Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Man of Steel (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Man of Steel (2013)

Man of Steel

Man of Steel (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Superman: Čovjek od čelika

Godina:

2013

Žanr:

akcija, fantazija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

143 min

Režija:

Zack Snyder

Scenarij:

David S. Goyer
, David S. Goyer
, Christopher Nolan
, Joe Shuster
, Jerry Siegel

Glavne uloge:

Kevin Costner
  >  Jonathan Kent
Russell Crowe
  >  Jor-El
Diane Lane
  >  Martha Kent
Laurence Fishburne
  >  Perry White
Christopher Meloni
  >  Colonel Nathan Hardy
Amy Adams
  >  Lois Lane
Mary Black
  >  Ro-Zar
Henry Cavill
  >  Clark Kent
Henry Cavill
  >  Kal-El
Richard Cetrone
  >  Tor-An
Mackenzie Gray
  >  Jax-Ur
Harry Lennix
  >  General Swanwick
Julian Richings
  >  Lor-Em
Richard Schiff
  >  Dr. Emil Hamilton
Michael Shannon
  >  General Zod
Ayelet Zurer
  >  Lara Lor-Van
Antje Traue
  >  Faora-Ul
Dylan Sprayberry
  >  Clark Kent (13 Years)
Cooper Timberline
  >  Clark Kent (9 Years)

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Man of Steel (2013)
    Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2012 u 23:46

Man of Steel (2013)

Žanr
: akcija, avantura, fantazija

Režija: Zack Snyder

Jezik: engleski

Uloge: Henry Cavill, Amy Adams, Russell Crowe, Michael Shannon, Kevin Costner, Diane Lane, Jadin Gould

Premijera: 14. jun 2013. godine

Od reditelja filmova 300 i Watchmen, Zaka Snajdera, stiže nam filmsko ostvarenje, Man Of Steel (Čovek od čelika), koje predstavlja najnoviju ekranizaciju priče o neustrašivom junaku Supermenu.

Iako film, u kojem glavnu ulogu nosi Henri Kejvil, u bioskope dolazi tek idućeg leta, već je započela kampanja kako bi se privukao što veći broj fanova. Puštena su dva foršpana, koja se u američkim bioskopima prikazuju pre poslednjeg Betmena.

Preuzeto sa:
http://www.economy.rs

IMDB
: http://www.imdb.com/title/tt0770828/

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
sanda84 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sanda84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2012 u 22:15
cekam cekam.......................................
Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2012 u 23:19
Najveći super heroj se uskoro vraća na filmska platna: Supermen ili čovek od čelika. Svi super heroji su dobili reboot filmove (stavljanje brojčanika na nulu i ponovni početak priče) i sada je došao red i na Klarka Kenta. U nastavku članka pogledajte najavu i moj drugi prevedeni trejler za ovaj film.

Može se reći da je trejler iznenađujući i destabilizujući, nisam očekivao da će izgledati ovako. Gotovo mističan i dostojan nekog filma Terensa Malika na momente. Više je fokusiran na čoveka a ne na nadčoveka, atmosferu koju oslobađa ovaj trejler je više emocionalne  nego akcione prirode. Iako sam bio željan nečeg "konkretnog" ovaj trejler je kod mene ispunio svoj zadatak i čini mi se da će ovaj film korektno predstaviti Supermena vernim fanovima. Ekipa koja stoji za produkcijom i glumom u ovom filmu su na vrhu. A tek muzika Hansa Cimera! Maestralno. Jedva čekam!

u boji naučno-fantastični akcioni film, SAD/Kanada, 2013

reditelj: Zack Snyder
scenario: David S. Goyer, Christopher Nolan, Joe Shuster, Jerry Siegel
kompozitor: Hans Zimmer
snimatelj: Amir Mokri
producent: Christopher Nolan, Charles Roven, Deborah Snyder, Emma Thomas
montažer: David Brenner

uloge:
Henry Cavill (Clark Kent / Superman)
Amy Adams (Lois Lane)
Russell Crowe (Jor-El)
Kevin Costner (Jonathan Kent)
Diane Lane (Martha Kent)
Michael Shannon (General Zod)
Christopher Meloni (Colonel Hardy)

Kako vam se čini trejler? Očekujete li ovaj film?

VIA:Čovek od čelika (Man of Steel) – stigao je drugi prevedeni trejler filma o Supermenu Zaka Snajdera | Mega blog

Ažurirao mega games - 11.Prosinac/Dec.2012 u 23:21
Na vrh
sanda84 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sanda84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2012 u 00:20
nisam ocekivala nista ovakvo. prosli film sam smatrala uvodom za sljedece ali ima bit da je to bia kraj za prosle. ovo je malo drugacije i cini mi se opet ispocetka.. ali svidja mi se a isto tako danas su neke nove generacije koje ne znaju puno o svemu tome. vidit cemo mozda mi zamijeni stare na ljestvici. ako to uspije svaka cast  SmileSmileSmileSmileSmile
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2013 u 01:16
Novi trejler:

Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Svibanj/May.2013 u 22:16
General Zod nam se obraća!

Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Lipanj/Jun.2013 u 01:05

Prevod je najavio Bambula Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2013 u 23:00

Bambula, hvala za prevod Smile

Titl mozete preuzeti OVDJE

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2013 u 00:41
Odličan kasting glavnog glumca i super vizuelni i specijalni efekti... Priča već viđena, čak pomalo dosadna i razvučena, a opet su neke stvari odrađene na preskok i brzinu... Pažnju su mi preko 2 sata trajanja držali samo Henri i efekti LOL HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2013 u 16:50
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Odličan kasting glavnog glumca i super vizuelni i specijalni efekti... Priča već viđena, čak pomalo dosadna i razvučena, a opet su neke stvari odrađene na preskok i brzinu... Pažnju su mi preko 2 sata trajanja držali samo Henri i efekti LOL HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

+ 1 

Nekako su jako brzo ušli u priču, uvoda gotovo da nije ni bilo. Supermen baja je toliko gledljiv lik da je to strašno,u pozitivnom smislu naravno. Ali, sve u svemu, dobar film i vredan gledanja. 9/10
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2013 u 21:44
Sreća tvoja pa Cersei ne zalazi u ove teme LOL
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2013 u 10:03
Sad ću da je zovnem LOL

Elem, mnogo m ije drago da nisam jedina koja je uživala u novom Supermenu, tj HenrijuLOL

Doduše, meni je pažnju držalo sve. Imajući u vidu da gledam film o Supermenu, znala sam kako da "podesim očekivanja" i bila sam više nego zadovoljna filmom. Skroz mi se dopala priča i o Kriptonu i o svim ostalim dešavanjima. Žao mi je samo što su ga označili da nije za decu, pa devojkama nisam dala da gledaju. No, nema veze. Ispravićemo mi to tokom nedelje

Što se izbora glumaca tiče nekoliko puta mi je faca bila Shocked s mišlju "vidi njega" LOL

U svakom slučaju, meni je Supermen bio super LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2013 u 11:02
Nisam ni sumnjala da treba gledati Supermena, ako ni zbog čega drugog, onda zbog Henrija. "Snimila" sam ga još u Tjudorovima. Embarrassed
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2013 u 12:28
Originalno postovano od strane VBojana VBojana piše:

"Snimila" sam ga još u Tjudorovima. Embarrassed

+ 1 LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2013 u 14:39
U ime ženskog lobija, još jedna sličica LOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2013 u 09:56
Bio bi greh da ne priznam da su sličke odlično, ali iskreno, mnogo dobro mu stoji ona odeća u Tjudorovima. Lik ima neverovatno dobro(vlastelinsko/herojsko) držanje Wink

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2013 u 11:31

tocno ce mislit svi mi da mi žene(tu i nešica spada) gledamo ovakve  stvari samo radi komada.LOLLOLLOL

ps. novica cersei je odavno u kinu na extreme ekranu snimila ovogTongueLOL

Ažurirao cersei - 21.Listopad/Oct.2013 u 11:32
Na vrh
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2013 u 21:08
Ma mislio sam zbog komentare kolege Ljutog i tvog jezika lakog na komentare povodom gej aluzija LOL
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Listopad/Oct.2013 u 22:29
Originalno postovano od strane novy78 novy78 piše:

Ma mislio sam zbog komentare kolege Ljutog i tvog jezika lakog na komentare povodom gej aluzija LOL

a toLOLLOLLOL nisam upratila da je i on zatoplioLOLLOLLOL trebala sam znat cim mrzi cersei da tu nešto ne štimaLOLLOL
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2013 u 17:14
U mom kraju postoji jedna izreka: 'Da sam žensko-dao bi mu'. Moguće je da je Henri probudio tu neku homosexualnu stranu u meni(neću ni da potvrdim a ni da demantujem),moguću dalju polemiku oko toga ostavljam glavnim perverznjacima sa foruma(čitaj cersei i MandaLOL) ali da je baja-jeste i to sa velkim B. Jedino što potvrđujem jeste to da je moja cura (zajedno smo gledali) balavila kada god je bio u kadru a da je mene bilo sramota što sam muško.Otvorih dušu.LOL
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.