End of Watch

End of Watch (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Posljednja patrola

Godina:

2012

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

109 min

Režija:

David Ayer

Scenarij:

David Ayer

Glavne uloge:

Frank Grillo
  >  Sarge
Jake Gyllenhaal
  >  Brian Taylor
Anna Kendrick
  >  Janet
Everton Lawrence
  >  Man Friend
Michael Peña
  >  Mike Zavala
Cle Sloan
  >  Mr. Tre
America Ferrera
  >  Orozco
David Harbour
  >  Van Hauser
Shondrella Avery
  >  Bonita
Natalie Martinez
  >  Gabby
Zone
  >  Too Tall
Jaime FitzSimons
  >  Captain Reese
Cody Horn
  >  Davis
James 'Pistol' McNeal
  >  DJ
Leequwid 'Devil' Wilkens
  >  CK

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: End of Watch (2012)
    Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2012 u 19:23

IMDb

Žanr:  Krimi / Drama / Triler

Scenario: David Ayer

Režija: David Ayer (Street Kings, 2008.)

Glavne uloge: Jake Gyllenhaal, Michael Peña, Anna Kendrick, Frank Grillo, America Ferrera, Cody Horn

Godina proizvodnje: 2012

Zemlja porekla: SAD

Trajanje: 109 min

Every moment of your life they stand watch

Sinopsis:
Michael Peña i Jake Gyllenhaal glume dvojicu losanđeleskih policajaca i bliskih prijatelja koji održavaju bezbednost na ulicama. Snimljen u stilu pronađenog snimka, film prati ovaj dvojac dok se zameraju ozbiljnom kartelu droge i pokušavaju da vode srećne privatne živote.

Rezime: End of Watch ima energiju, posvećenost likovima i harizmatične glume koji prevazilaze poznate mane svog žanra.

IMDB ocena: 8.0/10
Rotten Tomatoes rating: 86%

Datum svetske premijere: 8. septembar 2012. (Kanada: Toronto International Film Festival)
Datum domaće premijere: 29. oktobar 2012. (Cinemania 2012)

Prevod najavio Bambula Clap bubba2

http://www.happynovisad.com

Ažurirao Rea - 29.Listopad/Oct.2012 u 19:24

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2012 u 00:56

Bambula hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2012 u 22:08

Nakon filma Jarhead gde je igrao ulogu američkog marinca Džek Gilenhal nam se ovoga puta vraća u ulozi kalifornisjkog policajca u film End of Watch. Da bi realizovao ovu jaku priču režiser Dejvid Ajer je izabrao kadrove snimane iz prvog lica radi većeg realizma. Može se reći da je naviknut na akcione filmove budući da je bio scenarista filmova Fast and Furious, Training Day i SWAT. U nastavku pogledajte prvi prevedeni trejler kao i poster filma.

Džejk Gilenhal i Majkl Penja u ulozi dva mlada policijska službenika koji patroliraju najozloglašenijim ulicama Los Anđelesa. Radnja se u celosti odvija kroz HD snimke ručnih kamera policijskih službenika, članova bandi i sigurnosnih kamera. Verno će se prikazati najmračniji i najnasilniji delovi grada, policajci koji rizikuju svoje živote iz dana u dan i cena koju su oni i njihove porodice prisiljeni da plate.

VIA: Poslednja patrola (End of Watch) – Džek Gilenhal i Majkl Penja u novom trileru Dejvida Ajera | Mega blog

Ažurirao mega games - 20.Studeni/Nov.2012 u 22:09
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 13:37
Drama o dva policajca, njihovom patroliranju i šljamu koga usput sreću... Naizgled klasična američka bljuzga sa primesama rasizma... Međutim, film me oduševio. Inače tunjavi Jake Gyllenhaal, razvalio ulogu a bogami se i Michael Peña proslavi. Poprilično jak film uz odličnu kameru, pomešanu sa kamerom iz ruke. Na trenutke spor, film drži pažnju sve vreme i kako odmiče, povećava napetost uz kulminaciju na kraju... Nemojte očekivati akciju, iako je ima, već dramu i priču o dva prijatelja...
Na vrh
dusac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dusac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2012 u 20:57
Veoma dobar film, prava policijska bromansa. Eh, da je imao još i jači zaplet, bio bi to film o kome bi se pričalo dugo vremena mada meni će sigurno ostati u sećanju.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2013 u 23:18
Odličan film, zaista odličan!!! Rađen u stilu dokumentarca koji prikazuje živote policajaca na ulici i van nje... Izuzetno je realan, ima dosta detalja koji su karakteristični za policiju, vidi se da je rađen u saradnji sa ljudima koji tamo rade i koji su davali savete režiseru... Film ujedno odaje počast policajcima, uzdiže njihov posao i tretira ih drugačije od ostalih filmova gde su glupe siledžije pune testosterona... Meni se jako, jako svideo... Iako nema puno akcije i radnje, nije mi bio dosadan ni naporan ni na trenutak...

Svakako preporuka 10/10
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2013 u 08:30
S obzirom da za tazliku od nekih (čitaj ove iznad meneLOL) nisam "u službi" nisam ni toliko oduševljena filmom. LOL Film mi je bio ok, ali iskreno ništa posebno. Moje skromno mišljenje da je većina dobrih ocena dodeljena zbog onog osećaja da gledate dokumentarac, kao i emocije koja se javi na kraju filma, jer sad, par dana nakon gledanja kod mene je "ravna crta". Što bi rekli "nit luk jeo nit luk mirisao".
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
insideman View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj insideman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2013 u 12:14
Nije mi za desetku ali mi se film svideo. Realan prikaz života policajaca koji rade u opasnim krajevima USA sa dobro smišljenom pričom (koliko se sećam nije bazirano na istinitim događajima). 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.