Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - John Carter (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

John Carter (2012)

John Carter

John Carter (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

John Carter

Godina:

2012

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

132 min

Režija:

Andrew Stanton

Scenarij:

Andrew Stanton
, Mark Andrews
, Edgar Rice Burroughs
, Michael Chabon

Glavne uloge:

Willem Dafoe
  >  Tars Tarkas
Ciarán Hinds
  >  Tardos Mors
Thomas Haden Church
  >  Tal Hajus
Bryan Cranston
  >  Powell
Samantha Morton
  >  Sola
James Purefoy
  >  Kantos Kan
Daryl Sabara
  >  Edgar Rice Burroughs
Mark Strong
  >  Matai Shang
Polly Walker
  >  Sarkoja
Dominic West
  >  Sab Than
Pippa Nixon
  >  Lightmaster
Lynn Collins
  >  Dejah Thoris
Arkie Reece
  >  Helm
Arkie Reece
  >  Stayman #1
Davood Ghadami
  >  Stayman #3
Taylor Kitsch
  >  John Carter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: John Carter (2012)
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2011 u 20:02

IMDb - John Carter (2012)

Režiser: Andrew Stanton 

Žanr: akcija, avantura, fantazija 

Distribucija: 9. mart 2012. 

Glumci: Taylor Kitsch, Lynn Collins, Willem Dafoe, Samantha Morton, Dominic West, Polly Walker

Info: 

Film govori o bivšem vojnom kapetanu Johnu Carteru (Taylor Kitsch), koji je neobjašnjivo prebačen na Mars gdje nerado biva upleten u konflikt epskih proporcija između stanovnika planete, uključujući Tarsa Tarkasa (Willem Dafoe) i zadivljujuću princezu Dejah Thoris (Lynn Collins). U svijetu koji je na rubu propasti, Carter ponovo otkriva svoju ljudskost kada shvati da opstanak Barsooma (Marsa) i njegovih stanovnika počiva u njegovim rukama.

http://teve.ba

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2012 u 18:11

prevod najavio Nameless One Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Bambula View Drop Down
Master translator
Master translator
El Presidente

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambula Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2012 u 12:55
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2012 u 18:56
Meni je ovo ispao totalno solidan film. Početak dosta važan da se prati pažljivo, onda je nabacan sa dosta nekih nerazumljivih, ali zanimljivih scena, pa se na kraju sve to lepo sa stilom objasni.
Na vrh
snake021 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snake021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2012 u 23:39

Evo prevod da se nemucite

http://titlovi.com/titlovi/john-carter-aka-john-carter-on-mars-144652/

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2012 u 23:44
Znamo mi i sami naći prevod LOL

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2012 u 15:57
Ne bih vam preoporučio ovaj R6. Loš audio, kineski/korejski/japanski titl nalepljen…
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2012 u 11:15
E, ovo je pravi filmić za mene i klinke.Smile Gledale smo neko veče, odlično se provele, one već par dana gledaju ponovo i ponovo (nikad neću razumeti to dečije ponavljanje crtaća i filmova po 500 putaLOL)
U svakom slučaju, od mene preporuka za totalno opušteno popodne: pričica taman solidna da drži pažnju i niš' više, zgodan glumacEmbarrassed, dobra njošnja da bi se videlo koliko je zgodan LOL par smešnih scena, dosta trke, skakanja i akcije ... šta više da tražim od filma za opuštanje Wink
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.