| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Passion (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Passion (2012)Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2012 u 17:04 |
Passion (2012)Žanr: triler
Režija: Brian De Palma Jezik: engleski Uloge: Rachel McAdams, Noomi Rapace, Paul Anderson, Karoline Herfurth, Rainer Bock... Premijera: 13. februar 2013. godine U pitanju je rimejk francuskog filma Love Crime (2010). Mlada i ambiciozna Isabelle i njen šef Christine ulaze u žestoku borbu volje nakon što Christine
počinje da krade Isabelline ideje i predstavlja ih kao svoje. S
vremenom, dve žene postaju uvučene u borbu moći koja počinje da vri od
seksualne napetosti. Izvor: http://www.happynovisad.com IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1829012/ Ažurirao CSInvestigator - 25.Kolovoz/Aug.2012 u 18:01 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2012 u 17:07 |
|
Svđa mi se ovaj trio - Brajan De Palma, Rejčel Mekadams i Nomi Rapas... Sve mi vuče da će biti ili totalan promašaj ili apsolutan pogodak... Love crime sam gledala davno, nije ostavio utisak...
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2012 u 17:56 |
|
Brian De Palma
|
|
|
|
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2012 u 22:24 |
|
Predstavljam vam novi erotski triler Brajana De Palme, rimejk francuskog filma Crime d'amour Alena Kornoa, sa Rejčel Mek Adams i Nomi Rapas u glavnim ulogama. Strast je erotski triler koji će vas podsetiti na Niske strasti. Brajan De Palma na pripoveda priču o bespoštednoj borbi dve žene za sticanje moći u nemilosrdnom svetu biznisa. Kristina (Mek Adams) poseduje prirodnu eleganciju i lakoću življenja kao i zdrav odnos prema novcu i biznisu. Nevina, šarmantna i laka za manipulisanje, njena štićenica Izabel (Rapas) je neiscrpan izvor dobrih ideja koje Kristina bestidno prisvaja kao svoje. Ionako rade zajedno... Kristina sa određenim zadovoljstvom koristi svoj uticaj na mladu ženu, vodeći je korak po korak sve dublje i dublje u opasnu igru zavođenja, manipulacija, dominacije i poniženja. Ali kada Izabel provede noć sa jednim od njenih ljubavnika, kreće njihov otvoreni sukob. Trejler je kratak i ne pokazuje mnogo ali poznavaoci De Palminih filmova znaju šta mogu očekivati od njega i ovakve priče. Film izlazi u naše bioskope februara 2013 godine. Ažurirao mega games - 20.Studeni/Nov.2012 u 22:26 |
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2012 u 00:18 |
|
Remake? Et tu, Briane?
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2012 u 00:47 |
|
Brian je snimio remake dok to još nije bilo in (šifra: Scarface).
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2013 u 14:02 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |