Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Omoti filmova u photoshopu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Omoti filmova u photoshopu

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Korisnik
Poruka
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Omoti filmova u photoshopu
    Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2012 u 22:18

U zadnje vreme sam malo poceo da se igram sa photoshopom, pa ponekad napravim po neki omot za neki film koji nema omot, ili ima ostecen omot, ili nesto trece. Evo dva omota koje sam napravio (njih sam trenutno nasao).

Mozda mozemo da se poigramo sa nekim filmovima, ili napravimo neke omote za forum, filmove, ili nesto trece, ili da jednostavno samo razmenimo neke photoshop slike... 

p.s. nisam video ovakvu temu na forumu (ako postoji, onda ovaj post moze da se brise).

Veliki pozdrav. Snajp

I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2012 u 00:26
Najs. Me lajk it.
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2012 u 16:43
eto nesto iz podrucja mog hobija.. pa cu prekomentirat.. pokusat cu ne bit zla.. cist da znas na cem da proradis. slike kad smanjujes povecavas moras pazit da se ne izoblice ko sto primjer ovdje , tu drzanje shifta cini cudo dok razvlacis sliku.

izbor fonta je los.. naziv filma ili sto to vec nesmije tako obican font bit.. prva slika sve ti je  em mutno em crveno..nepase. naziv filma ti se pogotovo nikako ne istice. isto 2-3 posto blura nad natpisom  u drugom plakatu cini cuda da se nazivi uklope u cijelu sliku.

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2012 u 01:49

Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Najs. Me lajk it.

Hvala druze. Ucim se. Bice to i bolje (nadam se). lol LOL Wink

Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

eto nesto iz podrucja mog hobija.. pa cu prekomentirat.. pokusat cu ne bit zla.. cist da znas na cem da proradis. slike kad smanjujes povecavas moras pazit da se ne izoblice ko sto primjer ovdje , tu drzanje shifta cini cudo dok razvlacis sliku.

izbor fonta je los.. naziv filma ili sto to vec nesmije tako obican font bit.. prva slika sve ti je  em mutno em crveno..nepase. naziv filma ti se pogotovo nikako ne istice. isto 2-3 posto blura nad natpisom  u drugom plakatu cini cuda da se nazivi uklope u cijelu sliku.

Slobodno komentarisi, jer mi komentari pomazu, obzirom da ja tek sad ucim photoshop (godinama nisam hteo da se igram sa njim jer su me privlacile druge stvari). I, sto se mene tice, nisi zla, vec dobra vila. Smile Bas malopre sam se opet malo igrao sa prvom "crvenom" fotografijom. Napravio sam dva omota, i nijedan mi se i dalje ne svidja. Nisam mislio da ih postujem, dok ih ne doradim (obzirom da su "radni primerci", i da nisu zavrseni), ali mozes da ih pogledas. Zao mi je sto nisam procitao tvoj post pre nego sto sam radio ove slike. 

Inace, taj prvi omot jos nije gotov, i kao sto rekoh, jos radim na njemu.

Na ovoj prvoj fotografiji sam pokusao da ubacim originalni omot na prvu stranu, pa sam ga samo "nalepio" i uradio "multiple", da pojacam prednju sliku, a sa zadnjom se jos igram (ne svidja mi se raspored, i jos ponesto). Na zadnje slike sam lepio "blood", probao neki font koji mi se ne svijda, itd...

Na ovoj drugoj slici sam pokusao da odradim onu, kako je ja zovem, "plastifikaciju", prve slike, i pojacao sam slova naslova (i meni se cinilo da treba da budu malo jaca), ali jos nisam izmenio fontove ni na jednoj slici.

Sve u svemu, jos uvek nisam zadovoljan sa ove dve slike, ali videcemo sta ce da ispadne. ;)

Veliki pozdrav. Snajp

I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
Movie Master View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2012 u 10:02
Ovde imaš par transparentnih logo znakova koji će ti dobro doći za omote u Photoshop-u.

Ažurirao Movie Master - 09.Srpanj/Jul.2012 u 10:27
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2012 u 16:25

Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

Ovde imaš par transparentnih logo znakova koji će ti dobro doći za omote u Photoshop-u.

Hvala puno druze. Svakako ce da mi koriste. To mi je uglavnom nedostajalo za zadnji omot.  Thumbs Up 

Inace, ja sam se u medjuvremenu jos malo igrao sa ovim omotom:

Veliki pozdrav. Snajp

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2012 u 20:12

I originalni omot:

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2012 u 22:01

Gde li si samo pronasao originalni DVD omot? LOL Ja sam bio samo nasao prvu stranu. LOL lol

Odlicno Movie. Clap

Inace, da ne bude da sam bio besposlen Smile

I, ko je ubio tetkicu Ro? LOL

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 10.Srpanj/Jul.2012 u 11:38
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2012 u 01:37
Originalno postovano od strane snajp snajp piše:

Gde li si samo pronasao originalni DVD omot? LOL Ja sam bio samo nasao prvu stranu. LOL lol

Odlicno Movie. Clap

Ovde.

Inace, da ne bude da sam bio besposlen Smile

I, ko je ubio tetkicu Ro? LOL - Biće da je neki besposleni...

Veliki pozdrav. Snajp

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2012 u 01:21

Jos sam bio besposlen. Wink

p.s. inace, online pretraga logoa (kome zatreba):

http://www.brandsoftheworld.com/

Veliki pozdrav. Snajp

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2012 u 16:17

Jos sam malo vezbao. Wink

Full size: http://www.sendspace.com/file/y12ccb

Veliki pozdrav. Snajp

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2012 u 10:23

Ovo mi je bila zanimljiva transformacija:

Full size: http://www.sendspace.com/file/enmbf8

p.s. Inace, pored vezbanja photoshopa, pomazu i photoshop brushes (paukove mreze i jos neka gomila): Smile

http://www.sendspace.com/file/6ilmeh

;)

Veliki pozdrav. Snajp

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2012 u 13:36
Sve si bolji. Svaka čast!
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2012 u 16:52
popravljas se:)
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2012 u 02:38

Hvala puno, ali mi treba jos, jos i jos vezbeee. LOL

Danas me iznervirao jedan omot i nisam ga zavrsio. Treba mi jos vezbe da mogu da napravim ono sto zamislim. Evo ga moj "nervozni i nezavrseni omot":

Full size:
http://www.sendspace.com/file/9rhxfr
http://www.sendspace.com/file/mq3rh9

Ovo je bila originalna slika koju sam hteo da prilagodim za dvd:

Hteo sam jos da doradim fontove i dodam jos neke elemente, ali nemam vise zivaca za ovu sliku. Angry (sta da kazem, retko se iznerviram, ali ovaj cover me nervira). Big smile

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 14.Srpanj/Jul.2012 u 04:48
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2012 u 22:22
Igrao sam se jos malo.

Cruise into terror

Stari omot:

Novi:

Full size:
http://www.sendspace.com/file/1r9ckx
http://www.sendspace.com/file/5dkfxp

I, definitivno prestajem da se igram sa hororima (obzirom da taj zanr stvarno skoro uopste ne pratim).

Ažurirao snajp - 16.Srpanj/Jul.2012 u 22:24
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2012 u 01:39
Zaboravio sam da postujem treci cover. Embarrassed

Full size:
http://www.sendspace.com/file/uy2i5c

Pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 17.Srpanj/Jul.2012 u 01:40
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2012 u 05:52
Nisam ni znao dok nisam pokusao da napravim cover za western koliko se razlikuje. Izgubio sam dosta vremena dok sam nasao neke sitnice, itd... 

Twice Judas aka They were called graveyard

Full size:

Pozdrav. Snajp
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2012 u 18:45
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Movie Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2012 u 00:53
Brate, mnogo ti to ideš u tamno, crno...
Malo vedrijih boja, da se vidi šta omot pokazuje...

Ažurirao Movie Master - 20.Srpanj/Jul.2012 u 02:05
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.