| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ancient Aliens (2009) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ancient Aliens (2009)Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2010 u 15:50 |
Ancient Aliens (2009) |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2010 u 23:11 |
|
Sudeći po prvoj epizodi - odličan dokumentarac! Hvala zkarlov na prevodima!
|
|
![]() |
|
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 00:09 |
|
Meni je odličan dokumentarac
(ali ja sam pogledao ovaj od 120 min iz 2009)!Prijevod skino od freehumanity888 i ok prijevod,samo pred kraj (u par navrata) kolko sam vidio prevedeno je nešto sa bla,bla,bla,al sve u svemu ok... ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 00:53 |
|
Preporučujem daljnje gledanje...
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 22:23 |
|
Prvu sezonu si izvanredno preveo,a i ovu prvu epizodu iz druge isto tako.
Samo onaj pilot, ne znam tko je prevodio, ali nije baš najbolje. |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 23.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Srce Dalmacije Status: Offline Points: 1204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2010 u 22:59 |
|
Hvala Tihi... Je, trebalo bi malo doraditi, ako uhvatim vremena obradit ću ta dva titla iz prve sezone od freehumanityja. Serija mi je za baš ono imati u kolekciji... ima super zanimljivih teorija koje nisu bezveze, nego imaju neka uporišta u činjenicama.
Kad sam bio doooosta mlađi čitao sam Danikena i činilo mi se da čovjek melje gluposti, ali sad i ne mislim baš tako... |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2011 u 20:19 |
|
zkarlov
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2011 u 20:52 |
|
Knegi, je li ti to gledaš baš sve što prevedem...
![]()
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 02:23 |
|
Meni je ovaj serijal totalno smjesan i osnove na koje baziraju njihova tumacenja su bezveze.
Ponasaju se ko da su ljudi pre 2000 i 5000 godina bili debili i idioti samo zato sto nisu imali TV i mobilke. Nisu imali TV ali su imali svaki dan na raspolaganju bezbroj robova za igranje u blatu. Ljudi nisu promjenjeni u zadnjih 5000 godina a od poznatih 15000 godina postojanja da su za 10k god. evoluirali od pecine do ovo sto smo sad i odjednom evolucija totalno stopirala u zadnjih 5k god? Daj detetu glunu i zadatak da napravi ljudsku fuguru. Ko kaze da ljudi nisu postojali i pre 15k godina, to sto nisu pronadjene fosilne ostatke? Ko moze reci da nije bilo ljudi dok su i dinosauri koracali planetom? Ko trvdi da su fosilna goriva rezultat samo morskih zivotinja ili bilo kojih drugih zivotinja ko sto su dinosauri, a da spori da su naftena polja koncentrisana na odredjenim malim regionima s velikom kolicinom fosila na jednom mjestu i da na mjesto svakog naftenog polja se ne nalazi duboko izgubljeni 100 puta napredniji grad od ovo sto danas znamo? |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 10:04 |
|
U Gobekli Tepeu (Turska) je pronađen najstariji hram na svijetu koji je star negdje oko 12000 godina, što je zbunilo znanstvenike jer je 6000 godina starije od najstarije poznate civilizacije.
Dakle, to što govoriš stoji, samo ne pratiš dovoljno događanja u svijetu arheologije. Uostalom i u samoj seriji je naglasak na tome da su i prije postojale civilizacije koje su nestajale bilo zbog katastrofa, ratova ili nečeg trećeg... i da se to ponavljalo kroz čitavu povijest. I Koperniku su se smijali kada je tvrdio da se Zemlja okreće oko Sunca... A to što govoriš za evoluciju, pa to i jest najveća misterija... Da je evolucija išla normalnim putem mi bismo još uvijek bili u pećinama. Suma sumarum, jesu li vanzemaljci imali svoje prste u tome, ne znam, ali moraš priznati da je ljudska povijest obavijena velom tajne koju tek treba otkriti, a mi smo tek zagrebali po površini. |
|
![]() |
|
Carick235
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Šumadija Status: Offline Points: 97 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Kolovoz/Aug.2011 u 15:27 |
|
To ti je i sa onom posudom koja je stara vise od 10.000 godina, a napravljena je od jednog od najcvrscih materijala, za nju sam cuo i ranije, i to je jedna od vecih misterija, jer je i danas veoma tesko napraviti tako savrsenu sa danasnjom tehnologijom, to se pominje u prvoj ili drugoj epizodi, ima tu prosto gomila nerazjasnjenih stvari, naravno i oni ponekad lupe, ali vecina stvari koje se pominju u ovim dokumentarcima su stvarno velike misterije i stvari na koje bi stvarno trebalo da se nadje odgovor, a ne da se samo ismejava i zatvaraju oci na to.
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2011 u 01:37 |
|
Jeste, ljudska povijest je misterija jer nemoguce je nesto ostati nakon 150k i vise godina, kamen na kamenu ne ostaje toliko.
I ovih nekoliko glavnih likova pricaju u stilu ko da su jehovini svedici. 200 razlicite figurice nalik vanzemajlce ko da je ceo univerzum posjetio zemlju, a vojnici su oduvek imali neki vid okopnu zastitu i pretstavljali cenjen deo ljudskih grupacija, i slicno ko sto Kapetan Amerika ima svoje plasticne figurice ovi imali kamene figurice. Da je neko dao naprednu tehnologiju odmah bi imali mlazni Boing a ne propelere koje se 100 godina razvijaju. Ova dvojca previse napadno ubedjuju, ko da su vanzemaljci nalik Mojsej. Vremenska masina je realnost, samo trebamo naci kako da postignemo brzinu kretanja vecu od svetline. Ako postignemo 100 miliona puta vecu brzinu od svetline, za 100 miliona godina putovanja cemo biti na mjesto gde cemo moci videti uzivo sta se desavalo pre 100 miliona godina na zemlji. Jaka nam realna istina, ta vanzemaljce.
I danas mozemo napraviti piramidu al nemamo robove, zabranjeno je. Koliko cudo je mlazni avion napravljen od ljudsku ruku toliko je cudo i napraviti piramidu, cek malo, avion je teze napraviti onako bi ga imali pre nego sto smo imali piramide. Ažurirao prijatel-MKD - 07.Kolovoz/Aug.2011 u 01:52 |
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Kolovoz/Aug.2011 u 09:45 |
|
Ma razumijem ja tebe... Skeptik si i to je to. Poštujem.
Ne da mi se više raspravljati jer vidim da nema koristi... |
|
![]() |
|
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2011 u 00:13 |
|
Ispravljena je jedna rečenica pri početku prijevoda za 1. epizodu 3. sezone, pa kolega kakashirel2 koji to stavlja na youtube neka povede računa... ako je već skinuo prijevod.
|
|
![]() |
|
Hv22N87
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 10.Rujan/Sep.2011 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 470 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2011 u 11:24 |
|
Zoki, hvala na svim odrađenim prijevodima. Svaka čast.
|
|
![]() |
|
zkarlov
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2011 u 09:01 |
|
Odustajem od prevođenja, izgleda da će kolega feha ovo odraditi do kraja.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2012 u 09:17 |
|
zkarlov |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
milemitic82
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2012 u 19:03 |
|
Jako dobar dokimentarac.
|
|
![]() |
|
snake021
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2012 u 23:11 |
|
Odlican dokumentarac . Ocekujem zkarlov da zavrsi 4 sezonu . Nema odustajanja .Puno hvala.
|
|
![]() |
|
Bicgatepc02
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2013 u 08:11 |
|
ipak najgore je ovako ostavit za samo dvije epizode, jer onda nema smisla skidat ni njih...kad nije potpun dokumentarac
__________________________________________________________ Android phone china phone watch mobile phone |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |