| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Riot (1969) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Riot (1969)Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2012 u 16:41 |
|
Pobuna
Datum Izlaska: 12. svibnja, 1969. (Danska) Trajanje: 96 min. Jezik: Engleski Zemlja: SAD Redatelj: Buzz Kulik Scenaristi: Frank Elli (knjiga), James Poe Producent: William Castle Uloge: Jim Brown, Gene Hackman, Mike Kellin, Clifford David Glazba: Krzysztof Komeda Žanr: Drama| Akcija Izdavač/Distributer: Paramount Pictures Snimano Na Lokaciji:Yuma, Zatvorska UStanova - 206 N. Fourth Avenue, Yuma, Arizona, SAD Web: , en.Wiki, Rotten Tomatoes, DVDtalk Radnja: Očajna skupina zatvorenika izazove pobunu, kako bi time prikrila svoj plan o bijegu. Pobunu vode Red i još dvoje zatvorenika, međutim plan im se može brzo poremetiti, jer se buna pretvori u otvoreni protest protiv uvjeta u zatvoru i sadističkih čuvara. Glazbena Tema: Preuzmi titlove Ažurirao LEMONZOO - 18.Sijecanj/Jan.2013 u 20:33 |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2012 u 19:14 |
|
Zna li neko kako se skida odavde . Pomogla bi mi, jer titlujem na sluh.
http://openlibrary.org/books/OL5994083M/The_riot Ovo je besplatna knjiga, ali samo je ovdje mogu naći. Može samo preko nekog daisy formata. Ne mogu naći na googlu šta je to. |
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2012 u 07:38 |
|
Audio knjiga. Očito da (taj daisy format) radi na nekakvim specijaliziranim uređajima za reprodukciju koji su prvenstveno namjenjeni slijepim osobama. U ovom konkretnom slučaju se radi o zaštićenoj knjizi za čije preslušavanje se traži ukucavanje nekakvog koda koji se dobije od strane njihove Kongresne knjižnice, da ne kažem Nacionalne i sveučilišne. Pain in the ass. Držao sam u ruci baš prije godinu-dvije nekakve slične uređaje sa snimljenim Obaminim govorima. Nadasve interesantno. Guglajući vidim da postoje i konverteri za mp3 ali... Sve ti je jasno. Sretno!
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Lipanj/Jun.2012 u 08:03 |
|
Ništa onda. Mislio sam da je ova knjiga džabe, pošto je i na openlibray i na archive.org.
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2013 u 20:35 |
|
Postavljen je prijevod za ovo dosta su mi pomogli članovi foruma. Zvuk nije dobar, pa možda ima još grešaka.
|
|
![]() |
|
Butch Coolidge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 21.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: ZG Status: Offline Points: 563 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2013 u 19:14 |
|
ok je film, tko ga želi pogledat, postavio sam torrent na piratebay. ako ne možete naći, javite mi se na PM, poslat ću vam link.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |