Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem?
    Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2012 u 11:01

Turski nogometni savez i policija su zabranili bakljade na stadionima te kamerama krenuli u lov na one koji ne poštuju zakon. No, navijači Eskisehirspora brzo su im poslali odgovor.

Naime, navijači Eskisehirspora na utakici protiv Bursaspora nisu odustali od paljenja baklji, ali su se pritom i našalili s policijom koja je kamerama htjela snimiti prijestupnike. 

Naime, prije bakljade su razvili zastavu s izrezanim rupama za baklje na kojoj su nacrtali trola i postavili policiji pitanje - Problem? 

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2012 u 13:28
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2012 u 13:40
Ja inače volim bakljade, ali sam strogo protiv toga da se baklje bacaju na teren.
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2012 u 18:48

Pitanje je kako se unose baklje?To nije čak ni pitanje jer svi koji su išli nekada na stadione znaju kako se unose.U tome ucestvuju i klub i murija.Udjes na tribinu,a torbe pune pirotehnike se nalaze izmedju stolica.Ono pretresanje ljudi na ulazu je show za naivne.Sada država (ma koja ,Srbija ili Hrvatska )nešto brani,klubovi pozivaju navijače da dodju na stadion i garantuju bezbednost gledalaca,a učestvuju i organi reda i klubovi u unošenju pirotehnike.Nekome od 20 ili 30 godina nije problem da ode na derbi, ali stvarno trebaš biti hazarder i voditi klinca na večiti derbi.Ja ne bi imao muda za tako nešto ,da sam u ulozi roditelja.Nije problem na stadionu,veći je rizik kada imaš malo dete pored sebe izvan stadiona i nadješ se u sred neke frke kada lete flaše i cigle.Ko ima pravo da ugrozi život deteta,a u gužvi od 50 ljudi jedino što možeš da garantuješ je da ćeš ga štiti svojim telom.

Baklje-Normalno da će baklja da završi na terenu ili atletskoj stazi,a gde bi drugde?

Na nebrojeno mečeva se pokazalo da su srce,grlo i dlanovi najbolji navijački rekviziti i koreografija

Ažurirao seaport - 19.Svibanj/May.2012 u 19:07
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2012 u 21:41
Originalno postovano od strane seaport seaport piše:

Nekome od 20 ili 30 godina nije problem da ode na derbi, ali stvarno trebaš biti hazarder i voditi klinca na večiti derbi.Ja ne bi imao muda za tako nešto ,da sam u ulozi roditelja.

Što je tužno, jer ja npr nikad neću zaboraviti kad me stari prvi put vodio na utakmicu.
Stadion Koševo, Zvezda - Sarajevo (4:0LOL), atmosfera ludilo i doživotna uspomena za dete od 7 godina.

Ne znam zašto, ali tokom odrastanja sam pesmu

vezala za tu uspomenu

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2012 u 10:27

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Što je tužno, jer ja npr nikad neću zaboraviti kad me stari prvi put vodio na utakmicu.
Stadion Koševo, Zvezda - Sarajevo (4:0LOL), atmosfera ludilo i doživotna uspomena za dete od 7 godina.

Sad` možeš slobodno u profil da upišeš da si `79. godištenjanja

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2012 u 11:49
Kolega, ali ja nikad nisam ni krila godine Wink samo rođendan LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2012 u 15:05
Te godine se i ne kriju. Tek ćeš da počneš, dotle uživaj.
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2012 u 15:58

Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Mene nije matori vodio na utakmice.Isao sam sa drustvom iz kraja.Sjajno je zezanje kada se ide na gostovanja.Medjutim,gostovanja u nasoj ligi su u ataru Beograda,ponekada se dobaci do Novog Sada,a pojedina sela verovatno nikada ne bi video da nije fudbala:))))

Pre neki dan se u zemunskom parkicu nakupilo dosta navijaca.Ne navijam za FK Zemun ali me vuklo da idem.Medjutim,pogledam onu decu,vidim da su babe na stanici pocele da snimaju telefonom u fazonu-Jao ,vidi mlade huligane,bas su slatki.....i prosla me volja:)))Fudbal nije vise spektakl u nas.Nema jakih utakmica,nema publike.Jedino na derbije jos uvek idem,i to sa par drugara.Nema sastajanja par sati pre meca vec sve ispadne u zadnji cas.Obaveze su nam drugacije nego ranije

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2012 u 16:43

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2012 u 16:46

Na vrh
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2012 u 16:49

Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2012 u 17:23
E, to ti je, ne igraju ko na TV!

Ažurirao prijatel-MKD - 20.Svibanj/May.2012 u 17:24
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.