| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Boy and the Pirates (1960) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Boy and the Pirates (1960)Objavljeno: 12.Svibanj/May.2012 u 18:38 |
|
Boy and the Pirates (1960)
Žanr: Family | Adventure | Fantasy Režija: Bert I. Gordon Release: Boy.and.the.Pirates.1960.DVDRIP.XVID-CG Glavni glumci: Murvyn Vye ... Crnobradi Paul Guilfoyle ... Snajp Charles Herbert ... Džimi Voren Susan Gordon ... Katrina Van Kif / Keti Ostali podaci o filmu: http://www.imdb.com/title/tt0053672/ Slike iz filma:
Kraći opis filma: Piratska porodična avantura. Mali
dečak pronalazi "bocu" sa duhom koja mu ispunjava želju da upozna
pirate. Dečak se vraća kroz vreme i upoznaje "Crnobradog" pirata.
Međutim, da bi se spasao, mora da se vrati na obalu gde je pronašao bocu sa
duhom inače će morati da umesto duha provede narednih par hiljada godina u
boci. Prevod (subtitle): http://titlovi.com/titlovi/the-boy-and-the-pirates-146297/ Prevodioci: Snajp i mali "žgoljavac" iz komšiluka p.s. moraću ovaj film da
prevedem onako kako moj mali komšija kaže obzirom da je video ovaj film kod
mene na hard disku, svideo mu se, pa još se u filmu pominje "čika
Snajp" i "Crnobradi" gusar. Ne verujem da će mnogo izvoljevati
što se tiče prevoda, ali moraću malo da mu popustim po negde jer sam mu obećao
da ću da ga pitam kad mi nešto nije jasno. Ažurirao snajp - 12.Svibanj/May.2012 u 22:14 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2012 u 22:56 |
|
Stavljeno na skidanje.... Hvala na prevodu |
|
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2012 u 23:14 |
|
Hvala. Nadam se da će da ti se dopadne. Meni se sviđa, iako je, čini mi se napravljen za mlađe generacije, ali meni ne smeta da ponekad odgledam ovakve baš relaksirajuće filmove. Inače, taj film mi stoji već dugo i nikako da "dođe na red" za prevođenje, ali, kao što sam napisao - moj mali komšija odlučio da se bavi prevođenjem i naterao me da ga zajedno sa njim prevedem. Bilo mi je zanimljivo da imam pomoć malog komšije pri prevođenju. U svakom slučaju, hvala još jednom i veliki pozdrav. Snajp |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |