| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Moonlight (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Moonlight (2007)Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2012 u 16:36 |
Moonlight (2007)Žanr: drama, fantazija, horor Režija: Ron Koslow, Trevor Munson Jezik: engleski Uloge: Alex O'Loughlin, Sophia Myles, Jason Dohring, Shannyn Sossamon... Serija Moonlight (Mesečina) je priča o Majku St. Džonu, besmrtnom vampiru i privatnom detektivu koji vodi dvostruki život i koji pokušava da u toj borbi između vampirske naravi i čovečijeg duha nađe neku ravnotežu. Ljubav prema novinarki Bet sa kojom sarađuje na rešavanju raznih slučajeva u kojima su svoje prste upleli i razni drugi vampiri je velika i u tom unutrašnjem sukobu između dva sveta pokušava da nađe pravog sebe. Izvor: http://www.prijevodi-online.org IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0955346/ TITLOVI |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2012 u 16:41 |
|
Mogu reći da sam prijatno iznenađena
Videvši da su u pitanju vampiri, a poučena sadašnjim filmovima i serijama o njima, očekivala sam jedno veliko ništa
Serija me je podsetila na igricu Max Payne i film Sin city, pošto je u svakoj epizodi prisutna naracija glavnog glumca koji ima neki dubok, sexy glas Glumci su ok, simpatični oboje (on je pravi šmeker ),
a bitna stavka je da nisu tinejdžeri. Takođe, muzika u seriji je
odlična, a radnja se odvija izuzetno brzo, nema onog odugovlačenja 5
sezona da neko sazna nešto... Serija je nešto na fazon tragikomične, ima
dosta smešnih opaski, ali i odličnih "citata" misli glavnog glumca i ono što je najbitnije, nije procedural...
Serija je, inače, ostala otvorena za većinu pitanja, ali
ipak postoji kakav-takav zadovoljavajući kraj, nije potpuno otvoren...
Što se mene tiče, izuzentno je gledljiva i fina za relaksaciju, ali ne
preporučujem gledanje sa postojećim prevodom, nije baš sjajan...Pgromna preporuka za Bojanu iz sledećih razloga: 1. vampiri 2. mudre misli 3. glumac šmeker sa seksi glasom (aka long liv d površnost ) |
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2012 u 22:47 |
|
Joj, draga, ja sam ovu seriju odgledala još prošle godine. Slažem se sa svim što si rekla. Ali, bukvalno sa svim. Žao mi samo što ima samo jedna sezona
, jer je stvarno dobra serija... I glumac, naravno (long long live d površnost )
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2012 u 22:59 |
|
Zaista šteta, imala je potencijala
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |