| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Leaving Las Vegas (1995) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Leaving Las Vegas (1995)Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2012 u 18:04 |
![]() IMDbRežija: Mike Figgis Glumci: Nicolas Cage, Elisabeth Shue, Julian Sands Nastala prema noveli Johna O'Briena, koji je počinio samoubojstvo nedugo
nakon završetka snimanja, ova ljubavna drama je proglašena jednim od
najboljih filmova desetljeća. Nicolas Cage je osvojio Oskara i Zlatni
Globus za najboljeg glumca dok je Elizabeth Shue bila nominirana za
najbolju glumicu. Kronično depresivni alkoholičar, Ben Sanderson (Cage), izgubio je sve zbog svog konstantnog opijanja. Kada ostane bez obitelji i posla, Ben uništi svu svoju materijalnu imovinu i odlazi u Las Vegas kako bi počinio samoubojstvo. Nakon što stigne u Las Vegas, Ben naleti na prostituku Seru (Shue) u kojoj prepozna srodnu dušu. On je pozove da dođe živjeti sa njim ali pod jednim uvjetom, ne smije mu zabraniti piti. Sera pristaje i uskoro se između dvoje izgubljenih ljudi pojavi razumijevanje i prijateljstvo. Ažurirao Rea - 06.Kolovoz/Aug.2012 u 18:05 |
|
|
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2012 u 02:41 |
|
Ovo mi je bilo "Nit' smrdi, nit' miriše". A stvarno sam mu bio dao šansu, hteo sam da mi se dopadne (Figis je kod mene imao kredit zbog Stormy Monday).
Na stranu priča koja me uopšte nije takla, biće da je već tada (1995) Kejdž počeo da me smara za desetku. Ažurirao srkis - 07.Kolovoz/Aug.2012 u 02:42 |
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2012 u 08:57 |
Ponovno nam se ukusi podudaraju ![]() ![]() ![]() |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2021 u 20:22 |
|
Volim filmove sa Elizabetom, pa i ovaj.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2021 u 20:59 |
|
Zanimljivo,i ja bas imam podeljeno misljenje o filmu, u stilu "Ne secam se da li sam poceo da pijem jer me je zena ostavila ili me je zena ostavila jer pijem" mislim tako kaze u filmu. Citao sam u Zabavniku vezano za film i pisca po cijem je delu uradjen film. Cini mi se da je delo posvetio bivsoj zeni i da je izvrsio samoubistvo, ako nisam nesto pomesao, ali znam da je neka cudna prica.
|
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2373 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2024 u 23:00 |
|
Mnogo emotivan film.
Kejdžova najbolja uloga, posle filmova Con Air and Face Off. Mislim, dets džast maj opinj, men. Kojo brate, giv as a koment. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |