Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moonlight (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Moonlight (2007)

Moonlight

Moonlight (2007)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2007

Žanr:

drama, fantazija, triler, horor

Trajanje:

60 min

Autor:

Ron Koslow
, Trevor Munson

Glavne uloge:

Jason Dohring
  >  Josef Kostan
Sophia Myles
  >  Beth Turner
Alex O'Loughlin
  >  Mick St. John
Shannyn Sossamon
  >  Coraline
Tami Roman
  >  Maureen 'Mo' Williams
Jordan Belfi
  >  Josh Lindsey
Brian White
  >  Lt. Carl Davis
Jacob Vargas
  >  Guillermo
David Blue
  >  Logan Griffen
Eric Winter
  >  ADA Benjamin Talbot
Kevin Weisman
  >  Steve Balfour
Wes Robinson
  >  Mineo
Chase Kim
  >  Detective Kim
Shoshana Bush
  >  Chloe Jones
Elena Caruso
  >  Courtesan

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Moonlight (2007)
    Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2012 u 16:36

Moonlight (2007)

Žanr
: drama, fantazija, horor

Režija
: Ron Koslow, Trevor Munson

Jezik: engleski

Uloge: Alex O'Loughlin, Sophia Myles, Jason Dohring, Shannyn Sossamon...

Serija Moonlight (Mesečina) je priča o Majku St. Džonu, besmrtnom vampiru i privatnom detektivu koji vodi dvostruki život i koji pokušava da u toj borbi između vampirske naravi i čovečijeg duha nađe neku ravnotežu. Ljubav prema novinarki Bet sa kojom sarađuje na rešavanju raznih slučajeva u kojima su svoje prste upleli i razni drugi vampiri je velika i u tom unutrašnjem sukobu između dva sveta pokušava da nađe pravog sebe.

Izvor: http://www.prijevodi-online.org

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0955346/

TITLOVI

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2012 u 16:41
Mogu reći da sam prijatno iznenađena  Smile Videvši da su u pitanju vampiri, a poučena sadašnjim filmovima i serijama o njima, očekivala sam jedno veliko ništa  LOL

Serija me je podsetila na igricu Max Payne i film Sin city, pošto je u svakoj epizodi prisutna naracija glavnog glumca koji ima neki dubok, sexy glas  Heart Glumci su ok, simpatični oboje (on je pravi šmeker dajsve), a bitna stavka je da nisu tinejdžeri. Takođe, muzika u seriji je odlična, a radnja se odvija izuzetno brzo, nema onog odugovlačenja 5 sezona da neko sazna nešto... Serija je nešto na fazon tragikomične, ima dosta smešnih opaski, ali i odličnih "citata" misli glavnog glumca i ono što je najbitnije, nije procedural... Serija je, inače, ostala otvorena za većinu pitanja, ali ipak postoji kakav-takav zadovoljavajući kraj, nije potpuno otvoren... Što se mene tiče, izuzentno je gledljiva i fina za relaksaciju, ali ne preporučujem gledanje sa postojećim prevodom, nije baš sjajan...

Pgromna preporuka za Bojanu iz sledećih razloga:
1. vampiri
2. mudre misli
3. glumac šmeker sa seksi glasom (aka long liv d površnost LOL)
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2012 u 22:47
Joj, draga, ja sam ovu seriju odgledala još prošle godine. Slažem se sa svim što si rekla. Ali, bukvalno sa svim. Žao mi samo što ima samo jedna sezonaCry, jer je stvarno dobra serija... I glumac, naravno (long long live d površnostLOL)
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2012 u 22:59
Zaista šteta, imala je potencijala Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,246 sekundi.