| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Angels Crest (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Angels Crest (2011)Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2012 u 20:58 |
Angels Crest (2011)Žanr: DramaScenario: Catherine Trieschmann (On a Clear Day, 2005.), Leslie Schwartz (roman) Režija: Gaby Dellal Glavne uloge: Jeremy Piven, Thomas Dekker, Elizabeth McGovern, Mira Sorvino, Kate Walsh, Lynn Collins Godina proizvodnje: 2011 Zemlja porekla: Kanada / Velika Britanija Trajanje: 92 min Sinopsis: U radničkom gradu
Angels Crest među planinama Roki, mladi otac Ethan (Thomas Dekker) daje
sve od sebe da odgaji svog trogodišnjeg sina Natea. On nema izbora, jer
je Nateova majka alkoholičarka. Međutim, jednog snežnog dana, Ethanova
pogrešna odluka rezultuje tragedijom, što će usko vezanu zajednicu grada
baciti u nove pravce dok budu pokušavali gde leži krivica. IMDB ocena: 5.9/10 Rotten Tomatoes rating: 23% Datum svetske premijere: 22. april 2011. (SAD: Tribeca Film Festival) http://www.happynovisad.com |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 23:09 |
|
prevod najavio mahoni |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Travanj/Apr.2012 u 23:49 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2012 u 01:37 |
|
Težak film. Tema je stara kao i ljudski rod, ali uvek podjednako teška. Kada vam nastrada dete uvek se nosite mišlju da ste krivi, bez obzira koliko je krivica stvarna. Onda je tu u kombinaciji i ponašanje vaše okoline, pa je kraj očekivan. Tragedija koja je okidač lančanoj tragediji bližnjih i koja ne ostavlja ravnodušnim ni ljude koji su samo posmatrači. Film treba pogledati. |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |