Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bumchoiwaui junjaeng AKA Nameless Gangster (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bumchoiwaui junjaeng AKA Nameless Gangster (2012)

Bumchoiwaui junjaeng: Nabbeunnomdeul jeonsungshidae

Bumchoiwaui junjaeng: Nabbeunnomdeul jeonsungshidae (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Bumchoiwaui junjaeng: Nabbeunnomdeul jeonsungshidae

Godina:

2012

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

134 min

Režija:

Jong-bin Yoon

Scenarij:

Jong-bin Yoon

Glavne uloge:

Choi Min-sik
  >  Choi Ik-hyun
Song Young-chang
  >  Attorney Han
Kim Jong-goo
  >  Chief Jo
Eo Ju-seon
  >  Manager
Han Soo Hyun
  >  Gang member
Kim Eung-soo
  >  Public Prosecutor Choi Joo-dong
Ha Jung-woo
  >  Choi Hyung-bae
Kwon Tae-won
  >  Director Ho
Cho Jin-woong
  >  Kim Pan-ho
Ma Dong-seok
  >  Kim Sung-bang
Lee Hee-joon
  >  College Student
Go Gyu-pil
  >  Fake Firefighter
Sin-cheol Kang
  >  Waiter
Kwak Do-won
  >  Park Chan-woo
Han Cheol-woo
  >  Hyung-bae's Gangster
Yeong-Seon Kim
  >  Ik-hyun's Wife
Kim Hong-pa
  >  Head of Department Uhm
Hyun Joong Kang
  >  Hyung-bae's Gangster
Kim Jong-Goo
  >  Chief Jo
Kim Hye-Eun
  >  Night Club Manager
Jongsoo Kim
  >  Manager Jang
Yoo Jae-myung
  >  Detective Kim

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bumchoiwaui junjaeng AKA Nameless Gangster (2012)
    Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2012 u 20:13

IMDB
WIKIPEDIA
TITL

ŽANR: krimi, triler
REŽIJA: Yun Jong-bin

SCENARIO: Yun Jong-bin
ULOGE:

Choi Min-shik......................... Choi Ik-hyun
Ha Jung-woo.......................... Choi Hyung-bae
Jo Jin-woong.......................... Kim Pan-ho

Bezimeni gangster je film temeljen na istinitim događajima koji su se odigrali u Južnoj Koreji krajem '80-ih kada je organizovani kriminal toliko uzeo maha u južnokorejskom društvu da je sam predsjednik države proglasio rat istom. Ovaj film se može posmatrati i kao južnokorejski Dobri momci ili pak Kum u nešto manjem obimu. Choi Min-shik ponovo briljira u glavnoj ulozi carinika koji se odjednom nađe u gangsterskom svijetu i munjevito se penje ka njegovom vrhu samo da bi još brže pao na njegovo dno.
What can change the nature of a man?

Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2012 u 20:15
Baš dobar film. Nije u rangu sa nekim drugim korejskim filmovima i vjerovatno ga Korejci bolje shvaćaju nego mi jer su prošli kroz te događaje, ali vrlo dobar film. Doduše, Min-shik mu svojom glumom daje koju ocjenu više.

Na vrh
MARIN88 View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MARIN88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2012 u 18:06
Film je odličan, i puno ti fala na prijevodu
Svaka čast, bravo  Clap
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2012 u 19:04
Ja sam očekivao više, mada, sviđa mi se ta "osovina" koja se okreće oko glavnog junaka koji nije ni najjači, ni najpametniji, ni naj... a opet uspeva da "pliva" i ispliva...  Min shik razvalio!
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2012 u 00:09
Očekivao sam i ja više, Šefe, ali zadovoljava. 

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2022 u 21:24
Baš ukratko, film koji mi se svideo, komentar bi bio sličan kao što napisao darije, samo malo opširniji, ali nema potrebe. Često sam ga tih godina preporučivao, mada sad gledam da od 2004 broj filmova ima pa skoro eksponencijalni rast (2018-2021 tu je skoro konstantan broj), pa ko nije , može komotno da pogleda
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2022 u 11:04
Kakav je ovo ljigavac od čoveka, kukala mu majka. LOL
Uspon i pad tipa u Busanskom, da kažemo, podzemlju, u vreme diktature, sav u "burazerskim" šemama, u preslikanim odnosima i karakterima (i) iz naše sredine, sve ono što mi okreće utrobu decenijama, ambicije bez pokrića, pohlepa, izdaje, malograđanština, korupcija, nigde petlje ni obraza, "daj, daj, još, još" a sve to u sjajnoj roli Choi Min-sika. 

Solidan gangsterski antiep LOL pre svega baš zbog glumca, hajde delom i zbog samog vremena i situacije koja je omogućavala da takvo jedno "meso" od čoveka dosegne kakav položaj, uticaj, delom i moć, iako, rekoh, krajnje univerzalna priča, dobar i uvid za deo današnje dečurlije koja se zna diviti kojekakvim ljigama u nekom suludom romantizovanju mase krimosa, gde često zapravo nema ni reči o kakvom buntovnom odmetništvu, viteštvu, kakvoj crnoj tek plemenitosti i časti, i kakvim već idiotarijama su nas bombardovali mediji i besmislene urbane legende. Naš antijunak je sav u besramnoj manipulaciji, zloupotrebama svega i svakoga, kompleksima, šlepovanju kraj drugih, moćnijih, tek možda manje pohlepnim od njega, odvratan na kub. 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2022 u 11:24
Upravo to,  Darije je i zapoceo, ti razradio, oko glavnog lika, mada  ovde mislim da sto se manje zna o njemu samom da je zanimljivije kad pocne da `prsti` po svemu nabrojanom ;) zato i nisam pisao ( dobro cesto nisam dosledan u tom pisanju, nekad ono samo dobar, svideo mi se ,preporuka, eto jedan od poslednjih koji si komentarisao  Voice of Silence , a nekad i previse pa se pitam da li sam trebao),  da uopstena prica `Nasi dani` i samo ciklusi, I da odlicna glumacka ekipa,

Ažurirao AlexDeLarge - 25.Prosinac/Dec.2022 u 11:35
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Prosinac/Dec.2022 u 12:02
Nije ovo jedan od onih filmova gde se mora prećutati bog zna šta, ne bazira se na obrtima, dok i posle osnovnog zapleta koji je verovatno u svakom mogućem sinopsisu, ne slede iznenađenja, tek detalji same priče u koje ni ja nisam ulazio. Vremenom se nauči šta može biti dovoljno, šta naglasiti, u šta ne ulaziti, šta će pokvariti doživljaj, šta oterati gledatelja, šta eventualno zaintrigirati. Samo obogatih sinopsis i dadoh nešto svoje, ličnije. Zbilja mi je mrsko pisati recenzije, ovim tempom je i teško izvodljivo, mahom koristim forum kao svoj dnevnik gledanja filmova LOL pružim uvid u to šta je za mene to što sam zapravo gledao, ako još uspem da budem što ličniji mogu sa utiskom, i puna kapa. I opet ne mogu da stignem da se javim u temi svakog ovih dana/noći odgledanog filma LOL Mudar je i praktičan beogradski npr. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.