Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - dokumentarci
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ancient Aliens (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ancient Aliens (2009)

Ancient Aliens

Ancient Aliens (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Drevni izvanzemaljci

Godina:

2009

Žanr:

povijesni, znanstvena fantastika, dokumentarni

Trajanje:

42 min

Glavne uloge:

Giorgio A. Tsoukalos
  >  Self - Publisher, Legendary Times Magazine
David Childress
  >  Himself
Jonathan Young
  >  Self - Founding Curator, Joseph Campbell Archives
Robert Clotworthy
  >  Himself - Narrator (voice)
Robert Clotworthy
  >  Narrator
Philip Coppens
  >  Himself
Erich von Däniken
  >  Self - Author, Chariots of the Gods
Jason Martell
  >  Himself
William Henry
  >  Investigative Mythologist
David Wilcock
  >  Self - Author, The Synchronicity Key
David Childress
  >  Self - Author, Technology of the Gods
George Noory
  >  Himself
William Henry
  >  Himself
Giorgio A. Tsoukalos
  >  Himself (as Giorgio A. Tsoukalos)
George Noory
  >  Self - Radio Host, Coast to Coast AM

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ancient Aliens (2009)
    Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2010 u 15:50

Ancient Aliens (2009)

Žanr: Dokumentarni

Režija: Kevin Burns

Jezik: Engleski

Naratori: Luis Navia, Barry Downing, Erich von Däniken, Michael Cremo

Trajanje: 120 min

Ancient Alien je američka dokumentarna televizijska serija koja je premijerno prikazana 20. aprila 2010 na History Channelu. Serija je de facto pilota dvosatnog dokumentaraca istog imena koja je emitovan u 2009. Serija se bavi teorijama drevnim astronautima, analizirajući tekstove, hijeroglife, ruševine itd,  koji bi mogli da budu dokazi o ljudsko-vanzemaljskim kontaktima u prošlosti i kako bi to moglo da odigra ulogu u ljudskoj kulturi i čovečanstvu.

Preuzeto sa: http://prijevodi-online.org/

IMDB:http://www.imdb.com/title/tt1418108/

Prevod za S02 radi zkarlov

TITLOVI

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2010 u 23:11
Sudeći po prvoj epizodi - odličan dokumentarac! Hvala zkarlov na prevodima!
Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 00:09
Meni je odličan dokumentaracThumbs Up(ali ja sam pogledao ovaj od 120 min iz 2009)!
Prijevod skino od freehumanity888 i ok prijevod,samo pred kraj (u par navrata) kolko sam vidio prevedeno je nešto sa bla,bla,bla,al sve u svemu ok...Wink
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 00:53
Preporučujem daljnje gledanje...Wink
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 22:23
Prvu sezonu si izvanredno preveo,a i ovu prvu epizodu iz druge isto tako.
Samo onaj pilot, ne znam tko je prevodio, ali nije baš najbolje.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 22:59
Hvala Tihi... Je, trebalo bi malo doraditi, ako uhvatim vremena obradit ću ta dva titla iz prve sezone od freehumanityja. Serija mi je za baš ono imati u kolekciji... ima super zanimljivih teorija koje nisu bezveze, nego imaju neka uporišta u činjenicama.
Kad sam bio doooosta mlađi čitao sam Danikena i činilo mi se da čovjek melje gluposti, ali sad i ne mislim baš tako...
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2011 u 20:19

zkarlovlupatupa  najavio prevode 3 sezone koja pocinje 28.07  Clap

Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2011 u 20:52
Knegi, je li ti to gledaš baš sve što prevedem... LOLlupatupa
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 02:23
Meni je ovaj serijal totalno smjesan i osnove na koje baziraju njihova tumacenja su bezveze.
Ponasaju se ko da su ljudi pre 2000 i 5000 godina bili debili i idioti samo zato sto nisu imali TV i mobilke. Nisu imali TV ali su imali svaki dan na raspolaganju bezbroj robova za igranje u blatu.
Ljudi nisu promjenjeni u zadnjih 5000 godina a od poznatih 15000 godina postojanja da su za 10k god. evoluirali od pecine do ovo sto smo sad i odjednom evolucija totalno stopirala u zadnjih 5k god? Daj detetu glunu i zadatak da napravi ljudsku fuguru.
Ko kaze da ljudi nisu postojali i pre 15k godina, to sto nisu pronadjene fosilne ostatke?
Ko moze reci da nije bilo ljudi dok su i dinosauri koracali planetom?
Ko trvdi da su fosilna goriva rezultat samo morskih zivotinja ili bilo kojih drugih zivotinja ko sto su dinosauri, a da spori da su naftena polja koncentrisana na odredjenim malim regionima s velikom kolicinom fosila na jednom mjestu i da na mjesto svakog naftenog polja se ne nalazi duboko izgubljeni 100 puta napredniji grad od ovo sto danas znamo?
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 10:04
U Gobekli Tepeu (Turska) je pronađen najstariji hram na svijetu koji je star negdje oko 12000 godina, što je zbunilo znanstvenike jer je 6000 godina starije od najstarije poznate civilizacije.
Dakle, to što govoriš stoji, samo ne pratiš dovoljno događanja u svijetu arheologije.
Uostalom i u samoj seriji je naglasak na tome da su i prije postojale civilizacije koje su nestajale bilo zbog katastrofa, ratova ili nečeg trećeg... i da se to ponavljalo kroz čitavu povijest.
I Koperniku su se smijali kada je tvrdio da se Zemlja okreće oko Sunca...
A to što govoriš za evoluciju, pa to i jest najveća misterija... Da je evolucija išla normalnim putem mi bismo još uvijek bili u pećinama.
Suma sumarum, jesu li vanzemaljci imali svoje prste u tome, ne znam, ali moraš priznati da je ljudska povijest obavijena velom tajne koju tek treba otkriti, a mi smo tek zagrebali po površini.
Na vrh
Carick235 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Carick235 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 15:27
To ti je i sa onom posudom koja je stara vise od 10.000 godina, a napravljena je od jednog od najcvrscih materijala, za nju sam cuo i ranije, i to je jedna od vecih misterija, jer je i danas veoma tesko napraviti tako savrsenu sa danasnjom tehnologijom, to se pominje u prvoj ili drugoj epizodi, ima tu prosto gomila nerazjasnjenih stvari, naravno i oni ponekad lupe, ali vecina stvari koje se pominju u ovim dokumentarcima su stvarno velike misterije i stvari na koje bi stvarno trebalo da se nadje odgovor, a ne da se samo ismejava i zatvaraju oci na to.
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2011 u 01:37
Jeste, ljudska povijest je misterija jer nemoguce je nesto ostati nakon 150k i vise godina, kamen na kamenu ne ostaje toliko.
I ovih nekoliko glavnih likova pricaju u stilu ko da su jehovini svedici. 200 razlicite figurice nalik vanzemajlce ko da je ceo univerzum posjetio zemlju, a vojnici su oduvek imali neki vid okopnu zastitu i pretstavljali cenjen deo ljudskih grupacija, i slicno ko sto Kapetan Amerika ima svoje plasticne figurice ovi imali kamene figurice.
Da je neko dao naprednu tehnologiju odmah bi imali mlazni Boing a ne propelere koje se 100 godina razvijaju.
Ova dvojca previse napadno ubedjuju, ko da su vanzemaljci nalik Mojsej.
Vremenska masina je realnost, samo trebamo naci kako da postignemo brzinu kretanja vecu od svetline. Ako postignemo 100 miliona puta vecu brzinu od svetline, za 100 miliona godina putovanja cemo biti na mjesto gde cemo moci videti uzivo sta se desavalo pre 100 miliona godina na zemlji. Jaka nam realna istina, ta vanzemaljce.
I danas mozemo napraviti piramidu al nemamo robove, zabranjeno je. Koliko cudo je mlazni avion napravljen od ljudsku ruku toliko je cudo i napraviti piramidu, cek malo, avion je teze napraviti onako bi ga imali pre nego sto smo imali piramide.

Ažurirao prijatel-MKD - 07.Kolovoz/Aug.2011 u 01:52
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2011 u 09:45
Ma razumijem ja tebe... Skeptik si i to je to. Poštujem.
Ne da mi se više raspravljati jer vidim da nema koristi...
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2011 u 00:13
Ispravljena je jedna rečenica pri početku prijevoda za 1. epizodu 3. sezone, pa kolega kakashirel2 koji to stavlja na youtube neka povede računa... ako je već skinuo prijevod. LOL
Na vrh
Hv22N87 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hv22N87 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2011 u 11:24
Zoki, hvala na svim odrađenim prijevodima. Svaka čast.Approve
Na vrh
zkarlov View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zkarlov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2011 u 09:01
Odustajem od prevođenja, izgleda da će kolega feha ovo odraditi do kraja.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2012 u 09:17

zkarlovlupatupa  najavio prevode 4 sezone  Clap 

Na vrh
milemitic82 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milemitic82 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2012 u 19:03
Jako dobar dokimentarac.
Na vrh
snake021 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snake021 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2012 u 23:11
Odlican dokumentarac . Ocekujem  zkarlov da zavrsi 4 sezonu . Nema odustajanja .Puno hvala.
Na vrh
Bicgatepc02 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bicgatepc02 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 08:11
ipak najgore je ovako ostavit za samo dvije epizode, jer onda nema smisla skidat ni njih...kad nije potpun dokumentarac

Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.