Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Youtube kanal tutorijala
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Youtube kanal tutorijala

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Cobz View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cobz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Youtube kanal tutorijala
    Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2012 u 15:16
Pozdrav forumasi, hteo sam da vas obavestim za moj youtube kanal: http://www.youtube.com/stefanscirban
Drug i ja smo se organizovali da preko leta pravimo klipove, tj razne tutorijale ( photoshop, after effects ) kako bi pomogli ljudima da se ne muce slusajuci strane jezike!
Evo ga jedan noviji tutorijal, ako vam se svideo, zamolio bih vas da lajkujete ili se prijavite na moj kanal, to moze samo ici i vama i meni u korist. Razmisljamo da se u buducnosti bavimo provesionalno ovim stvarima, tako da bi nam trebala sva podrska moguca! Hvala unapred!

http://www.youtube.com/watch?v=Kwp0YIrCjP0
Youtube kanal :
http://youtube.com/stefanscirban
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2012 u 17:12
Jao druze, pa kad menjas blendu u "multiply" gubis se ko da ne znas kako deselektirati blendu da se mausom vise ne menja, klikces po layerima a ona se ne deselektira, jaoooo.
Tip: Klikni bilo gdje na slici/canvasu da deselektiras blendu.

Odlicna vam je ideja ali morate malo pripremiti sve unapred pre nego sto pocete snimati, i to imati redom sve na hartiju kako treba biti tok rada i govora a ne na pameti pa da cujemo 100 puta "aaaa" kao zvuk misljenja u sebi sta je sledece itd.
Pomenuo si pro. raditi ovo, a ovaj primjer kaze da ste daleko od toga.
Da bi tutorijal bio tutorijal (lekcija/stivo/cas) moras objasniti sta je sta i sta se s njemu radi, a ne "kliknite cetkicu" i ti na video to klikces u deo sekunde. Pokusajte doraditi capture video nadajle u AE ili FL i slicno tako sto dodate strelice ili balone s textom koji ukazuje gde je cetkica i slicne stvari a pre svega snimi video pa tek onda zasobno na pstojeci video dodaj dodatno snimljeni i procisceni audio.
Ne moze samo capture i mic. napraviti tutorijal, to su samo deo alate koje vam trebaju ali vi morate napraviti tutorijal.
Biras filter i kazes da se to namjesti na tacno vrednosti 129 sto je bez ikakve logike ako mi ne kazes sta 129 ili 200 znaci jer moguce je da je meni slika mnogo veca pa da tvoj 129 ne pase najbolje.
itd. itd.
Dobra ideja ali vama prvo treba tutorijale kako se tutorijale prave.

Ažurirao prijatel-MKD - 01.Srpanj/Jul.2012 u 17:14
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Cobz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cobz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2012 u 17:37
Uzecu u obzir to sledeci put. 
Youtube kanal :
http://youtube.com/stefanscirban
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,148 sekundi.