Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pretraga titlova na sajtu.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pretraga titlova na sajtu.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
shark View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pretraga titlova na sajtu.
    Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2012 u 16:46
Suocio sam se sa problemom dok sam trazio titil za film It (1990) Stephen King. Naime, pretraga je dala 620 rezultata. :) Slican problem sam uocio kada se naziv filma sastoji samo od broja (primer: 300) ili veoma cestih reci (primer: War (2007) ).

Predlazem, ako je moguce, unapredenje pretrage titlova. Recimo dodavanje advanced search gde bi bilo moguce ubaciti godinu filma ili slicne mogucnosti.

Hvala!
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2012 u 17:06

Na unapredenju pretrage titlova se radi punom parom
vec neko vrijeme, tako nam je javio vlasnik sajta Nikola.
Nadajmo se da ce uskoro biti gotovo. Smile

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2012 u 19:12
Advanced search će biti vrlo uskoro, gde će sve to što si nabrojao biti implementirano + još neka poboljšanja koja će doprineti boljem kvalitetu pretrage. 
Kažem, samo još malo strpljenja jer mnogo toga treba odraditi,testirati, optimizovati...
Na vrh
Beren View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beren Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2012 u 20:45
Odlično. To je i meni često pravilo problem.
Na vrh
jura123 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jura123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2012 u 01:25
i nije samo to problem ,problem je i kad stisneš dugme titlovi ,recimo primer danas ,titl red lights 2012 bio je negde na kraju prve stranice ,kad sam sada stisnuo dugme titlovi bio je na vrhu prve stranice. ovo te onda zmede i misliš da je možda još koji titl koji prije nisi vidjeo možda stavljen na stranici dva . ja bi probao ovo rješit ako se može,neka ostanu po redu kako se jih uplovduje na sajt.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,227 sekundi.