Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beauty and the Beast (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Beauty and the Beast (2012)

Beauty and the Beast

Beauty and the Beast (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2012

Žanr:

drama, ljubavni, znanstvena fantastika, triler, horor

Trajanje:

60 min

Autor:

Jennifer Levin
, Ron Koslow
, Sherri Cooper-Landsman

Glavne uloge:

Austin Basis
  >  J.T. Forbes
Jay Ryan
  >  Vincent Keller
Kristin Kreuk
  >  Catherine Chandler
Jagarnath Nivangune
  >  Tess Vargas
Nicole Gale Anderson
  >  Heather Chandler
Sendhil Ramamurthy
  >  Gabe Lowen
Max Brown
  >  Evan Marks
Brian White
  >  Joe Bishop
Ted Whittall
  >  Agent Bob Reynolds
Jagarnath Nivangune
  >  Captain Tess Vargas
Jay Ryan
  >  Dr. Vincent Keller
Kristin Kreuk
  >  Special Agent Catherine Chandler
Brennan Brown
  >  Chief Ward
Michael Roark
  >  Kyle Johnson
Amber Skye Noyes
  >  Tori Windsor

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Beauty and the Beast (2012)
    Objavljeno: 17.Svibanj/May.2012 u 19:08

Opis:
Catherine je policijska detektivka, a progone je sjećanja na majčino ubojstvo prije 9 godina, te tajnovitu Zvijer koja je tada otjerala zločince i spriječila ih da naude i njoj.  Ona se u rješavanju zločina po New Yorku udruži s Vincentom, ratnim veteranom genetski promijenjenom za ratovanja u Afganistanu. Kultnu dramu iz 1980-ih sa zvijezdama Lindom Hamilton i Ronom Perlmanom oživjeli su autori “Brothers & Sisters” Jennifer Levin i Sherri Cooper. Nova serija je  samo labavo naslonjena na originalnu, to je današnja romantična ljubavna priča, a dodani su proceduralni elementi. Izvršni producenti su Bill Haber iz Ostar Productions, Paul Junger Witt iz Witt / Thomas Productions, te C. Anthony Thomas, kao i Ron Koslow, tvorac originalne serije za CBS Television Studios. Glavnu ulogu tumači Kristin Kreuk.

Premijera: 2012.
Žanr: Drama, procedural

Ažurirao Gor@n88 - 18.Kolovoz/Aug.2012 u 21:18
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2012 u 23:41
Odgledala prve 4 epizode i mogu samo da kažem da je ova serija jedna ogromna glupost! Sve što u ovom momentu može da vam padne na pamet kao kriterijum za ocenu seriju, ona dobija minus... Počev od izbora glumaca, njihove glume, nepostojeće hemije, dosadne, glupe i već izlizane pozadinske priče, efekata koji su nikakvi, muzike koja je takođe šlj pa sve do uvodne špice od koje je svaka reklama na tv-u zanimljivija...

S druge strane, jedino su prevodi osvetlali obraz seriji... Hvala i svaka čast athena!
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
athena View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj athena Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2012 u 01:00
Slažem se sa svime gore navedenim, ali budući da sam početnica, ovo mi je dobra prilika da se izvježbam. Serija je loša, ali nadam se da ste mojim prijevodima zadovoljni. Smile
Ja ću se truditi da budem što bolja. Wink
Na vrh
kizo973 View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kizo973 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2013 u 19:55
Prijevode možete preuzeti OVDJE. Hvala prevoditeljima.
Na vrh
nizam-selimovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nizam-selimovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2014 u 15:46
Da nema slucajno prevod  za 10epizodu? Guram nekako gledam seriju,not bad kakvih ima ah :D
Na vrh
suzana1979 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj suzana1979 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 13:01
Poštovana,

Odgledala sam dosad snimljene sve epizode, i mogu reći da je za mene serija SUPER !!!.
Izbor glumaca je odličan, njihova zaljubljenost je očigledna. Priča glavnog junaka je veoma tuzna  (Momak, doktor se vraća iz rata u Avganistanu, gde se dobrovoljno javio na eksperiment , i gde mu je uzmenjena DNK). Upoznaje policajku i sa njom krece u borbu protiv svih koji zele zlo.
Serija je odlična, nema puno krvi, specijalnih efekata, i muzika je OK. Neznam, šta ko očekuje od ove serije, ali hvala puno za prevode, ko ih radi i samo neka tako nastavi.  POZDRAVEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Suzana
Na vrh
nizam-selimovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nizam-selimovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2014 u 14:33
Originalno postovano od strane suzana1979 suzana1979 piše:

Poštovana,

Odgledala sam dosad snimljene sve epizode, i mogu reći da je za mene serija SUPER !!!.
Izbor glumaca je odličan, njihova zaljubljenost je očigledna. Priča glavnog junaka je veoma tuzna  (Momak, doktor se vraća iz rata u Avganistanu, gde se dobrovoljno javio na eksperiment , i gde mu je uzmenjena DNK). Upoznaje policajku i sa njom krece u borbu protiv svih koji zele zlo.
Serija je odlična, nema puno krvi, specijalnih efekata, i muzika je OK. Neznam, šta ko očekuje od ove serije, ali hvala puno za prevode, ko ih radi i samo neka tako nastavi.  POZDRAVEmbarrassedEmbarrassedEmbarrassed

Do koje epizode si stigla? :D,i meni se cini okej serija skroz izasla je i 12 epizoda by th way
Na vrh
tomoh View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tomoh Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2014 u 14:52
Ma nevalja ovo niti za jednu epizodu.
Mislim zbilja, registrirao sam se kako bi mogao komentirati rad pojedinih "prevoditelja".
Moj DUBOKI NAKLON ekipi ovog sajta, svim ljudima poput slaksama, king erica bambule silvia itd... itd... što svoje vrijeme posvećuju kako bi mi mogli uživati u većini serija...
Ali pojedinci koji glume prevoditelje, to je prešlo svaku mjeru i ponižava sve ostale vrijedne prevoditelje...

Pitam se jeli to namjera nekoga da ocrni ovj sajt ili što?
Na vrh
milosnakovo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milosnakovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2014 u 12:32
Ne treba kritikovati nove clanove koji se trude da prevode filmofe i serije.AKO nema prevoda za neki film-seriju svaki prevod zadovoljava.
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2015 u 19:55
Premijera treće sezone je 21. 5. 2015. 

Takođe, serija je dobila i četvrtu sezonu.
Na vrh
NikolaJe View Drop Down
Master translator
Master translator
Ćino

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NikolaJe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2015 u 20:11
Gorane, hvala na informaciji. Thumbs Up Big smile
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2015 u 23:10
4. sezona biće poslednja. Otkazano.
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2016 u 21:51

Prevedena je 4 sezona, hvala *MARKO CAR*prijatelmkd

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
*MARKO CAR* View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj *MARKO CAR* Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2016 u 22:54
Hvala, Kneginjo. deki

Pozdrav svim fanovima serije. 
titloviekipafaithlessmary

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2016 u 13:49
dobro kasnim s njom ali da zahvalimClap

Ažurirao cersei - 21.Rujan/Sep.2016 u 13:50
Na vrh
*MARKO CAR* View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj *MARKO CAR* Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2016 u 15:53
Nema na čemu, Cersei.bubba2

Serija je završena, tako da više neće da ti se gomilaju epizode. LOL
pozzzzzzz 
happy2
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.